Valoisa koti Kotkasta

Härmälänranta kutsuu uusia onnellisia asukkaita Pyhäjärven idyllisiin maisemiin. Kotka on valmistunut rauhalliseen ja valmiiseen puutarhakortteliin, rantaviivan läheisyyteen.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3 h+k+s
Pinta-ala: 70,5 m2
Velaton hinta: 252 400 €
Osoite: Vihurinkatu 13, 33900, Tampere
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 28.3.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnitteilla
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Nerokkaat neliöt, valoisat huoneet

Kuusikerroksiseen Kotkaan on valmistunut koteja yksiöistä aina 3 - 4 huoneen koteihin. Jäljellä on enää yksi valoisa kolmio, jossa on lasitettu parveke. Pihalla avautuvat vehreät näkymät hedelmäpuineen ja pergoloineen.

Pienet mutta tärkeät detaljit

Asuntopohjissa on vaihtelevuutta ja väljyyttä. Isoimpien kotien ilmeikkyyttä korostavat lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Olohuone ja keittiö muodostavat kaikissa kodeissa avoimen ja yhtenäisen kokonaisuuden. Suorat linjat ja pitkät näkymät korostavat huoneiden valoisuutta.

Myytävää varastotilaa, esteetön kulku autohalliin

Kotkan kellarikerroksesta löytyy 8 erikseen myytävää varastoa. Arjen askeleita keventävät myös kuivaushuone sekä kellarikerroksen kurapiste. Porraskäytävästä pääsee kulkemaan esteettömästi korttelin alla sijaitsevaan pysäköintihalliin.

Valinnainen vuokratontti

Kotka on rakennettu valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. 

Selaa Kotkan sähköistä esitettä»

Selaa Kotkan sähköistä sisustusesitettä»

Selaa Härmälänrannan sanomat tästä »

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Kotkan asemapiirros

Kotkan pihapiiriä

Kotkan julkisivu sisäpihalta päin.

Parvekenäkymä huoneistosta A3.

Härmälänrannan aluevisualisointi

Härmälänranta on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kaupungin viihtyisimmistä asuinpaikoista

Härmälänrannalla on mielenkiintoinen menneisyys ja valoisa tulevaisuus. Härmälänranta on ainutlaatuinen asuinalue, johon kietoutuvat tapahtumarikas teollisuushistoria, luonto ja urbaani kaupunkimaisema. Alueen menneisyys näkyy alueen vanhoissa rakennuksissa, jotka on säilytetty uuden keskellä sekä katujen ja taloyhtiöiden nimistössä.

Hyvän arjen asuinalue

Alueen maamerkki on punatiilinen piippu, jonka ympärille rakentuvissa asuinkortteleissa on elämää ja tunnelmaa Kotkan lähiympäristön keskeisiä kiintopisteitä ovat tenniskenttä, Villa Härmälänranta, venesatama ja luonnonkaunis Härmälänsaari.

Alue laajenee länteen 

Hieman kauempana Kotkan valmiilta kulmilta jatkuu Härmälänrannan uusien kotikorttelien rakentaminen. Lisäksi rannan tuntumaan tullaan kunnostamaan Aaretti Niemisen puisto leikkipaikkoineen ja kuntopisteineen. Härmälänrannan tulevaisuuden suunnitelmissa on myös oma hiekkaranta.

Härmälänranta kehittyy ja monipuolistuu

Härmälänranta on yhtenäinen ja toimiva asuinalue, jonka suunnittelua johtaa ajatus paremmasta kaupungista. Alueen fiilis kumpuaa suomalaisesta järvimaisemasta, kiehtovasta historiasta ja vanhoista säilytettävistä rakennuksista.

Palvelut tulevat Härmälänrantaan

Kun Härmälänranta kokonaisuudessaan lähivuosina valmistuu, se tarjoaa kaikki pienen kaupungin palvelut. Ranta-alueet, Härmälänsaaren suloiset metsäpolut, venesatama ja tenniskenttä ovat alueen asukkaiden upeita harrastus- ja rauhoittumispaikkoja. Nuolialantien risteykseen pääsee bussilla 15 minuutissa Tampereen keskustaan.

Lue lisää Härmälänrannan asuinalueesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

Ota yhteyttä

-