Muutamia muuttovalmiita koteja omalla tontilla, kaupunkielämän aitiopaikalla. Kaikissa Artesaanin vielä vapaissa kodeissa on lasitettu parveke, josta voit nauttia vielä syyssäilläkin. Tartu nyt syysetuun: kun ostat asunnon Artesaanista 11.10.-31.12.2018, saat lisävaraston kaupan päälle. Etu koskee uusia asuntokauppoja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 23,5 - 179 m²
Velaton hinta: 279 900 - 519 900 €
Osoite: Kansankatu 54 A ja B, 90100, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 30.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Perinteikäs keskustakortteli

Artesaani sijaitsee yhtiön omistamalla tontilla erinomaisella paikalla Nummikadun, Kansankadun ja Heinätorinkadun välissä. Keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisessa korttelissa. Näillä kotikulmilla menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Artesaani sijaitsee Oulun entisen taidekoulun paikalla. Samaan pihapiiriin jää kaksi vuonna 1923 rakennettua keltaista puutaloa sekä museolailla suojeltu saneerattava kaksikerroksinen puurakennus.

Artesaanissa ympärilläsi avautuu keskustaelämän koko väripaletti palveluista kulttuuririentoihin. Vapaana vielä muutama tilava, hyvin varusteltu saunallinen koti – tule ihastumaan! Rullaa sivua hieman alaspäin ja tutustu Artesaanin esittelyasuntoon 3D esityksen avulla. 

Väljyyttä, esteettömyyttä ja laadukkaat sisustusmateriaalit

Artesaanissa on vielä tarjolla muutamia väljiä ja valoisia saunallisia koteja. Pohjaratkaisut on suunniteltu helposti kalustettavaksi ja luonnonvaloa riittää. Keittiöihin on valittu design-mallistoista valkoiset kaapistojen ovet ja laadukkaat kivitasot. Koko kodissa on vaaleat parketit, jotka myös lisäävät kodin valoisuutta.

Asumismukavuutta

Moderni talotekniikka varmistaa asumismukavuuden ja turvallisuuden tunteen Artesaanissa. Energiatehokkuutta lisää lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Etelän puolella vielä vapaana olevissa Yli 70 neliön kodeissa järjestelmään liittyy lisäksi tuloilman viilennys, joka takaa miellyttävän olon kesän kuumimpina päivinä. Jokaisen kodin hintaan kuuluu iso, hyvin varusteltu varastohuone, joihin harrastusvälineet mahtuvat hyvin. Artesaanista löytyy myös myytäviä varastoja, mikäli tarvetta lisävarastolle on!

Autohallista pääset kotiin kätevästi aina kuivin jaloin, hissillä suoraan omaan kotikerrokseesi.

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan sisustettuun 4h+k+s asunton 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

Selaa Artesaanin esitettä »

Selaa Artesaanin 1-2h kotien sisustusesitettä »

Selaa Artesaanin 3-5h kotien sisustusesitettä »

Ihastu Artesaaniin sisustettuu esittelyasuntoon

Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Selaa Artesaanin 1-2h+k sisustusesitettä »

Selaa Artesaanin 3-5h+k sisustusesitettä »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Etäisyys paikoista

keitto

Asittelyasunnon pirteässä keittiössä viihtyy.

Ruokailutila2

Ruokapöydän ääreen mahtuu useampikin ruokailija. Esittelyasunto A07.

Olohuone2

Valoisa ja viihtyisä olohuone. Esittelyasunto A07.

Olohuone1

Esittelyasunnon oleskelutilaan mahtuu monta toimintoa.

Makuuhuone1

Viihtyisässä makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaakin. Esittelyasunto A 07.

Makuuhuone2

Tilan tarpeen mukaan toinen makuuhuone muuntuu myös työhuoneeksi. Esittelyasunto A07

Makuuhuone3

Makuuhuone mukautuu asukkaansa mukaan, esittelyasunnon lastenhuone.

Oulun Artesaanin sisäpihan visualisointi

Oulun Artesaanin katujulkisivun visualisointi.

Oulun Artesaani, asemapiirros.

Hyvän kaupunkielämän lähtöpiste

Artesaanin ympärillä avautuu keskustaelämän koko väripaletti aina palveluista kulttuuririentoihin. Vaikka asut aivan Oulun keskustassa, idyllinen asuinpaikkasi huokuu seesteistä tunnelmaa.

Kodikkaita näkymiä

On kotikulmia, joissa menneisyys nivoutuu kauniisti osaksi nykypäivää. Artesaanin pihapiirissä sekä vieressä, Uudenkadun ja Nummikadun varrella, on kauniita puutaloja, jotka edustavat tyyliltään 1920–luvun klassismia. Ne kuuluvat Oulun ruutukaava-alueen viimeisiin 1920-luvun asuntorakentamista edustaviin taloihin.

Pidempi matka taittuu citybussilla

Korttelin päässä kotioveltasi on kaksi ruokakauppaa ja Oulun Rotuaarille kävelet alle kymmenessä minuutissa. Kahvilat, ravintolat, pikkuliikkeet, kauppakeskukset ja kulttuuririennot sekä liikunta- ja terveyspalvelut ovat kaikki kätesi ulottuvilla, keskeisenä osana elämääsi. Myös muut arjen tärkeät etapit päiväkodeista oppilaitoksiin sijaitsevat lähietäisyydellä Artesaanista.

Kaupunki täynnä tekemistä

Citybussilla pääset kätevästi kauemmaksikin kaupungin laitamille. Kulttuurielämyksistä nauttivat suuntaavat Oulun Taidemuseoon tai Madetojan saliin konsertteihin. Liikunnan ystäville kaupunki tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja urheilupuistoista uimahalleihin. Keskustaelämä sopii mainiosti niin sinkuille, senioreille kuin perheellisillekin.

Väljyyttä Artesaanin napurustoon tuo saneerattu Tullikammarin aukio.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Oulun asuntomyynti 
0800 140 150 (maksuton)

Osoite 
Kansankatu 50 A 
90100 Oulu

Ota yhteyttä

-