Uusi koti ilmeikkäästä kaupunkikorttelista Tampereen Härmälänrannan Pilotti on muuttovalmis! Jäljellä vielä valoisia kaksioita ja kolmioita – sopivia vaikka ensiasunnoksi, pariskunnan tai pienen perheen kodiksi. Härmälänrannan kotoisassa kaupunkikorttelissa viihtyvät mainiosti myös lapsiperheet. Taloyhtiön viihtyisä pihasauna tarjoaa lempeät löylyt.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1-3 huonetta
Pinta-ala: 45,5-67,5 m2
Velaton hinta: 193 200 - 278 000 €
Osoite: Myrskynkatu 12, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 8/2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja markkinointi alkaa
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kotikortteli, johon on helppo kiintyä

5–8-kerroksinen Pilotti on kotoisa asuinpaikka. Jäljellä on erikokoisia kaksioita ja 64,5 m2 kolmioita. Kaikissa kodeissa parveke. Saunan lämpöön pääsee sisäpihan korttelitalossa ja osassa asunnoista on myös oma sauna. Oma tontti.

Pilotin kortteli on monimuotoinen kokonaisuus, jossa on leikitelty rakennusten korkeuseroilla, väreillä ja muodoilla. Uusien kotien keitaan sydämessä kohoaa korttelitalo, joka kutsuu saunomisen lisäksi vaikkapa nikkaroimaan ja kohtaamaan naapureita. Rakennuksen kaunis viherkatto korostaa korttelin rentoa tunnelmaa. Sisäpihalla asukkaat voivat myös viljellä omia yrttejä ja juureksia.

Taloyhtiössä on useita sähköautopaikkoja ja koko korttelin käytössä oleva yhteisauto. Asuinkorttelin alla on yleinen pysäköintihalli, jonne on kulku joko hissillä tai portaita pitkin. Pilotin asukkaiden käytössä on sähköauton latauspisteellä varustettuja autopaikkoja. Myös mobiilisovelluksen kautta korttelin asukkaiden varattavissa oleva yhteisauto on ekotehokas tapa liikkumiseen.

 

Selaa Pilotin sähköistä esitettä »

Selaa Pilotin sähköistä sisustusesitettä »

Selaa Härmälänrannan sanomat »

Tutustu Pilotin sisustettuun kaksioon, B67


As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilotin sisustettu esittelyasunto B67

Tutustu ao. Härmälänrannan aluevideoon

Pihasauna lämpenee, verstaassa nikkaroidaan ja yrtit kasvavat omalla ryytimaalla

Pilotissa toteutuu ainutlaatuisella tavalla yhteisöllinen ja vireä elämä. Pihan kulkureittien ja istutusten suunnittelussa on huomioitu avoimuus ja asukkaiden viihtyvyys: oma kotipiha kutsuu viettämään aikaa ja tekemään asioita yhdessä. Sisäpihan sydämeen nousee leikkipaikan lisäksi asukkaiden yhteinen korttelitalo, josta löytyvät pihasauna, pesula ja kuivaushuone, tupa sekä verstas. Verstaan voit varata milloin tahansa vaikka polkupyörän korjaamiseen.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Härmälänrannan ilmakuvavisualisointi

Härmälänrannan Pilotin asemapiitos

Pilotin korttelipihalla on yhteiseen oleskeluun tarkoitettu korttelitalo.

Korttelin yhteissauna rakennus.

Härmälänrannan Pilotin julkisivuvisualisointi kadun puolelta.

Katujulkisivun visualisointi

Pilotin pihavisualisointia.

Pilotin asuntokohtaisia terassivisualisointeja.

Härmälänrannan korttelipihavisualisointi.

Esittelyasunto B67:n on toimiva ja väritykseltään vaalea.

Esittelyhuoneisto B67:n eteisessä on peililiukuovet naulakon edessä.

Esittelyhuoneisto B67:n keittiötila ja olohuone jatkuu parvekkeelle.

Esittelyhuoneisto B67:n eteisestä on käynti suoraan makuuhuoneeseen.

Esittelyhuoneisto B67, kaksiossa on reilun kokoinen makuuhuone.

Esittelyasunto B67 tilava kylpyhuone on sävlyiltään vaalea.

Asumisen ja yrittäjyyden keskittymä

Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vanhat tehdasrakennukset.

Uudet asuinkorttelit, pirteät suunnitelmat

Tampereen Härmälänrannan rakentaminen on edennyt toiseen vaiheeseen. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Pilotti kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä.

Tilaa myös yrityksille

Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille. Pienyrittäjien tarpeet on huomioitu myös Pilotin kotivalikoimissa.

Palvelut lähellä, liikkuminen helppoa

Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Pirkkalan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan pääsee bussilla vartissa. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähitulevaisuudessa myös Härmälänranta saa oman päivittäistavarakauppansa.

 

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Härmälänrannan aluevisualisointi

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

Ota yhteyttä

-