TULOSSA! Uusia koteja Kankaalle

TULOSSA! Jyväskylän Kangas on Tourujokilaakson kupeeseen rakentuva uusi inspiroiva kaupunginosa, jossa yhdistyvät entisajan tehdasmiljöön tunnelma ja urbaani asuminen. Tulossa uusia kerrostalokoteja osoitteeseen Paperitehtaankatu 18. As. Oy Jyväskylän Sylinteri on 5-kerroksinen asuintalo johon on suunnitteilla 35 kotia. Asuntojen koot vaihtelevat 29,5 yksiöstä 73,5 neliöseen kolmioon.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Paperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Hyvät asuntopohjat luovat kodikkuutta

Viisikerroksiseen taloon on suunniteilla yhteensä 35 kompaktia kotia, joiden koot vaihtelevat 29,5 neliön yksiöistä 73,5,0 neliön kolmioihin. Skandinaavinen tyylikkyys ja hyvät pohjaratkaisut luovat koteihin avaruuden ja tilan tunnun. 

Arjen sujuvuutta helpottavat irtaimistovarastot sekä pyykinkuivaushuone. Auton asukaspysäköinti hoituu mutkattomasti yhteisessä pysäköintitalossa, jossa mahdollisuus myös sähköauton lataukselle.

Sylinterissä kodinostajan toiveet toteutuvat: loistava sijainti, palvelut lähistöllä ja uuden kodin valoisa, koskematon tunnelma. Jyväskylän Sylinterin ennakkomarkkinointi alkaa alkuvuonna 2019. Haluatko saada lisätietoja Sylinterin kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme.

Osoite: Paperitehtaankatu 18, 40100 Jyväskylä
Tontti: Oma tontti 
Arvioitu valmistuminen: 2020

Tutustu Kankaaseen videon avulla.

Anu Tummavuori-Liemann asuu Jyväskylän Kankaan kaupunginosassa miehensä kanssa. Uuden asunnon ostaminen oli sujuvaa, ja rakennusprojekti toteutettiin Anun mukaan hyvällä tuulella ja asenteella.


Uusi unelmien koti Kankaalla.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Etäisyys paikoista

Otsikko

Kymmenessä minuutissa keskustaan

Harva kaupunginosa on kuin Kangas: vieressä ikivanha vehreä jokilaakso ja kävelymatkan päässä alkavat ydinkeskustan vilkkaat ostoskorttelit. Kankaalta käsin on helppo liikkua kaikkialle kaupunkiin. Matkaa keskustan kaupoille on vain kilometrin verran – hyppää polkupyörän selkään ja olet perillä 10 minuutissa!

Ruokakaupat, koulut ja muut tarpeelliset palvelut sijaitsevat kaikki sopivan lähellä. Kankaan liikennejärjestelyissä on erityisesti huomioitu helppo jalankulku ja pyöräily. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kankaalla pärjää myös ilman omaa autoa.

Tulevaisuuden kaupunginosa

Kankaalle on helppo kotiutua, sillä aluetta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti ja yhteisöllisyyttä vaalien. Kankaasta kehitetään tulevaisuuden älykästä kaupunginosaa, jossa vuonna 2040 asuu yli 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä.

Ulkoilijan paratiisi

Viehättävä Tourujoki ympäristöineen tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Kotoa on helppo lähteä vaikka luontopolulle, läheiselle uimarannalle, veneilemään tai vetämään kunnon hiihtolenkki.

Taidetta, viljelylaatikoita ja kaupunkifestareita

Kankaan sydämenä sykkii vanha paperitehdas, jossa järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten suosittuja kirpputoreja ja kaupunkifestareita. Yhteisöllisellä Kankaan kaupunkiviljelyalueelta voi vuokrata oman viljelylaatikon ja kasvattaa omat salaatit. Taide on asukkaiden arjessa aina läsnä ja aluetta elävöitetään toteuttamalla prosenttiperiaatteella taideteoksia ja inspiroivaa kulttuuritoimintaa.

Lue lisää Kankaan asuinalueesta »

Jyväskylän Kangas asettuu vehreän Tourujokilaakson kainaloon.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

-