Mitä jos kotitalosi olisi kaupungin uusi uniikki maamerkki? Puistovahdissa on vapaana monta avaraa kotia upeilla näköaloilla. Ylempien kerrosten asunnoissa ehtii vielä vaikuttaa sisustusvalintoihin – tee kaupat nyt! Puistovahti kohoaa jo 11. kerroksen korkeudessa.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 34 - 151 m²
Velaton hinta: 204 900 - 449 900 €
Osoite: Puistokatu 34 A, 90120, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.12.2018-28.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kaupungin avarimmat näkymät

Oulun Puistovahti on uljas kotitalo, jossa arkesi kohoaa uudelle tasolle. 16-kerroksinen tornitalo valmistuu ydinkeskustan palveluiden tuntumaan, omalle tontille aivan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille. Vuodenvaihteessa valmistuva Puistovahti nousee kaupungin parhaalle paikalle, mutta kuitenkin liikenteen yläpuolelle – oma rauha on siis taattu.

Näyttävissä kodeissa korostuvat väljyys, esteettömyys ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Puistovahdin upea muoto on toteutettu parvekerakenteilla, kaiteilla ja lasituksilla. Sisältä kodit ovat suorakulmaisia ja tyylikkään funktionaalisia. Vapaana on paljon eri kokoisia, avaria ja valoisia kaksioita ja kolmioita, joista avautuvat esteettömät näkymät yli kaupungin.

Selaa sivua alaspäin ja katso videot Puistovahdin upeista näkymistä ja talon sijoittumisesta Oulun keskustaan.

Ihastu Puistovahdin panoraamanäkymiin eri kerrosten korkeudelta »

Koti monilla mukavuuksilla

Keittiö ja olohuone muodostavat Puistovahdin kodeissa avaran ja viihtyisän oleskelutilan, joka jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Asumisen miellyttävyyttä lisää oman kodin sauna. Taloyhtiöstä löytyy myös asukkaiden yhteinen saunaosasto.

Kotiovelta autolle näppärästi hissillä

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta – kuivin jaloin ympäri vuoden. Autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla, ja ne myydään erillisinä osakkeina. Moderni talotekniikka ja monipuoliset yhteistilat, kuten kuivaushuone, tekevät arjesta mutkatonta ja mukavaa. 

Puistovahti rakennetaan yhtiön omistamalle tontille.

Selaa Puistovahdin esitettä

Selaa Puistovahdin 2h+keittiö sisustusesitettä

Selaa Puistovahdin 3h+keittiö sisustusesitettäPuistovahti - koteja kaupungin yllä


Tutustu Puistovahdin sijaintiin Oulun keskustassa ja 360 asteen maisemakuviin videolla.


Tutustu Oulun Puistovahdin houkuttelevaan kotivalikoimaan ja 360 asteen maisemakuviin.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Puistovahdin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

16 kerroksisesta Puistovahdista tulee upea maamerkki. Visualisointi.

Keittiö ja olohuone muodostavat Puistovahdin kodeissa perheen luontevan yhdessäolon keskuksen. Visualisointi.

Modernissa keittiössä on ilo kokata ja viihtyä. Visualisointi asunnon A56 keittiöstä.

Modernissa keittiössä on ilo kokata ja viihtyä. Visualisointi asunnon A56 keittiöstä.

Ruokailutila

Ruokailutila yhdistyy keittiöön. Visualisointi asunnosta A 20.

Oleskelutilat jatkuvat lähes kaikissa kodeissa lasitetulle parvekkeelle.

Korkella kaupungin värit, valot ja elämä luovat mieleenpainuvan näkymän, joka elää vuorokauden ympäri, eri vuodenaikoina.

Oleskelutilat jatkuvat lähes kaikissa kodeissa lasitetulle parvekkeelle.

Pyöreä tornitalo tarjoaa tyylikkäitä koteja meneville, mutta asumisen rauhaa arvostaville kaupunkilaisille.

Kuusitoistakerroksinen ilmeikäs tornirakennus valmistuu kaupungin ydinkeskustan tuntumaan, Kyösti Kallion puistoalueen kulmille.

Kaunis Kyösti Kallion puisto on Puistovahdin vieressä.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Puistovahti on täydellinen vaihtoehto urbaanin elämän, sujuvan arjen ja näyttävän arkkitehtuurin ystäville.

Hyvä sijainti antaa monia mahdollisuuksia arkeen

Puistovahdin sijainti Heinäpään kaupunginosassa on erinomainen; kävelymatkan päässä kaupungin sydämestä, laajojen viheralueiden vieressä ja pääväylien läheisyydessä. Kotikorttelista onkin helppo lähteä niin harrastusten pariin, keskustaan kahvittelemaan tai kauemmaksikin reissuun.

Liikunnan- ja kulttuurinystäville

Puistovahdin kulmilla riittää runsaasti tekemistä jokaiseen päivään – niin kulttuurin kuin liikunnan harrastajille. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä löytyy useampi liikuntakeskus. Madetojan musiikkikeskus, museot ja lukuisat konsertit ja näyttelyt ovat olennainen osa kaupunkiasujan tapahtumarikasta eloa.

Helppous liittyy jokaiseen päivään

Puistovahdin läheisyydestä löydät loputkin toimivan arjen ainekset päiväkodeista, kouluihin ja terveyspalveluihin. Kauppojen kirjo alkaa korttelin etäisyydellä kotiovelta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä odottavat lisäksi Limingantullin erikoistavarakaupat, kahvilat ja Prisma.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Oulun asuntomyynti 
0800 140 150 (maksuton)

Osoite 
Kansankatu 50 A 
90100 Oulu

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.