Koti Kokemäenjoen komeimmasta korttelista

Kahdeksankerroksinen Baritoni kohoaa Kokemäenjoen rannalle, vehreän Kirjurinluodon naapuriin. Modernit kotiratkaisut ja uuden kodin ihana tuntu varmistavat, että elämä sujuu leppoisasti. Jos haluat nauttia Karjarannan jokimaisemien rauhasta mutta silti asua lähellä keskustan sykettä, Baritoni on valintas. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 22 - 78,5 m²
Velaton hinta: 103 500 - 351 500 €
Osoite: Makasiiniranta 24, 28100, Pori
Tontti: Oma
Valmis: 10/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Koti kaupungin paraatipaikalta

Baritoniin rakennetaan 37 asuntoa hyväpohjaisista yksiöistä avariin kolmioihin. Näkymät avautuvat joelle ja Kirjurinluodolle sekä kaupunkiin. Arjen ylellinen fiilis ulottuu ulko-ovelta joenvarsiparvekkeelle. Täällä viihdyt takuulla!

Valoa ja valloittavia yksityiskohtia

Baritonista löydät valikoiman ajattomia ja toimivia koteja 22 neliön yksiöstä 78,5-neliöisiin kolmioihin. Kodin sydän on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, jossa on isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kolmioihin kuuluu Kokemäenjoen suuntaan avautuva tilava lasitettu parveke. Pohjakerroksen kodeissa on ihastuttavat terassit.

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät oman kodin sisustamisesta helppoa, olipa tyylisi millainen tahansa. Korkealaatuinen lautaparketti tuntuu mukavalta jalan alla. Parketti kätkee alleen lattialämmityksen, joka luo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin. Lämpöpattereita ei tarvita – saat siis ihailla maisemia suurista ikkunoista ilman esteitä.

Kodin ominaisuudet tukevat hyvää elämää

Kaikissa kodeissa on lattiasta kattoon ulottuvat liukuovelliset kaapistot. Monissa kodeissa makuuhuoneen yhteydestä löytyy lisäksi vaatehuone. Kun olet varauksessasi liikkeellä hyvissä ajoin, voit tiedustella asunnon muuntelumahdollisuuksista. 

Kaikista kolmen huoneen kodeista ja lähes kaikista kaksioista löytyy oma sauna. Parvekkeellisissa asunnoissa on varaus parvekkeelle asennettavalle ilmalämpöpumpulle. Turvallisuuden tunnetta vahvistaa kuvayhteydellä varustettu ovipuhelin. Katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joilla katetaan osa kiinteistösähköstä.

Sujuvaa arkea kauniissa puitteissa

Baritonin ja samalle tontille rakennettavien kolmen muun talon yhteinen, suojaisa ja viihtyisä sisäpiha on arjen keidas, joka kannustaa yhteisöllisyyteen. Lapsille riittää leikkimahdollisuuksia ja aikuiset voivat hengähtää vaikkapa kahvikupin äärellä.

Käytännöllisyyttä asukkaiden arkeen tuovat muun muassa kerhotila kuntoiluvälineineen, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on kätevä kurapiste polkupyörän tai kuratassujen pesuun sekä sähköpyörien latausmahdollisuus. Baritonin autokatospaikat myydään erillisinä osakkeina.  Osa autopaikoista varustetaan sähköautovalmiuteen. 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Porin Baritoniin videon ja kuvien välityksellä.

1 / 6
2 / 6 - Keittiö ja ruokailutila muodostavat valoisan yhdessäolon tilan. Calm design mallisto. Alustava visualisointi 78,5m2 kolmiosta.
3 / 6 - Kokemäenjoen tunnelma on läsnä arjessa. Alustava visualisointi 51m2 kaksiosta.
4 / 6 - Lasitetulla parvekkeella viihtyy keväästä pitkälle syksyy. Alustava visualisointi 78,5m2 kolmiosta.
5 / 6 - Porin Baritoni on Karjarannan paraatipaikalla. Alustava visualisointi.
6 / 6 - asemapiirros_1140x800 (1).jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Keittiö ja ruokailutila muodostavat valoisan yhdessäolon tilan. Calm design mallisto. Alustava visualisointi 78,5m2 kolmiosta.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ilmakuvavisualisointi, Porin Baritoni kuvassa oikeassa laidassa.

  Kaikki palvelut käden ulottuvilla

  Baritoni kohoaa aivan keskustan kupeeseen. Joenrantapromenadia pitkin kävelet keskustaan vartissa, pyörällä tai autolla hurautat ytimeen noin viidessä minuutissa. Toisella puolella jokea, alle kahden kilometrin päässä Baritonista, on kauppakeskus Puuvilla. Ihan Baritonin vierestä löydät ruokakaupan, joka on auki aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

  Festareita ja luontoelämyksiä kotikulmilla

  Baritonia vastapäätä sijaitseva suuri puistoalue Kirjurinluoto tunnetaan ehkä parhaiten musiikkitapahtumien paikkana, mutta festivaalikauden ulkopuolella se toimii kaikkien kaupunkilaisten ulkoilualueena. Aikaa voi viettää esimerkiksi piknikillä, uimarannalla, lasten liikennepuistossa, suuressa leikkipuistossa, riikinkukkoja ja alpakoita ihmetellen tai luontoa kävely- ja pyöräilyreiteillä ihaillen.

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Turun asuntomyynti 
   0800 155 511 (maksuton)

   Ota yhteyttä

   -