Höyhtyällä on helppo viihtyä. Kaupunginosasta löytyvät kaikki hyvät asiat: palvelut, vehreät puistot, upea luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Megaan on valmistunut sisustettu esittelyasunto. Sovi oma esittelyaikasi puh. 040 828 0063!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72 m²
Velaton hinta: 127 900 - 289 900 €
Osoite: Hanhitie 11, 90150, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustaminen
Muuttovalmis

Mukavaa elämää Megassa

Omalle tontille rakennettavan Megan kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville! Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Jokainen koti jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle – saat kotiisi siis ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön. Takennus on jo harjakorkeudessa ja sisustustyöt ovat meneillään.

Höyhtyän sydämessä, luonnon ja palveluiden äärellä

Höyhtyä tarjoaa luonnonläheistä asumista ja runsaasti vehreitä puistoja. Lapsille tai lastenlapsille löytyy viihtyisä leikkipiha talon edestä. Kotiin on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät päivittäistavarakaupat koulut ja päiväkoditkin – kaikki, mitä arjessasi tarvitset. Megan vieressä on viehättävä Karjasillan kirkko. Urheilun ystävä nauttii läheisessä Raksilan urheilukeskuksesta ja musiikin ystävälle on Madetojan musiikkikeskus vain muutaman askelen päässä.

 

 

Tutustu Megaan ja sisustettuun 71,5m2 esittelyasuntoon.

1 / 9
2 / 9 - Pihavisualisointi2.jpg
3 / 9 - Katuvisualisointi.jpg
4 / 9 - oulun_mega_a4_keittio_1140x600-2.jpg
5 / 9 - oulun_mega_a4_keittio_1140x600.jpg
6 / 9 - oulun_mega_a4_olohuonetta_1140x600-2.jpg
7 / 9 - oulun_mega_a4_makuuhuone_1140x600.jpg
8 / 9 - oulun_mega_a4_kph_1140x600.jpg
9 / 9 - Asemapiirros.jpg

Sisustusvalinnat


Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa viihtyy perheen ja ystävien kanssa. Visualisointi.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Megan Design-mallistoihin

Tutustu ja tee valintoja KodinOnni -palvelussa

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Viihtyisä Höyhtyän puisto avautuu pihapiirin vieressä.

  Asuinalue

  Vieressä puistot ja keskustan palvelut

  Mega rakentuu viehättävälle Höyhtyän alueelle. Höyhtyällä puisto on aina ihan naapurissa, joten vihreää virkistystä ja rauhaa on runsaasti tarjolla. Jos nautit kävelystä tai pyöräilystä, vievät erinomaiset kevyen liikenteen väylät sinut nopsasti keskustaan tai ulkoilureiteille lähiympäristöön.

  Höyhtyä tarjoaa paitsi luonnonläheistä asumista, myös arjen sujuvuutta. Mega rakennetaan entisen Ylen toimitalon paikalle Hanhitielle. Kauneus suorastaan ympäröi Megaa. Vastapäätä on kulttuuriympäristönäkin merkittävä Selvaag-rivitalojen kortteli ja vieressä on viehättävä Karjasillan kirkko. 

  Helppo tulla ja hyvä asua

  Oulun keskustaan on matkaa kilometrin verran ja omalla autolla kuljet sujuvasti mihin tahansa suuntaan Joutsentien ja -sillan kautta.

  Lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päästä löytyvät koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat - kaikki arjen palvelut. Lintulan alueella ovat alakoulu ja päiväkoti. Myös yläasteen koulut ja lukio ovat lähellä. Päivittäistavarakaupat ja – automarketitkin ovat reilun kilometrin säteellä.

  Höyhtyän asukkaita palvelee Välke-hyvinvointipiste, joka sijaitsee Lintulammen asukastuvalla. Se tukee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen palveluja. 

  Kulttuurin ystäviä ilahduttaa korkeatasoinen Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään lukuisia konsertteja ympäri vuoden. Vain lyhyen kävelymatkan päässä kotoa.

  Kulttuurin ystäviä ilahduttaa Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään konsertteja läpi vuoden.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -