TULOSSA! Uusia koteja Härmälänrantaan!

Tampereen Härmälänrannan Ludvig on suunnitteilla omalle tontille osoitteeseen Niilo Härmälän katu 7. Ludvig on seitsemänkerroksinen yksiportainen asuintalo johon tulee 54 uutta kotia. Härmälänranta sijaitsee Pyhäjärven etelärannalla, viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta.

Osoite: Tampere

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ludvig kohoaa huippupaikalle Härmälänrantaan

Ludvig viimeistelee monimuotoisen asuinkorttelin, jossa on väriä ja vaihtelevuutta. Suojaisaa sisäpihaa elävöittävät istutusalueet ja asukkaiden yhteinen korttelitalo. Pihaan istutetaan puita ja pensaita. Pihakannen alle sijoitettu pysäköinti jättää tilaa rauhalliselle ja viihtyisälle korttelipihalle, josta on helppo kulkea joka suuntaan. Ludvigin pihakannen alla sijaitsee korttelin yhteinen autohalli, joka toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Pysäköintioikeuden ostettuasi voit pysäköidä mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallin jokaisella autopaikalla voi myös ladata sähköautoa. Vaikka Ludvig sijaitsee urbaanissa ympäristössä, on luonto silti lähellä. Tätä on Härmälänranta parhaimmillaan!

Tampereen Härmälänrannan Ludvigin ennakkomarkkinointi alkaa syksyllä 2018. Haluatko saada lisätietoja Ludvigin kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme.

Pihapiirin sydän on korttelitalo


Pihasauna lämpenee, verstaassa nikkaroidaan ja yrtit kasvavat omalla ryytimaalla

Ludvigissa toteutuu ainutlaatuisella tavalla yhteisöllinen ja vireä elämä. Pihan kulkureittien ja istutusten suunnittelussa on huomioitu avoimuus ja asukkaiden viihtyvyys: oma kotipiha kutsuu viettämään aikaa ja tekemään asioita yhdessä. Sisäpihan sydämeen nousee leikkipaikan lisäksi asukkaiden yhteinen korttelitalo, josta löytyvät pihasaunan, pesulan ja kuivaushuoneen, tuvan sekä verstaan. Verstaan voit varata milloim tahansa vaikka polkupyörän korjaamiseen.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vanhat tehdasrakennukset. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Veturi kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä. Vanhat säilytettävät rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järven jää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Härmä­länrannassa on myös tenniskenttä.

Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

Alueen nykyiset ja tulevat palvelut, kuten päiväkoti, kauppa sekä kaunis rantaraitti tekevät koko Härmälänrannasta alueen, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa, lounasravintola ja konditoria palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tulevina vuosina Härmälänrannassa alkaa leikkipuiston ja ns. englantilaisen puutarhan rakentaminen. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, se tarjoaa kaikki pienen kaupungin palvelut.

Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa.

Tilaa myös yrityksille

Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

Ilmakuvavisualisointi Härmälänrannasta.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Ludvigista, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

Ota yhteyttä

-