Koti Kokemäenjoen komeimmasta korttelista

Kahdeksankerroksinen Baritoni kohoaa Kokemäenjoen rannalle, vehreän Kirjurinluodon naapuriin. Modernit kotiratkaisut ja uuden kodin ihana tuntu varmistavat, että elämä sujuu leppoisasti. Jos haluat nauttia Karjarannan jokimaisemien rauhasta mutta silti asua lähellä keskustan sykettä, Baritoni on valintasi!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 22 - 78,5 m²
Velaton hinta: 103 500 - 375 400 €
Osoite: Makasiiniranta 24, 28100, Pori
Valmis: 03/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteistyökumppanimme Baritonin asuntojen myynnissä on

Länsi-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV.

Kun haluat tutustua Baritonin asuntojen suunnitelmiin tai naapurin Porin Sopraanon jo valmistuneisiin asuntoihin, olethan yhteydessä Jari Teuramoon puh. 0400 637333 jari.teuramo@op.fi tai toimiston numeroon 010 257 0700.

Koti kaupungin paraatipaikalta

Baritoniin rakennetaan 37 asuntoa hyväpohjaisista yksiöistä avariin kolmioihin. Näkymät avautuvat joelle ja Kirjurinluodolle sekä kaupunkiin. Arjen ylellinen fiilis ulottuu ulko-ovelta joenvarsiparvekkeelle. Täällä viihdyt takuulla!

Valoa ja valloittavia yksityiskohtia

Baritonista löydät valikoiman ajattomia ja toimivia koteja 22 neliön yksiöstä 78,5-neliöisiin kolmioihin. Kodin sydän on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, jossa on isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kolmioihin kuuluu Kokemäenjoen suuntaan avautuva tilava lasitettu parveke. Pohjakerroksen kodeissa on ihastuttavat terassit.

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät oman kodin sisustamisesta helppoa, olipa tyylisi millainen tahansa. Korkealaatuinen lautaparketti tuntuu mukavalta jalan alla. Parketti kätkee alleen lattialämmityksen, joka luo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin. Lämpöpattereita ei tarvita – saat siis ihailla maisemia suurista ikkunoista ilman esteitä.

Kodin ominaisuudet tukevat hyvää elämää

Kaikissa kodeissa on lattiasta kattoon ulottuvat liukuovelliset kaapistot. Monissa kodeissa makuuhuoneen yhteydestä löytyy lisäksi vaatehuone. Kun olet varauksessasi liikkeellä hyvissä ajoin, voit tiedustella asunnon muuntelumahdollisuuksista. 

Kaikista kolmen huoneen kodeista ja lähes kaikista kaksioista löytyy oma sauna. Parvekkeellisissa asunnoissa on varaus parvekkeelle asennettavalle ilmalämpöpumpulle. Turvallisuuden tunnetta vahvistaa kuvayhteydellä varustettu ovipuhelin. Katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joilla katetaan osa kiinteistösähköstä.

Sujuvaa arkea kauniissa puitteissa

Baritonin ja samalle tontille rakennettavien kolmen muun talon yhteinen, suojaisa ja viihtyisä sisäpiha on arjen keidas, joka kannustaa yhteisöllisyyteen. Lapsille riittää leikkimahdollisuuksia ja aikuiset voivat hengähtää vaikkapa kahvikupin äärellä.

Käytännöllisyyttä asukkaiden arkeen tuovat muun muassa kerhotila kuntoiluvälineineen, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on kätevä kurapiste polkupyörän tai kuratassujen pesuun sekä sähköpyörien latausmahdollisuus. Auton voit pysäköidä joko taloyhtiön pihamaalle tai autokatokseen. Osa autopaikoista varustetaan sähköautovalmiuteen.

Selaa Baritonin esitettä »

Selaa Baritonin sisustusesitettä »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Asemapiirros

Keittiö ja ruokailutila muodostavat valoisan yhdessäolon tilan. Calm Design-mallisto. Alustava visualisointi asunnosta C40.

Kokemäenjoen tunnelma on läsnä arjessa. Alustava visualisointi asunnosta C65.

Lasitetulla parvekkeella viihtyy keväästä pitkälle syksyyn. Alustava visualisointi asunnosta C70

Porin Baritoni on Karjarannan paaraatipaikalla. Alustava visualisointi.

Ilmakuvavisualisointi, Porin Baritoni kuvassa oikeassa laidassa.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Baritoni kohoaa aivan keskustan kupeeseen. Joenrantapromenadia pitkin kävelet keskustaan vartissa, pyörällä tai autolla hurautat ytimeen noin viidessä minuutissa. Toisella puolella jokea, alle kahden kilometrin päässä Baritonista, on kauppakeskus Puuvilla. Ihan Baritonin vierestä löydät ruokakaupan, joka on auki aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Festareita ja luontoelämyksiä kotikulmilla

Baritonia vastapäätä sijaitseva suuri puistoalue Kirjurinluoto tunnetaan ehkä parhaiten musiikkitapahtumien paikkana, mutta festivaalikauden ulkopuolella se toimii kaikkien kaupunkilaisten ulkoilualueena. Aikaa voi viettää esimerkiksi piknikillä, uimarannalla, lasten liikennepuistossa, suuressa leikkipuistossa, riikinkukkoja ja alpakoita ihmetellen tai luontoa kävely- ja pyöräilyreiteillä ihaillen.

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

 

 

 

Ota yhteyttä

-