Vanhan ja uuden idyllinen liitto

Keskustassa asumisen helppous ja tunnelmallinen vanha ympäristö. Täällä saat molemmat! Huvilapiha koostuu uudisrakennuksesta ja saneerattavasta puutalosta. Yhteensä Huvilapihaan valmistuu 22 kaunista ja toimivaa kotia 28-neliöisistä yksiöistä 76,5-neliöisiin kolmen huoneen koteihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28 - 76,5 m²
Velaton hinta: 148 900 - 394 900 €
Osoite: Heinätorinkatu 23-25, 90100 , Oulu
Tontti: Oma
Valmis: syksy 2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Harvoin tarjolla

Huvilapihassa aistit vanhan ja uuden kohtaamisen. Oman kodin levollinen tunnelma ja vanhan kauniin pihapiirin rauha, Oulun vehreät puistot ja keskustan palvelut kävelymatkan etäisyydellä – täällä on helppo ja hyvä asua.

Vuonna 1924 rakennetun saneerattavan rakennuksen julkisivu säilyy ennallaan, sisältä löytyy neljä nykyaikaista kotia. Kolmikerroksinen uudisrakennus sopii kauniisti samaan pihapiiriin. Uudisrakennuksessa on 18 kotia.

Kauniit kaupunkikodit rakennetaan omalle tontille. Samassa pihapiirissä on Skanskan viime vuoden lopulla valmistunut As. Oy Oulun Artesaani.

Omannäköinen koti helposti

Huvilapihan vaihtoehdoista jokainen löytää omansa: kotien koot vaihtelevat 28 m2–76,5 m2 välillä. Vaalea yleisilme, isot ikkunat ja lämminhenkinen parketti luovat ajattoman pohjan sisustusratkaisuille. Huvilapihan kodista loihdit helposti itsesi näköisen.

Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama valoisa tila. Olohuoneen, makuuhuoneen, eteisen, vaatehuoneen ja keittiön lattiamateriaalina on lautaparketti, seinät ovat maalarinvalkoiset.

Sujuvaa arkea

Huvilapihassa kaiken taustalla on arjen sujuvuuden ja turvallisuuden varmistava moderni talotekniikka. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi huoneistokohtainen koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmön talteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä.

Uudisrakennuksen kodeissa on pesuhuoneessa, erillis-wc:ssä ja saunassa sähköinen mukavuuslattialämmitys. Myös saneeratun rakennuksen kodeissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja saunassa – vanhan talon arvokkuus ja tunnelma eivät sulje pois modernia asumismukavuutta.

Kauneutta ja käytännöllisyyttä

Huvilapihan kodikas, 1920-luvun huviloiden hengessä suunniteltava sisäpiha kutsuu viihtymään. Pihasuunnittelussa panostetaan runsaisiin istutuksiin. Tuloksena on vehreä keidas, jossa nautit kaikessa rauhassa pihapiirin tunnelmasta ja lämpimistä kesäpäivistä.

Pihakannen alta löytyy pääosa taloyhtiön autopaikoista. Autohallista on hissiyhteys uudistalon asuinkerroksiin – pääset kotiin kätevästi aina kuivin jaloin, suoraan omaan kotikerrokseesi. Pihalta löytyy viisi autopaikkaa.

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Oulun Huvilapiha muodostaa viihtyisän pihapiirin. Visualisointi.

Uudisrakennuksen moderni keittiö kutsuu viihtymään. Visualisointi asunnosta A01.

Saneerattavan rakennuksen sisälle rakentuu moderni ja viihtyisä keittiö. Visualisointi asunnosta B19.

Viehättävä pihapiiri on läsnä Huvilapihan kodeissa. Visualisointi uudisrakennuksen asunnosta A01.

Olohuoneessa on tilaa ja valoa viihtyä. Visualisointi saneerattavan rakennuksen asunnosta B19.

Asuinalue

Kaupungin mukavin asuinympäristö

Huvilapiha kuuluu niihin kotikulmiin, joissa menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Ympärilläsi avautuu keskustaelämän koko väripaletti aina palveluista kulttuuririentoihin. Vaikka asut aivan Oulun keskustassa, idyllinen asuinpaikkasi huokuu seesteistä tunnelmaa.

Kaikki tärkeä käden ulottuvilla

Huvilapihassa asut aivan Oulun keskustassa palvelujen äärellä, mutta kuitenkin rauhallisessa, idyllisessä pihapiirissä. Korttelin päässä kotioveltasi on kaksi ruokakauppaa ja Rotuaarille kävelet alle kymmenessä minuutissa. Kahvilat, ravintolat, pikkuliikkeet, kauppakeskukset ja kulttuuririennot sekä liikunta- ja terveyspalvelut ovat kaikki kätesi ulottuvilla. Myös muut arjen tärkeät etapit päiväkodeista oppilaitoksiin löytyvät lähietäisyydeltä.

Citybussilla pääset kätevästi kauemmaksikin kaupungin laitamille. Kulttuurielämyksistä nauttiva suuntaa Oulun Taidemuseoon tai Madetojan saliin konsertteihin. Liikunnan ystäville kaupunki tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja urheilupuistoista uimahalleihin. Keskustaelämä sopii mainiosti niin sinkuille, senioreille kuin perheellisillekin.

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

Skanska Kodit

Oulun asuntomyynti 
0800 140 150 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Kansankatu 50 A 
90100 Oulu

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.