Muuttovalmiita koteja viihtyisässä korttelissa

Härmälänrannassa järviluonto, värikäs teollisuushistoria ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Lähde lenkille luontopolulle, piknikille rantamaisemaan tai ota rennosti uudessa ihanassa kodissasi. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilotissa on vapaana enää muutama asunto – muuta hyvän olon Härmälänrantaan vaikka heti!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1-3 huonetta
Pinta-ala: 45,5-67,5 m2
Osoite: Myrskynkatu 12, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 8/2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja markkinointi alkaa
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Viimeiset kodit myydään nyt!

5–8-kerroksisessa As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilotissa on vapaana enää kolme asuntoa. Kaikki myytävät asunnot ovat muuttovalmiita.

Viimeiset kaksiot ovat molemmat kooltaan 53,5 neliömetriä. Molemmissa kaksioissa on avokeittiö, joka yhdistyy olohuoneeseen muodostaen avaran oleskelutilan. Vapaissa kaksioissa on myös lasitetut parvekkeet, vaaleat pintamateriaalit ja reilusti säilytystilaa eteisessä siistien liukuovien takana.

Taloyhtiön viimeinen vapaa kolmio on 64,5 neliömetrin kokoinen, valoisa kulmahuoneisto. Asunnossa on lasitettu parveke, oma sauna ja upea lautaparketti.

Kotikortteli, johon on helppo kiintyä

Omalle tontille rakentuvan Pilotin kortteli on monimuotoinen kokonaisuus, jossa on leikitelty rakennusten korkeuseroilla, väreillä ja muodoilla. Kotipihan sydämessä on korttelitalo, joka kutsuu saunomisen lisäksi vaikkapa nikkaroimaan ja kohtaamaan naapureita. Rakennuksen kaunis viherkatto korostaa korttelin rentoa tunnelmaa. Sisäpihalla asukkaat voivat myös viljellä yrttejä ja juureksia – itse kasvatettujen ruokakasvien alkuperää ei tarvitse arvuutella!

Taloyhtiössä on useita sähköautopaikkoja ja koko korttelin käytössä oleva yhteisauto. Asuinkorttelin alla on yleinen pysäköintihalli, jonne on kulku joko hissillä tai portaita pitkin. Pilotin asukkaiden käytössä on sähköauton latauspisteellä varustettuja autopaikkoja. Myös mobiilisovelluksen kautta korttelin asukkaiden varattavissa oleva yhteisauto on ekotehokas tapa liikkumiseen. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

Järviluonto hemmottelee

Luonnonkaunis Härmälänsaari ja Pyhäjärven rannan puistoalueet tarjoavat monia ulkoilumahdollisuuksia Pilotin asukkaille vain kävelymatkan päässä kotiovelta. Härmälänsaaresta löytyy luonnonmukaisia polkuja, jotka houkuttelevat kävelijöitä, retkeilijöitä ja koiran ulkoiluttajia. Rantapuistojen läpi ja rantoja myötäileviä ulkoiluväyliä pitkin Härmälänrannasta on helppo liikkua kävellen ja polkupyörällä aina Hatanpään Kartanolle, arboretumiin ja edelleen Tampereen keskustaan asti.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Härmälänrantaan ja Pilottiin videon ja kuvien välityksellä.

1 / 18
2 / 18
3 / 18 - Tutustumme Härmälänrantaan ilmasta käsin. Videolla näkyy sekä olemassa olevaa että tulevaa Härmälänrantaa.
4 / 18 - Härmälänranta ilmasta käsin. Visualisointi.
5 / 18 - Pilotin piha, visualisointi.
6 / 18 - Härmälänrannan Pilotin julkisivuvisualisointi kadun puolelta.
7 / 18 - Katujulkisivu, visualisointi.
8 / 18 - Härmälänrannan korttelipihavisualisointi.
9 / 18 - Korttelin yhteissaunarakennus. Visualisointi.
10 / 18 - Pilotin korttelipihalla on yhteiseen oleskeluun tarkoitettu korttelitalo.
11 / 18 - Osassa Pilotin asunnoista on viehättävä terassi. Visualisointi.
Asunnot ovat toimivia ja väritykseltään vaaleita. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
12 / 18 - Asunnot ovat toimivia ja väritykseltään vaaleita. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
Keittotilan yhteyteen mahtuu hyvän kokoinen ruokapöytä. Kuva esittelyasunnoksi siustetusta kaksiosta.
13 / 18 - Keittotilan yhteyteen mahtuu hyvän kokoinen ruokapöytä. Kuva esittelyasunnoksi siustetusta kaksiosta.
Olohuone avautuu lasitetulle parvekkeelle. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
14 / 18 - Olohuone avautuu lasitetulle parvekkeelle. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
Eteisessä vaatesäilytys peililiukuovien takana. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
15 / 18 - Eteisessä vaatesäilytys peililiukuovien takana. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
Kaksioissa on hyvän kokoinen makuuhuone. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
16 / 18 - Kaksioissa on hyvän kokoinen makuuhuone. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kaksiosta.
Lasitettu parveke toimii lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn.
17 / 18 - Lasitettu parveke toimii lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn.
18 / 18 - Härmälänrannan Pilotin asemapiitos

Korttelitalo on pihapiirin sydän

Pihasauna lämpenee, verstaassa nikkaroidaan ja yrtit kasvavat omalla ryytimaalla

Pilotissa toteutuu ainutlaatuisella tavalla yhteisöllinen ja vireä elämä. Pihan kulkureittien ja istutusten suunnittelussa on huomioitu avoimuus ja asukkaiden viihtyvyys: oma kotipiha kutsuu viettämään aikaa ja tekemään asioita yhdessä. Sisäpihan sydämeen nousee leikkipaikan lisäksi asukkaiden yhteinen korttelitalo, josta löytyvät pihasauna, pesula ja kuivaushuone, tupa sekä verstas. Verstaan voit varata milloin tahansa vaikka polkupyörän korjaamiseen.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Hyvän olon alkulähteillä

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Historialliset rakennukset, kuten vanhan lentokonetehtaan pannuhuone Verstas ja sen punatiilinen tehdaspiippu, kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palveluita ja vaivatonta liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Valmistuessaan alue tarjoaa asukkailleen pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun kätevä yhteiskäyttöauto.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Härmälänrannan aluevisualisointi

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -