TULOSSA! Uusia kaupunkikoteja kanavapromenadille

Oletko koskaan haaveillut elämästä kanavan varrella, lähellä keskustan rientoja ja järvimaisemia? Tampereen Ranta-Tampellan asuinalueella asumisen unelmat toteutuvat viimeinkin, kun joukko uusia kaupunkikoteja nousee kanavan varteen, kävelymatkan päähän keskustasta. Uudet kotitalot, As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan ja As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, nousevat omalle tontille persoonalliseen kanavakortteliin.

Osoite: Ranta-Tampellan katu, Tampere

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto ja länsipään koskenniskan ranta. As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin ja Masuunin uusissa kotitaloissa on valikoima erikokoisia kaupunkikoteja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Tänne mahtuu siis jos jonkinmoista elämää, ja viehättävä asuinalue sopii niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin.

Kodin oleskelutilat jatkuvat kanavan kävelykaduilla

Skanskan Ranta-Tampellan ensimmäiset kodit nousevat asuinalueen halki virtaavan kanavan varrelle. Kanavakorttelissa kotien oleskelutilat jatkuvat luontevasti olohuonemaisen kanavanvarren kävelykaduille ja laiturille. Laiturialue on kaupungin suunnitelmien mukaan valmis ensimmäisten asuinkohteiden valmistuttua, joten uudet asukkaat pääsevät heti muutettuaan nauttimaan kotikorttelinsa parhaista puolista.

Fiksuja valintoja ja kestävää kehitystä

Taloyhtiöiden autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa, säältä suojassa. Autohalliin tulee kattavat mahdollisuudet sähköautojen lataamiselle ja asukkaiden arkea helpottamaan on suunnitteilla yhteiskäyttöauto. Jätteet kerätään modernilla putkikeräysjärjestelmällä, jonka ansiosta jäteauto ei tee enää ei-toivottuja vierailuja kotipihaan. Kierrätys nousee esiin myös materiaalivalinnoissa – Tampereen keskustan Hämeenkadun vanhat mukulakivet pääsevät uusiokäyttöön Kaplanin ja Masuunin kotikaduilla. Näin vanha rakennusmateriaali saa uuden elämän. Kun Skanskan uudet kotitalot valmistuvat, on asuinalueen rakentaminen paljon nykyistä pidemmällä, sillä alueen yleiset kadut valmistuvat kuluvan vuoden aikana. Kotien ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu alkavan syksyllä 2019.

Nämä omalle tontille rakentuvat kodit ovat odottamisen arvoisia!

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Havainnekuva

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Rentoa rantaelämää

  Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuu nimensä mukaisesti aivan Näsijärven rannan tuntumaan, Tampellan vanhan tehdasalueen ja Tampereen kantakaupungin jatkoksi. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle. Tunnelma Ranta-Tampellassa on rennon välimerellinen vesistöineen, kävelykatuineen, siltoineen ja viihtyisine oleskelupaikkoineen. Asuinaluetta kiertää rantapromenadi, jota pitkin kävellessään voi ihailla Näsijärven kauniita maisemia. Useat vehreät puistoalueet tarjoavat asukkaille leppoisia paikkoja rentoon yhdessäoloon, ulkoiluun ja rauhoittumiseen. Ranta-Tampellalla on aivan omanlainen rantakaupunkimainen ilmapiirinsä ja ilmeensä, jonka kaltaiseen ei törmää usein.

  Kaikki mitä arkeesi tarvitset

  Upeiden järvimaisemien lisäksi Ranta-Tampellassa asutaan kaupungin kattavien palveluiden lähellä. Päiväkodit, koulut ja päivittäistavarakaupat löytyvät kaikki vain lyhyen kävelymatkan päästä. Noin kilometrin matka keskustaan taittuu vaivattomasti kävellen tai pyöräilemällä. Eloisan kulttuurikaupungin tapahtumarikas elämä viihdyttää Ranta-Tampellan asukkaita ympäri vuoden. Viereisellä niemellä sijaitsee rakastettu huvipuisto, Särkänniemi, jonka valot maalaavat iltaisin horisontin väreillään.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -