Leppoisaa asumista puistokorttelin rauhassa

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ludvigin toisella puolella on korttelin rauhallinen sisäpiha ja toisella puolella vehreä Härmäläntalonpuisto. Asuinalueen monimuotoinen järviluonto innostaa ulkoilemaan ympäri vuoden ja oman kodin lämmössä on aina ihana rentoutua. Taloyhtiössä on vielä myynnissä kahden ja kolmen huoneen koteja, valitse omasi nyt!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 24,5 - 106 m²
Velaton hinta: 184 800 - 207 800 €
Osoite: Niilo Härmälän katu 7, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 11/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kaksi tai kolme huonetta, koti on aina ihana

Seitsenkerroksisessa As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ludvigissa on vielä vapaana erikokoisia kaksioita ja yksi kolmen huoneen asunto. Kattavan kaksiovalikoiman asuntopohjien koot vaihtelevat 38 ja 58 neliömetrin välillä – näiden kaksioiden joukosta löytyy siis sopivan kokoinen koti monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kaikissa myytävissä kaksioissa on parveke, alimman kerroksen kaksioissa asuntopiha. Valitse itsellesi sopiva asunto saunalla tai ilman.

Taloyhtiön viimeinen vapaa kolmen huoneen asunto on 67 neliömetrin kokoinen. Eteisessä on reilusti säilytystilaa ulkovaatteille ja kodin suuremmassa makuuhuoneessa on vaatekaapit sekä vaatehuone. Asunnossa on myös oma sauna ja lasitettu parveke.

Toimivaa tilaa ja miellyttäviä maisemia

Yhteistä kaikille Ludvigin kodeille ovat hyvä suunnittelu, modernit mukavuudet ja ihana uuden kodin tuntu. Kodin sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone. Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi asettuvat luontevasti. Märkätiloissa on sähköinen mukavuuslämmitys. Fiksusti suunnitellut asuntopohjat tekevät arjesta mukavaa ja sujuvaa. Eteisen säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia.

Ympäröiviä maisemia kelpaa ihailla olohuoneen ikkunoista, jotka avautuvat joko Härmäläntalon kauniin englantilaispuiston suuntaan tai tunnelmallisen vehreälle sisäpihalle. Ludvig on korttelin viimeisten joukossa valmistuva talo, joten uusia rakennuksia ei enää nouse lähimaisemien eteen.

Monta arjen helpottajaa

Ludvigissa kotiintulo sujuu aina näppärästi. Pyörävarastoon pääset suoraan ulkokautta. Kuraeteinen suihkuineen varmistaa, ettei rapa kulkeudu kotiin asti. Alakerrasta löytyy näppärä Postin lokerikkopalvelu, johon voit tilata verkko-ostoksesi. Myös palautukset voit tehdä samaan lokerikkoon.

Pihapiirin keskellä sijaitsee viihtyisä korttelitalo, jonka tiloista löydät pihasaunan, pesulan, kuivaushuoneen, tuvan ja verstaan. Korttelitalossa on helppo järjestää syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset ja yhteiset peli-illat ystävien kesken.

Pihakannen alla sijaitsee korttelin yhteinen autohalli, joka toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Pysäköntioikeuden ostettuasi voit pysäköidä mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallin jokaisella autopaikalla voi myös ladata sähköautoa. Käytössäsi on myös asukkaiden oma yhteiskäyttöauto. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta. Autohalliin pääsee helposti rakennuksen sisäkautta.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Härmälänrantaan ja Ludvigiin kuvien ja videon välityksellä.

1 / 5 - Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vahnaht teollisuusrakennukset.
2 / 5 - Ludvigin kodeissa on lasitettu parveke, alimman kerroksen kodeissa on asuntopiha, jossa viihtyvyyttä tuovat istutusalueet.
3 / 5 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.
4 / 5 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.
5 / 5 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

Pihapiirin sydän on korttelitalo


Pihasauna lämpenee, verstaassa nikkaroidaan ja yrtit kasvavat omalla ryytimaalla

Ludvigissa toteutuu ainutlaatuisella tavalla yhteisöllinen ja vireä elämä. Pihan kulkureittien ja istutusten suunnittelussa on huomioitu avoimuus ja asukkaiden viihtyvyys: oma kotipiha kutsuu viettämään aikaa ja tekemään asioita yhdessä. Sisäpihan sydämeen nousee leikkipaikan lisäksi asukkaiden yhteinen korttelitalo, josta löytyvät pihasaunan, pesulan ja kuivaushuoneen, tuvan sekä verstaan. Verstaan voit varata milloim tahansa vaikka polkupyörän korjaamiseen.

Sisustusvalinnat


Kun ostat kodin varhaisessa vaiheessa, saat valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Manuetin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ensimmäisen kerroksen asuntoja lukuun ottamatta monissa Ludvigin kodeissa on lasitettu parveke.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Hyvän olon alkulähteillä

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Historialliset rakennukset, kuten vanhan lentokonetehtaan pannuhuone Verstas ja sen punatiilinen tehdaspiippu, kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palveluita ja vaivatonta liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Valmistuessaan alue tarjoaa asukkailleen pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun kätevä yhteiskäyttöauto.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

  Ilmakuvavisualisointi Härmälänrannasta.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Ludvigista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -

   Lähellä olevat kodit