As. Oy Oulun Puistolinna on valmistunut ja uuden talon myötä Kyösti Kallion puiston kupeessa sijaitseva keskustakortteli on kokonaisuudessaan muuttovalmis. Ja kun ostat uuden asunnon Puistolinnasta 20.12.2019 mennessä, sinun ei tarvitse murehtia edes muuttokuormasta – sisustetussa esittelyasunnossa kalusteetkin kuuluvat hintaan, arvo n. 10.000€. Vaihtoehtoisesti saat vastaavan summan alennusta myyntihinnasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 27 - 76,5 m²
Velaton hinta: 186 900 - 369 900 €
Osoite: Isokatu 87 B ja C, 90120, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 30.10.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Muuttovalmiit kodit odottavat sinua

Viisikerroksiseen Puistolinnaan on nyt valmistunut koteja moneen elämäntilanteeseen. Asuintalossa on myynnissä kahden ja kolmen huoneen asuntoja.    

Kolmioiden koot vaihtelevat 69,5 ja 76,5 neliön välillä – valinnanvaraa siis on. Kaikissa kolmioissa oma sauna. 69,5 neliön kolmioissa on kätevä kodinhoitohuone, joka helpottaa pyykkihuoltoa ja siivousvälineiden säilyttämistä.

Kaunista ja käytännöllistä

Puistolinnan arkkitehtuuri hurmaa ajattomalla tyylillään. Kaikissa Puistolinnan kodeissa asukkaan hurmaavat taitava tilankäyttö, tyylikkäät pintamateriaalit ja pehmeä tunnelma. Uuden kodin huolettomuuteen kuuluvat hyvä varustelutaso, runsaat säilytystilat sekä modernit asuintekniset ratkaisut. Useimmissa Puistolinnan kodeissa on oma sauna. Löylyistä pääsee myös nauttimaan asukkaiden yhteisellä saunaosastolla.

Lattioina on kauniit lautaparketit ja kodin märkätiloissa tyylikkäät kaakelit. Pesutilojen mukavuuslattialämmitys ja kodin muut modernit mukavuudet tekevät arjesta astetta parempaa. Kaikissa kolmioissa ja sisäpihan suuntaan avautuvissa kaksioissa on lasitettu parveke, josta saat kesäkaudella yhden ylimääräisen huoneen. Puistokadun puolen kaksioissa ja pääosassa yksiöitä on kaupunkilaiseen henkeen sopiva ranskalainen parveke.

Asuinhuoneistot ovat 2.–5. kerroksessa ja talon ensimmäinen kerros on varattu liiketiloille. Päivittäisostokset hoituvatkin nopeasti ensimmäiseen kerrokseen sijoittuvassa Sale-lähikaupassa.

Keskusta-alueella voi harvoin asua näin hyvin. Puistolinna onkin oiva mahdollisuus hankkia uusi koti upealta alueelta tinkimättä asumisen laadusta.

 

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu videoesittelyn ja kuvien välityksellä Puistolinnaan.

1 / 21
2 / 21
3 / 21 - ilmavisualisointi.jpg
4 / 21 - katuvisualisointi.jpg
5 / 21 - puistolinna_c27_keittio.jpg
6 / 21 - puistolinna_c27_ruokailutila.jpg
7 / 21 - puistolinna_c27_ruokailutila-2.jpg
8 / 21 - puistolinna_c27_ruokailutila_olohuone.jpg
9 / 21 - puistolinna_c27_olohuone.jpg
10 / 21 - puistolinna_c27_olohuone-2.jpg
11 / 21 - puistolinna_c27_makuuhuone.jpg
12 / 21 - puistolinna_c27_makuuhuone-2.jpg
13 / 21 - puistolinna_c27_huone.jpg
14 / 21 - puistolinna_c27_eteinen.jpg
15 / 21 - puistolinna_c27_sauna.jpg
16 / 21 - puistolinna_c27_kph.jpg
17 / 21 - puistolinna_c27_parveke.jpg
18 / 21 - keittiovisualisointi.jpg
19 / 21 - keittiovisualisointi_70m2.jpg
20 / 21 - keittiovisualisointi_67m3.jpg
21 / 21 - parvekevisualisointi.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


keittiovisualisointi_67m3.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ydinkeskustan rientojen tuntumassa

  Oulun Puistolinna kohoaa ihanteelliselle paikalle. Vieressä on vehreä puistoalue ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä alkavat keskustan eloisat korttelit. Keskeinen sijainti vauhdittaa arjen askareita ja tuo ison kirjon elämyksiä vapaa-aikaan. Pohjoisessa kulttuurikaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa niin musiikin, taiteen kuin teatterinkin parissa.

  Ydinkeskustassa Puistovahdin asukasta odottavat muun muassa Rotuaari, kahvilat, ravintolat ja kauppakeskus Valkean palvelut. Kävellen kuljet vaivatta myös Ainolan puistoalueelle, jonka rauhallisilla ranta-alueilla on hyvä hiljentyä kaupungin kiireen keskellä.

  Peruspalvelut ihan vieressä

  Puistovahdin läheisyydestä löydät kaikki toimivan arjen ainekset päiväkodeista kouluihin ja terveyspalveluihin. Kattava kauppojen kirjo alkaa korttelin etäisyydellä kotiovelta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä odottavat lisäksi Limingantullin erikoistavarakaupat, kahvilat ja Prisma.

  Pääset helposti kaikkialle kaupunkiin jalan tai pyörällä. Puistolinna sijaitsee Heinäpään alueella, kaupungin pääväylien läheisyydessä, joten matkanteko kauemmaksikin – harrastusten pariin, lentokentälle tai rautatieasemalle - saa sujuvan alun.

  Kaupunkielämän houkutuksiin kuuluvat ydinkeskustan vilkas elämänmeno, kotoisat kahvilat, inspiroivat pikkuliikkeet ja elokuvasalit. Keskusta-alueelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja tekemiseen myös liikunnanystäville. Lämmittelylenkin päässä Puistolinnasta sijaitsevat muun muassa Liikuntakeskus Hukka ja Heinäpään urheilukeskus.

  Madetojan musiikkikeskus, museot ja lukuisat konsertit sekä näyttelyt ovat myös olennainen osa kaupunkiasujan tapahtumarikasta eloa.  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -