As. Oy Oulun Puistovahdin kotikortteli on nyt kokonaisuudessaan muuttovalmis ja korkeassa tornitalossa on vapaana enää muutamia koteja näkymillä kaupungin yli. Ja kun ostat uuden kotisi Puistovahdista 20.12.2019 mennessä, sinun ei tarvitse murehtia edes muuttokuormasta – talon kahdessa valmiiksi sisustetussa esittelyasunnossa kalusteetkin kuuluvat hintaan, arvo n. 10.000€. Vaihtoehtoisesti saat vastaavan summan alennusta myyntihinnasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 34 - 151 m²
Velaton hinta: 204 900 - 424 900 €
Osoite: Isokatu 87 A, 90120, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.12.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Onnittelut Puistovahti!

Skanskan kehittämälle ja toteuttamalle As. Oy Oulun Puistovahdille on myönnetty kunniamaininta Pohjois-Suomen rakennusteko -kilpailussa.

Pohjois-Suomen paras rakennusteko -palkinto on vuosittain jaettava tunnustus vuoden parhaalle rakennusteolle. Palkinto on jaettu vuodesta 2002. Palkintoa jakavaan yhteistoimintaryhmään (YTR) kuuluvat Oulun Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n Pohjois-Suomen osasto, Oulun Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL, Pohjois-Suomen Arkkitehdit SAFA, Oulun Insinöörit ry, Oulun Seudun LVI-tekninen yhdistys OuLVI ja Oulun kauppakamari. 

Löydä nyt oma kotisi Puistovahdista

Oulun Puistovahdissa on vielä myynnissä erikokoisia kahden ja kolmen huoneen koteja, joista avautuvat esteettömät näkymät yli kaupungin. Näyttävissä kodeissa korostuvat tasokkaat sisustusmateriaalit, avaruus, valoisuus, väljyys ja esteettömyys.

Vapaiden kaksioiden koot vaihtelevat 47,5 neliöstä 50,5 neliöön. Kaikissa myynnissä olevissa kahden huoneen asunnoissa on käytännöllinen vaatehuone. Vapaita kolmen huoneen asuntoja on yksi 73 neliön asunto ja 88- 88,5 neliön huoneistoja – näissä kodeissa riittää tilaa isommallekin joukolle. Jokaisessa kodissa on vähintään yksi lasitettu parveke ja oma sauna, mikä on harvinaista herkkua keskustassa. Talon 88-88,5 neliön kulmakolmioissa on kaksi lasitettua parveketta ja esteettömät näkymät kahteen ilmansuuntaan!

Kaupungin korkeimmat näkymät

Oulun Puistovahti on uljas kotitalo, jossa arkesi kohoaa uusiin korkeuksiin. 16-kerroksinen tornitalo on valmistunut ydinkeskustan palveluiden äärelle, omalle tontille aivan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille. Puistovahti sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, mutta kuitenkin liikenteen yläpuolella – oma rauha on siis täällä taattu.

Puistovahdin upea pilarimainen muoto on toteutettu parvekerakenteilla, kaiteilla ja lasituksilla. Sisältä kodit ovat suorakulmaisia ja tyylikkään funktionaalisia. Pääset ihailemaan Puistovahtia LUMO- valaistuksessa videolta tästä.

Asuintalon ylimmät kerrokset tarjoavat asukkaille upeat näkymät yli kaupungin, ylimmissä kerroksissa aina merelle asti. Ihastu Puistovahdin näkymiin yli Oulun keskustan! Eri kerrosten näkymiä ja ilmansuuntaa voit vaihtaa selainikkunan oikeassa laidassa olevasta valikosta.

Näkymät eri kerrosten korkeudelta »

Koti monilla mukavuuksilla

Keittiö ja olohuone muodostavat Puistovahdin kodeissa avaran ja viihtyisän oleskelutilan, joka jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Asumisen miellyttävyyttä lisää oman kodin sauna. Taloyhtiöstä löytyy myös asukkaiden yhteinen saunaosasto. Ovipuhelimen kautta tarkistat helposti, kuka ovisummeria soittelee. Lämmön talteenotto lisää asumisen mukavuutta ja kodin energiatehokkuutta. Lattioita peittää kaunis lautaparketti ja keittiöissä on tyylikäs varustelu.

Puistovahdin autohalliin pääset hissillä suoraan kotikerroksesta kuivin jaloin ympäri vuoden. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa pihakannen alla. Moderni talotekniikka ja monipuoliset yhteistilat tekevät arjesta mutkatonta ja mukavaa.

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu videolla Puistovahtiin ja esittelyasuntoihin! Videoiden jälkeen myös kuvia sisustetuista esittelyasunnoista.

1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20 - Oulun_Puistovahti_jpg
5 / 20 - Puistovahti on valmistunut Oulun maamerkiksi.jpg
6 / 20 - Puistovahdin näkymät yli kaupungin.jpg
7 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_keittio.jpg
8 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_keittio-2.jpg
9 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_ruokailutila-2.jpg
10 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_olohuone-3.jpg
11 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_makuuhuone-2.jpg
12 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_makuuhuone.jpg
13 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_kylpyhuone.jpg
14 / 20 - Oulun_Puistovahti_a69_parveke-2.jpg
15 / 20 - Oulun_Puistovahti_a71_keittio.jpg
16 / 20 - Oulun_Puistovahti_a71_olohuone.jpg
17 / 20 - Kaksion makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky.jpg
18 / 20 - Oulun_Puistovahti_a71_sauna_kylpyhuone.jpg
19 / 20 - Kaksiossakin pääset oman saunan löylyihin.jpg
20 / 20 - Oulun_Puistovahti_a71_parveke.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design- mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuintoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kaupunkiasumista parhaimmillaan

  Puistovahti on täydellinen kotivaihtoehto urbaanin elämän, sujuvan arjen ja näyttävän arkkitehtuurin ystäville. Tornitalon sijainti Heinäpään alueella on erinomainen: talo sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin sydämestä, laajojen viheralueiden vieressä ja pääväylien läheisyydessä. Kotikorttelista onkin helppo lähteä niin harrastusten pariin, keskustaan kahvittelemaan tai kauemmaksikin reissuun.

  Ydinkeskustassa Puistovahdin asukasta odottavat muun muassa Rotuaari, kahvilat, ravintolat ja kauppakeskus Valkean palvelut. Kävellen kuljet vaivatta myös Ainolan puistoalueelle, jonka rauhallisilla ranta-alueilla on hyvä hiljentyä kaupungin kiireen keskellä.

  Palveluja, liikuntaa ja helppoa arkea

  Puistovahdin kulmilla riittää runsaasti tekemistä jokaiseen päivään – niin kulttuurin kuin liikunnankin harrastajille. Alle kymmenen minuutin kävelymatkan päästä löytyy useampi liikuntakeskus ja sisähalli urheiluharrastuksille. Madetojan musiikkikeskus, museot ja lukuisat konsertit sekä näyttelyt ovat olennainen osa kaupunkiasujan tapahtumarikasta eloa.

  Puistovahdin läheisyydestä löydät loputkin toimivan arjen ainekset päiväkodeista kouluihin ja terveyspalveluihin. Kattava kauppojen kirjo alkaa korttelin etäisyydellä kotiovelta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä odottavat lisäksi Limingantullin erikoistavarakaupat, kahvilat ja Prisma.

   

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -