Artesaanissa on vapaana enää yksi muuttovalmis koti kaupunkielämän aitiopaikalla. Tässä vapaassa 4h+k+s 102 m2 kodissa on tilava 16,5 m2 lasitettu parveke pihan puolella. Huoneiston ostajalle tarjoamme etuna 20.12.2019 mennessä tehtyyn kauppaan autohallipaikan kaupan päälle, arvo 23.900€. Vaihtoehtoisesti saat vastaavan summan alennusta myyntihinnasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3 - 4 huonetta
Pinta-ala: 98 - 102 m2
Velaton hinta: 519 900 €
Osoite: Kansankatu 54 A ja B, 90100, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 30.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Perinteikäs keskustakortteli

Artesaani sijaitsee yhtiön omistamalla tontilla erinomaisella paikalla Nummikadun, Kansankadun ja Heinätorinkadun välissä. Keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisessa korttelissa. Näillä kotikulmilla menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Artesaani sijaitsee Oulun entisen taidekoulun paikalla. Samaan pihapiiriin jää kaksi vuonna 1923 rakennettua keltaista puutaloa sekä museolailla suojeltu saneerattava kaksikerroksinen puurakennus.

Artesaanissa ympärilläsi avautuu keskustaelämän koko väripaletti palveluista kulttuuririentoihin. Vapaana enää kaksi tilavaa, hyvin varusteltua saunallista kotia – tule ihastumaan!

Väljyyttä, esteettömyyttä ja laadukkaat sisustusmateriaalit

Artesaanin kotien pohjaratkaisut on suunniteltu helposti kalustettavaksi ja luonnonvaloa riittää. Keittiöihin on valittu design-mallistoista valkoiset kaapistojen ovet ja laadukkaat kivitasot. Koko kodissa on vaaleat parketit, jotka myös lisäävät kodin valoisuutta.

Asumismukavuutta

Moderni talotekniikka varmistaa asumismukavuuden ja turvallisuuden tunteen Artesaanissa. Energiatehokkuutta lisää lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Etelän puolella vapaana olevissa Yli 70 neliön kodeissa järjestelmään liittyy lisäksi tuloilman viilennys, joka takaa miellyttävän olon myös kesän kuumimpina päivinä. Jokaisen kodin hintaan kuuluu iso, hyvin varusteltu varastohuone, joihin harrastusvälineet mahtuvat hyvin. Artesaanista löytyy myös myytäviä varastoja, mikäli tarvetta lisävarastolle on! 

Autohallista pääset kotiin kätevästi aina kuivin jaloin, hissillä suoraan omaan kotikerrokseesi.

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan sisustettuun 4h+k+s asunton 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tustu Artesaaniin ja sisustettuun 102m2 esittelyasuntoon

1 / 14
2 / 14 - Artesaanin pihalla on tilaa viihtyä.
3 / 14 - Vaaleasävyistä Artesaania piristävät värilliset parvekelasit.
4 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+K-2.jpg
5 / 14 - Oulun_Artesaani_A19_RT+OH.jpg
6 / 14 - Oulun_Artesaani_A19_OH+RT-2.jpg
7 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+OH+RT-2.jpg
8 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+OH-2.jpg
9 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+MH.jpg
10 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+AH.jpg
11 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+TH-2.jpg
12 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+P-2.jpg
13 / 14 - Oulun_Artesaani_A19+KP-2.jpg
14 / 14 - artesaani_asemapiirros.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin >>

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Hyvän kaupunkielämän lähtöpiste

  Artesaanin ympärillä avautuu keskustaelämän koko väripaletti aina palveluista kulttuuririentoihin. Vaikka asut aivan Oulun keskustassa, idyllinen asuinpaikkasi huokuu seesteistä tunnelmaa.

  Kodikkaita näkymiä

  On kotikulmia, joissa menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Artesaanin pihapiirissä sekä vieressä, Uudenkadun ja Nummikadun varrella, on kauniita puutaloja, jotka edustavat tyyliltään 1920–luvun klassismia. Ne kuuluvat Oulun ruutukaava-alueen viimeisiin 1920-luvun asuntorakentamista edustaviin taloihin.

  Pidempi matka taittuu citybussilla

  Korttelin päässä kotioveltasi on kaksi ruokakauppaa ja Oulun Rotuaarille kävelet alle kymmenessä minuutissa. Kahvilat, ravintolat, pikkuliikkeet, kauppakeskukset ja kulttuuririennot sekä liikunta- ja terveyspalvelut ovat kaikki kätesi ulottuvilla, keskeisenä osana elämääsi. Myös muut arjen tärkeät etapit päiväkodeista oppilaitoksiin sijaitsevat lähietäisyydellä Artesaanista.

  Kaupunki täynnä tekemistä

  Citybussilla pääset kätevästi kauemmaksikin kaupungin laitamille. Kulttuurielämyksistä nauttivat suuntaavat Oulun Taidemuseoon tai Madetojan saliin konsertteihin. Liikunnan ystäville kaupunki tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja urheilupuistoista uimahalleihin. Keskustaelämä sopii mainiosti niin sinkuille, senioreille kuin perheellisillekin.

  Väljyyttä Artesaanin napurustoon tuo saneerattu Tullikammarin aukio.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -