TULOSSA! Uusia koteja Kankaalle

Jyväskylän Kangas on Tourujokilaakson kupeeseen rakentuva uusi inspiroiva kaupunginosa, jossa yhdistyvät entisajan tehdasmiljöön tunnelma ja urbaani asuminen. As. Oy Jyväskylän Sylinteri on 5-kerroksinen asuintalo, johon on suunnitteilla 35 uutta kotia.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Paperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Viihtyisiä koteja Kankaan uudella asuinalueella

Kankaan uusi tulokas As. Oy Jyväskylän Sylinteri nousee osoitteeseen Paperitehtaankatu 18. 5-kerroksiseen taloon on suunniteilla yhteensä 35  asuntoa yksiöistä kolmen huoneen koteihin. Skandinaavinen tyylikkyys ja hyvät pohjaratkaisut luovat koteihin avaruuden ja tilan tunnun. Täällä kodinostajan toiveet toteutuvat: loistava sijainti, palvelut lähistöllä ja uuden kodin valoisa, koskematon tunnelma. 

Arjen sujuvuutta helpottavat irtaimistovarastot sekä pyykinkuivaushuone. Auton asukaspysäköinti hoituu mutkattomasti yhteisessä pysäköintitalossa, jossa on mahdollisuus myös sähköauton lataukselle.

Tutustu Kankaan vehreään alueeseen alustavan aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

Kiinnostuitko?

Jos haluat saada lisätietoja Jyväskylän Sylinterin kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme niin pidämme sinut ajantasalla kun ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Katso videoita Kankaalta

1 / 3 - Kangas_1920_lowres-01.jpg
2 / 3 - Kankaan entinen tehdasalue herää uudelleen eloon seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000.
3 / 3 - Tutustu Jyväskylän Kankaalla asuvaan Anuun.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Otsikko

  Kymmenessä minuutissa keskustaan

  Harva kaupunginosa on kuin Kangas: vieressä ikivanha vehreä jokilaakso ja kävelymatkan päässä alkavat ydinkeskustan vilkkaat ostoskorttelit. Kankaalta käsin on helppo liikkua kaikkialle kaupunkiin. Matkaa keskustan kaupoille on vain kilometrin verran – hyppää polkupyörän selkään ja olet perillä 10 minuutissa!

  Ruokakaupat, koulut ja muut tarpeelliset palvelut sijaitsevat kaikki sopivan lähellä. Kankaan liikennejärjestelyissä on erityisesti huomioitu helppo jalankulku ja pyöräily. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kankaalla pärjää myös ilman omaa autoa.

  Tulevaisuuden kaupunginosa

  Kankaalle on helppo kotiutua, sillä aluetta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti ja yhteisöllisyyttä vaalien. Kankaasta kehitetään tulevaisuuden älykästä kaupunginosaa, jossa vuonna 2040 asuu yli 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä.

  Tutustu Kankaan tulevaisuuteen alustavan aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

  Ulkoilijan paratiisi

  Viehättävä Tourujoki ympäristöineen tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Kotoa on helppo lähteä vaikka luontopolulle, läheiselle uimarannalle, veneilemään tai vetämään kunnon hiihtolenkki.

  Taidetta, viljelylaatikoita ja kaupunkifestareita

  Kankaan sydämenä sykkii vanha paperitehdas, jossa järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten suosittuja kirpputoreja ja kaupunkifestareita. Yhteisöllisellä Kankaan kaupunkiviljelyalueelta voi vuokrata oman viljelylaatikon ja kasvattaa omat salaatit. Taide on asukkaiden arjessa aina läsnä ja aluetta elävöitetään toteuttamalla prosenttiperiaatteella taideteoksia ja inspiroivaa kulttuuritoimintaa.

  Lue lisää Kankaan asuinalueesta »

  Jyväskylän Kangas asettuu vehreän Tourujokilaakson kainaloon.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -