TULOSSA! Tasokkaita kaupunkikoteja ainutlaatuiseen jokimaisemaan

Porin Karjaranta on arvostettu asuinidylli Kokemäenjoen suiston vehreissä maisemissa. Nyt Karjarannan suosittu asuinkortteli saa jatkoa. Erinomaiselle paikalle, omalle tontille joen rannalle osoitteeseen Makasiininranta 24 on suunnitteilla tasokkaita kaupunkikoteja.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Makasiininranta 24, 28100, Pori
Valmis: 03/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Tämän parempaa sijaintia et Porista löydä

Koti joen rannalta, keskusta silti ihan kävelyetäisyydellä. As. Oy Porin Baritoni on 8-kerroksinen asuintalo johon on suunnitteilla 37 kotia. Asuntojen koot vaihtelevat 22 neliöisestä yksiöstä 78,5 neliöiseen kolmioon.

Ennakkomarkkinointi alkaa syksyllä 2018 ja Baritonin kotien alustava valmistumisajankohta on alkuvuonna 2020. Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme, niin kerromme sinulle ennakkomarkkoinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Ilmakuvavisualisointi, Porin Baritoni kuvassa oikeassa laidassa.

Parasta Poria

Porin Karjaranta hurmaa monin eri tavoin. Tasokas asuinidylli sijaitsee juuri sopivasti sivussa ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista.

Vastaranta täynnä tekemistä

Jokivarren kiireetön tunnelma, luonnonläheisyys ja maalaukselliset maisemat ovat keskeinen osa Karjarannassa asumista. Kirjurinluoto, Porin helmi ja kesäisten tapahtumien keskipiste, avautuu vastarannalla. Polsan luontopolut, Satakunnan vihertietokeskus ja Pelle Hermannin leikkipuisto tarjoavat mielekästä tekemistä kaikenikäisille ympäri vuoden.

Palvelujen kirjo käden ulottuvilla

Joen rantaan kohoavasta Baritonista, tunnelmallisen rantabulevardin varrelta, on noin 15 minuutin kävelymatka kaupungin sydämeen. Kaikki arjessa tarvittava kouluista ja päiväkodeista terveyspalveluihin sijaitsee reilun kilometrin säteellä kotiovelta. Ruokakaupoille pääsee kotiovelta jalan vain muutamassa minuutissa.

Ainutlaatuinen asuinympäristö

Baritoni tarjoaa asumisen arkeen tasapainoa ja kauneutta. Oman kodin lasitettu parveke on aitiopaikka jokimaisemaan, joka muuttuu vuodenaikojen mukana. Kesään kuuluvat jazzin sävelet ja kotitalon ohi hiljalleen lipuvat veneet. Syksyn ruska rauhoittaa mielen ja talven tullessa lähimiljööseen laskeutuu levollinen rytmi. 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

 

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-