Tasokkaita kaupunkikoteja ainutlaatuisessa jokimaisemassa. Porin Karjaranta on arvostettu asuinidylli Kokemäenjoen suiston vehreissä maisemissa. Nyt erinomaiselle paikalle, omalle tontille virran varrelle, on valmistunut uusia tasokkaita kaupunkikoteja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 74,5 m²
Velaton hinta: 186 200 - 191 600 €
Osoite: Makasiiniranta 20, 28100 , Pori
Tontti: Oma
Valmis: 28.9.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteistyökumppanimme Sopraanon asuntojen myynnissä on

Länsi-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV. 

Kun haluat tutustua Sopraanon asuntoihin tai naapuriin rakennettavan Baritonin asuntojen suunnitelmiin, olethan yhteydessä Jari Teuramoon puh. 0400 637333 jari.teuramo@op.fi tai toimiston numeroon 010 257 0700.

Valoa ja valloittavia yksityiskohtia

Kahdeksankerroksinen Sopraano on arkkitehtuuriltaan arvokkaan ympäristönsä veroinen. Talon muotokieli on selkeä ja ajaton, tummanpuhuvaa julkisivua elävöittävät värikkäät yksityiskohdat. Asuntosuunnittelun kulmakiviä ovat ajattomuus, toimivuus ja selkeys. Valo läikehtii sisään isoista ikkunoista kaikissa huoneissa.

Ihastele jokinäkymää lasitetulta parvekkeelta

Sopraano tarjoaa laajan valikoiman koteja 28,5 neliön yksiöistä 74,5 neliön kolmen huoneen koteihin. Lähes kaikkiin koteihin kuuluu Kokemäenjoen suuntaan avautuva lasitettu parveke. Pienimmissä yksiöissä on ranskalainen parveke. Suurimmassa osassa kodeista saa nauttia oman saunan löylyistä.

Kuntoilua kerhotiloissa ja upea pihamaa jokirannassa

Taloyhtiön asukkaiden käytössä on ensimmäisen kerroksen kerhotila, johon tuodaan muutamia kuntoilulaitteita. Jokirannassa avautuu asukkaiden upea yhteispiha. Käytännöllisyyttä asumisen arkeen antavat muun muassa kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on kätevä kurapiste polkupyörän tai likaisten tassujen pesuun. 

Selaa Sopraanon esitettä »

Selaa Sopraanon sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja KodinOnni-palvelussa »

Porin Sopraanon keittiövisualisointi

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Selaa Sisustusesitettä »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Etäisyys paikoista

Asemapiirros

Porin Sopraano Sijaitsee Kokemäenjoen varressa. Visualisointi.

Vaalea keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden. Kuva esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta A3.

Valo tulvii korkeista ikkunoista olohuoneeseen. Lattialämmitys mahdollistaa matalat ikkunapenkit. Kuva esittelyasunnosta A3.

Suuremmassa makuuhuoneessa vaatehuoltoa helpottaa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Kuva esittelyasunnosta A3.

Pienempi makuuhuone. Kuva esittelyasunnosta A3.

Pienemmän makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Kuva esittelyasunnosta A3.

Kylpyhuoneen toiminnallisuutta helpottaa kääntyvä suihkuseinä. Kuva esittelyasunnosta A3.

Jokinäkymät oman saunan lauteilta! Kuva esittelyasunnosta A3.

Koko asunnon levyiseltä lasitetulta parvekkeelta voi seurata vuodenaikojen vaihtelua Kokemäenjoella ja Kirjurinluodon luonnossa. Kuva esittelyasunnosta A3.

Porin Sopraano on tilaisuutesi löytää kerrostalokoti Karjarannasta, aivan rantabulevardin tuntumasta.

Porin kauneimmat puistoalueet sijaitsevat lähietäisyydellä Sorpaanosta.

Porin kauneimmat puistoalueet sijaitsevat lähietäisyydellä Sopraanosta.

Sopraanon naapurustoon valmistuneita koteja.

Paitsi luonnonläheisyyttä, Sopraano merkitsee urbaania kaupunkielämää ja palvelujen läheisyyttä.

Kaupungin historia elää vanhoissa rakennuksissa.

Kokemäenjoki tuo Poriin oman ainutlaatuisen tunnelman.

Asuinalue

Parasta Poria

Porin Karjaranta hurmaa monin eri tavoin. Tasokas asuinidylli sijaitsee juuri sopivasti sivussa ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista.

Vastaranta täynnä tekemistä

Jokivarren kiireetön tunnelma, luonnonläheisyys ja maalaukselliset maisemat ovat keskeinen osa Karjarannassa asumista. Kirjurinluoto, Porin helmi ja kesäisten tapahtumien keskipiste, avautuu vastarannalla. Polsan luontopolut, Satakunnan vihertietokeskus ja Pelle Hermannin leikkipuisto tarjoavat mielekästä tekemistä kaikenikäisille ympäri vuoden.

Palvelujen kirjo käden ulottuvilla

Joen rantaan kohoavasta Sopraanosta, tunnelmallisen rantabulevardin varrelta, on noin 15 minuutin kävelymatka kaupungin sydämeen. Kaikki arjessa tarvittava kouluista ja päiväkodeista terveyspalveluihin sijaitsee reilun kilometrin säteellä kotiovelta. Ruokakaupoille pääsee kotiovelta jalan vain muutamassa minuutissa.

Ainutlaatuinen asuinympäristö

Sopraano tarjoaa asumisen arkeen tasapainoa ja kauneutta. Oman kodin lasitettu parveke on aitiopaikka jokimaisemaan, joka muuttuu vuodenaikojen mukana. Kesään kuuluvat jazzin sävelet ja kotitalon ohi hiljalleen lipuvat veneet. Syksyn ruska rauhoittaa mielen ja talven tullessa lähimiljööseen laskeutuu levollinen rytmi. 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ja Sopraanon tietopaketin esitteineen, ota yhteyttä:

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

Voit myös noutaa Sopraanon tietopaketin Skanskan toimistosta kauppakeskus Porin Puuvillan kolmannesta kerroksesta. Toimiston osoite on Siltapuistokatu 14, 3 krs, 28100 Pori.

 

Ota yhteyttä

-