Oulun Puistolinna rakennetaan omalle tontille Kyösti Kallion puistoalueen kulmille, kävelymatkan päähän Rotuaarilta. Puistolinna tarjoaa kaikki modernin kerrostalon mukavuudet ja avarat asuinneliöt. Täältä löydät kaupunkikodin myös pienelle perheelle. Rullaa sivua alaspäin ja katso esittelyvideo Puistovahdin ja Puistolinnan asunnoista. Sovi oma esittelyaika 040 828 0063 ja tule tutustumaan Puistolinnan kotien suunnitelmiin ja pienoismalliin Skanskan kotimyymälään.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 27 - 76,5 m²
Velaton hinta: 159 900 - 369 900 €
Osoite: Isokatu 87 B ja C, 90120, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 30.8.2019 - 30.10.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Ihania kaupunkikoteja puiston laidalta

Viisikerroksiseen Puistolinnaan valmistuu koteja jokaiseen elämäntilanteeseen. Asuinhuoneistot ovat 2-5. kerroksissa ja ensimmäinen kerros on varattu liiketiloille. Puistokadun puoleiset asunnot ovat pääosin 3-5. kerroksissa. Niiden lasitetuilta parvekkeilta voi nauttia hienoista näkymistä Kyösti Kallion puiston suuntaan liikenteen yli.

Avarissa kolmioissa on tilaa ja toiminnallisuutta. Alkovilla varustettuihin tilaviin yksiöihin on hyvällä suunnittelulla saatu sijoitettua kaikki arjen toiminnot. Kaikissa kolmioissa ja sisäpihan suuntaan avautuvissa kaksioissa sekä muutamassa yksiössä on lasitettu parveke, josta saat kesäkaudella yhden ylimääräisen huoneen. Puistokadun puolen kaksioissa ja pääosassa yksiöitä on kaupunkilaiseen henkeen sopiva ranskalainen parveke.Uusi koti huokuu pehmeää tunnelmaa

Puistolinnan arkkitehtuuri hurmaa ajattomalla tyylillään. Kaikissa Puistolinnan kodeissa viehättävät taitava tilankäyttö, tyylikkäät pintamateriaalit ja pehmeä tunnelma. Uuden kodin huolettomuuteen kuuluvat hyvä varustelutaso, runsaat säilytystilat sekä modernit asuintekniset ratkaisut. Useimmissa Puistolinnan kodeissa on oma sauna. Löylyistä pääsee nauttimaan asukkaiden yhteisellä saunaosastolla.

Suojaisa pihapiiri kivenheiton päässä keskustasta

Puistolinna rakentuu uusien kotien suojaisaan kortteliin, vehreän puistoalueen naapuriin. Täällä ei heti uskoisi, että ydinkeskusta palveluineen on alle kilometrin päässä! Alueen katseenkääntäjä on samassa pihapiirissä kohoava pyöreä tornitalo, As. Oy Oulun Puistovahti. Autolle löytyy paikka autohallista, josta pääset sisätiloja pitkin kätevästi omalle kotiovelle saakka.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu videoesittelyn ja kuvien välityksellä Puistolinnaan.

1 / 8
2 / 8 - ilmavisualisointi.jpg
3 / 8 - katuvisualisointi.jpg
4 / 8 - keittiovisualisointi.jpg
5 / 8 - keittiovisualisointi_70m2.jpg
6 / 8 - keittiovisualisointi_67m3.jpg
7 / 8 - olohuonevisualisointi.jpg
8 / 8 - parvekevisualisointi.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


keittiovisualisointi_67m3.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Uusi koti ydinkeskustan rientojen tuntumassa

  Oulun Puistolinna kohoaa ihanteelliselle paikalle. Vieressä on vehreä puistoalue ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä alkavat keskustan eloisat korttelit.

  Siellä missä tapahtuu

  Puistolinna on mahdollisuus asettua mielenkiintoiseen kaupunkimaisemaan, jossa kaikki on mahdollista. Keskeinen sijainti vauhdittaa arjen askareita ja tuo ison kirjon elämyksiä vapaa-aikaan. Pohjoisessa kulttuurikaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa niin musiikin, taiteen kuin teatterin parissa.

  Peruspalvelut vieressä

  Puistolinnasta pääset helposti kaikkialle kaupunkiin jalan tai pyörällä. Se sijaitsee Heinäpään alueella, kaupungin pääväylien läheisyydessä, joten matkanteko kauemmaksikin – lentokentälle, rautatieasemalle tai harrastusten pariin – saa sujuvan alun. Kaikki arjen tärkeät etapit ruokakaupoista terveyspalveluihin ovat muutaman sadan metrin säteellä kotiovelta.

  Kokonaisvaltaista hyvinvointia

  Kaupunkielämän houkutuksiin kuuluvat ydinkeskustan vilkas elämänmeno, kotoisat kahvilat, inspiroivat pikkuliikkeet ja elokuvasalit. Keskusta-alueelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja tekemiseen myös liikunnanystäville. Lämmittelylenkin päässä Puistolinnasta sijaitsevat muun muassa Liikuntakeskus Hukka ja Heinäpään urheilukeskus.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -