Mitä jos kotitalosi olisi kaupungin uusi uniikki maamerkki monipuolisten palveluiden äärellä omalla tontilla? Juuri valmistuneessa Puistovahdissa on vapaana vielä tasokkaasti varusteltuja, avaria koteja upeilla näköaloilla. Rullaa sivua alaspäin ja katso esittelyvideo Puistovahdista sekä esittelyasunnoiksi sisustetuista kolmiosta ja kaksiosta. Varaa oma esittelyaika 040 828 0063, ja tule ihastumaan! Pääkuvat LUMO festivaalien aikaan valaistusta Puistovahdista.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 34 - 151 m²
Velaton hinta: 204 900 - 439 900 €
Osoite: Isokatu 87 A, 90120, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.12.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kaupungin avarimmat näkymät

Oulun Puistovahti on uljas kotitalo, jossa arkesi kohoaa uudelle tasolle. 16-kerroksinen tornitalo on valmistunut ydinkeskustan palveluiden äärelle, omalle tontille aivan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille. Puistovahti sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, mutta kuitenkin liikenteen yläpuolelle – oma rauha on siis taattu.

Näyttävissä kodeissa korostuvat tasokaat sisustusmateriaalit, väljyys ja esteettömyys. Puistovahdin upea muoto on toteutettu parvekerakenteilla, kaiteilla ja lasituksilla. Sisältä kodit ovat suorakulmaisia ja tyylikkään funktionaalisia. Vapaana on eri kokoisia, avaria ja valoisia kaksioita ja kolmioita, joista avautuvat esteettömät näkymät yli kaupungin. Ihanissa talon kulmauksessa olevissa 3h+k+s 88 m2 kodeissa on kaksi lasitettua parveketta eri suuntiin! Pääset ihailemaan Puistovahtia LUMO- valaistuksessa videolta tästä.

Ihastu päivitettyihin Puistovahdin näkymiin yli Oulun keskustan! Eri kerrosten näkymiä ja ilmansuuntaa voit vaihtaa selainikkunan oikeassa laidassa olevasta valikosta.

Näkymät eri kerrosten korkeudelta »

Koti monilla mukavuuksilla

Keittiö ja olohuone muodostavat Puistovahdin kodeissa avaran ja viihtyisän oleskelutilan, joka jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Asumisen miellyttävyyttä lisää oman kodin sauna. Taloyhtiöstä löytyy myös asukkaiden yhteinen saunaosasto.

Kotiovelta autolle näppärästi hissillä

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta – kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla. Moderni talotekniikka ja monipuoliset yhteistilat, kuten kuivaushuone, tekevät arjesta mutkatonta ja mukavaa. 

Puistovahti on rakennettu yhtiön omistamalle tontille.

Tutustu videolla Puistovahtiin ja esittelyasuntoihin! Videoiden jälkeen myös kuvia sisustetuista esittelyasunnoista.

1 / 18
2 / 18
3 / 18
4 / 18 - Esittelyasunnoksi sisustetun 88m2 kolmion keittiö on tyylikäs ja toimiva.
5 / 18 - Kolmion ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden.
6 / 18 - Kolmion suuremmassa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytysjärjestelmä ja käynti omalle parvekkeelle.
7 / 18 - Kolmion pienempi makuuhuone toimii vaikka työhuoneena. Tässäkin huoneessa on liukuovellinen säilytysjärjestelmä.
8 / 18 - 88m2 kolmiossa on vaatehuoltoa helpottava kodinhoitohuone, josta on käynti vaatehuoneeseen.
9 / 18 - Tyylikkään ja tilavan kylpyhuoneen toiminnallisuutta helpottaa kääntyvä suihkuseinä.
10 / 18 - Saunassa on mukavat tervaleppälauteet. Kuva esittelyasunnosta.
11 / 18 - Esittelyasunnoksi sisustetun 47,5m2 kaksion keittiö on selkeän toimiva. Tänne mahtuu hyvin myös ruokailuryhmä.
12 / 18 - Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Esittelyasunnoksi sisustettu kaksio.
13 / 18 - Kaksion tilavan makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.
14 / 18 - Myös kaikissa kaksioissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä.
15 / 18 - Puistovahti talvimaisemissa. Visualisointi.
16 / 18 - Korkealla kaupungin värit, valot ja elämä luovat mieleenpainuvan näkymän, joka elää vuorokauden ympäri kaikkina vuodenaikoina. Visualisointi.
17 / 18 - Oleskelutilat jatkuvat lähes kaikissa kodeissa parvekkeelle. Visualisointi.
18 / 18 - Pyöreä torni tarjoaa tyylikkäitä koteja meneville, mutta asumisen rauhaa arvostaville kaupunkilaisille. Visualisointi.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design- mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuintoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Kaupunkiasumista parhaimmillaan

  Puistovahti on täydellinen vaihtoehto urbaanin elämän, sujuvan arjen ja näyttävän arkkitehtuurin ystäville.

  Hyvä sijainti antaa monia mahdollisuuksia arkeen

  Puistovahdin sijainti Heinäpään alueella on erinomainen; kävelymatkan päässä kaupungin sydämestä, laajojen viheralueiden vieressä ja pääväylien läheisyydessä. Kotikorttelista onkin helppo lähteä niin harrastusten pariin, keskustaan kahvittelemaan tai kauemmaksikin reissuun.

  Liikunnan- ja kulttuurinystäville

  Puistovahdin kulmilla riittää runsaasti tekemistä jokaiseen päivään – niin kulttuurin kuin liikunnan harrastajille. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä löytyy useampi liikuntakeskus. Madetojan musiikkikeskus, museot ja lukuisat konsertit ja näyttelyt ovat olennainen osa kaupunkiasujan tapahtumarikasta eloa.

  Helppous liittyy jokaiseen päivään

  Puistovahdin läheisyydestä löydät loputkin toimivan arjen ainekset päiväkodeista, kouluihin ja terveyspalveluihin. Kauppojen kirjo alkaa korttelin etäisyydellä kotiovelta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä odottavat lisäksi Limingantullin erikoistavarakaupat, kahvilat ja Prisma.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -