Koteja yhteisöllisestä puistokorttelista

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ludvigiin valmistuu 54 kaunista ja toimivaa kotia, joista avautuvat viehättävät näkymät korttelin sisäpihalle tai Härmäläntalon puistoon. Yhteistä kaikille kodeille ovat hyvä suunnittelu, modernit mukavuudet ja ihana uuden kodin tuntu.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 24,5 - 106 m²
Velaton hinta: 164 000 - 272 900 €
Osoite: Niilo Härmälän katu 7, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 11/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koteja jokaiselle kodinetsijälle

Seitsenkerroksinen Ludvig kätkee sisälleen harvinaisen monipuolisen valikoiman koteja, somista 24,5 m2 yksiöistä tilaviin 106 m2 neljän huoneen asuntoihin. Valinnanvaraa on siis jokaiseen elämäntilanteeseen vaativammallekin kodinetsijälle.

Oma parveke löytyy kaikista muista paitsi ensimmäisen kerroksen asunnoista, joissa on omat asuntopihat. Maisemia kelpaa ihailla myös olohuoneen ikkunoista, jotka avautuvat joko Härmäläntalon kauniin englantilaispuiston suuntaan tai tunnelmallisen vehreälle sisäpihalle. Ludvig on korttelin viimeisten joukossa valmistuva talo, joten uusia rakennuksia ei enää nouse lähimaisemien eteen.

Tilaa elämän tärkeille hetkille

Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone, jossa on tilaa jokaiselle tärkeälle hetkelle, kuten sunnuntaibrunsseille, perheen yhteisille arkiaamiaisille ja elokuvailloille ystävien kesken.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat Ludvigin kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi asettuvat luontevasti. Sähköinen mukavuuslattialämmitys märkätiloissa ja fiksusti suunnitellut asuntopohjat joiden ansiosta arki on mukavaa ja sujuvaa. Eteisen säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia.

Kun ostat asuntosi varhaisessa vaiheessa, saat valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista. 

Tutustu tästä sisustusesitteeseen. 

Monta arjen helpottajaa

Ludvigissa kotiintulo sujuu aina näppärästi. Pyörävarastoon pääset suoraan ulkokautta, korttelin alla sijaitsevasta parkkihallista taas pääset sisäkautta rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen. Kuraeteinen suihkuineen varmistaa, ettei rapa kulkeudu kotiin asti.

Ludvigin alakerrasta löytyy näppärä Postin lokerikkopalvelu, johon voit tilata verkko-ostoksesi. Myös palautukset voit tehdä tarvittaessa samaan lokerikkoon.

Ludvigin pihakannen alla sijaitsee korttelin yhteinen autohalli, joka toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Pysäköntioikeuden ostettuasi voit pysäköidä mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallin jokaisella autopaikalla voi myös ladata sähköautoa. Käytössäsi on myös asukkaiden oma yhteiskäyttöauto. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

Tutustu Härmälänrantaan ja Ludvigiin kuvien ja videon välityksellä.

1 / 7
2 / 7
3 / 7 - Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vahnaht teollisuusrakennukset.
4 / 7 - Ludvigin kodeissa on lasitettu parveke, alimman kerroksen kodeissa on asuntopiha, jossa viihtyvyyttä tuovat istutusalueet.
5 / 7 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.
6 / 7 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.
7 / 7 - Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

Pihapiirin sydän on korttelitalo


Pihasauna lämpenee, verstaassa nikkaroidaan ja yrtit kasvavat omalla ryytimaalla

Ludvigissa toteutuu ainutlaatuisella tavalla yhteisöllinen ja vireä elämä. Pihan kulkureittien ja istutusten suunnittelussa on huomioitu avoimuus ja asukkaiden viihtyvyys: oma kotipiha kutsuu viettämään aikaa ja tekemään asioita yhdessä. Sisäpihan sydämeen nousee leikkipaikan lisäksi asukkaiden yhteinen korttelitalo, josta löytyvät pihasaunan, pesulan ja kuivaushuoneen, tuvan sekä verstaan. Verstaan voit varata milloim tahansa vaikka polkupyörän korjaamiseen.

Sisustusvalinnat


Kun ostat kodin varhaisessa vaiheessa, saat valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Manuetin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ensimmäisen kerroksen asuntoja lukuun ottamatta monissa Ludvigin kodeissa on lasitettu parveke.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Kaikkien Ludvigin kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone.

  Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vanhat tehdasrakennukset. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Veturi kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä. Vanhat säilytettävät rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järven jää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Härmä­länrannassa on myös tenniskenttä.

  Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut, kuten päiväkoti, kauppa sekä kaunis rantaraitti tekevät koko Härmälänrannasta alueen, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa, lounasravintola ja konditoria palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tulevina vuosina Härmälänrannassa alkaa leikkipuiston ja ns. englantilaisen puutarhan rakentaminen. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, se tarjoaa kaikki pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

  Ilmakuvavisualisointi Härmälänrannasta.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Ludvigista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -