Koti keskellä kulttuurikaupunkia

Astu ulos ja koe kaupunki heti kotiovellasi. Hae croissantit lähikahvilasta, pysähdy piknikille puistoon ja riennä illalla kohti keskustan kulttuurielämyksiä. Täällä kaikki tärkeä löytyy aina sopivasti kävelymatkan varrelta. Omalle tontille rakentuva As. Oy Oulun Ainolanpiha on keskustan pohjoisen alueen, Myllytullin uuden asuinkorttelin ensimmäinen talo ja antaa valmistuessaan perinteikkäälle alueelle raikkaan ilmeen.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 25 - 92,5 m²
Velaton hinta: 185 900 - 479 900 €
Osoite: Uusikatu 1 A, 90100, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 31.03.2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Pelkistetyn tyylikäs kaupunkikoti

5–6-kerroksiseen As. Oy Oulun Ainolanpihaan on suunniteltu 39 asuntoa, joiden joukosta löytyy yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä yksi neljän huoneen koti. Hyvin varusteltujen kaupunkikotien suunnittelussa korostuvat toimivuus, valoisuus ja linjakkuus. Avokeittiö ja olohuone yhdistyvät väljäksi oleskelutilaksi. Vaaleat pinnat luovat kotiin raikkaan tunnelman, lattioita peittävät kauniit lautaparketit ja säilytystiloissa on suosittu käytännöllisiä liukuovia. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke ja talon suurimmissa asunnoissa on myös oma sauna.

Moderneja muotoja perinteikkäällä paikalla

Omalle tontille kohoavassa asuintalossa on eläväinen, tiililadottu julkisivu, joka henkii tummalla värillään arvokasta tunnelmaa. Parvekkeiden taustaseinien lämpimän kellertävä korosteväri taas elävöittää talon tummanpuhuvaa ilmettä ja tuo julkisivuun mielenkiintoisia yksityiskohtia. Polveilevan kattorakenteen ansiosta talon kerroskorkeus vaihtelee viiden ja kuuden välillä. Ulkonevien parvekkeiden ansiosta talolla on myös jännittävä, kolmiulotteinen julkisivu. Tämä rohkeasti suunniteltu kotitalo on valmistuessaan näyttävä ilmestys Oulun keskustan katukuvassa.

Oma parveke kulttuurikaupungin keskellä

Asunnoissa on runsaasti ikkunoita, joista aurinko tulee kotiin. Jokaisessa asunnossa on myös koko korkeudelta lasitettu tilava parveke. Suurin osa talon parvekkeista aukeaa korttelin ulkopuolelle ja muutamien asuntojen parvekkeet aukeavat idyllisen puistomaiselle sisäpihalle. Talon eteläisen kulmauksen asuntoihin tulee hulppeat kulmaparvekkeet, jotka avautuvat talon seinää myötäillen kahteen eri suuntaan.

Korttelin ympäriltä löydät kaikki perinteikkään kulttuuriympäristön upeat maamerkit – Oulun tuomiokirkon, vanhan Myllytullin koulun, Tiedekeskus Tietomaan korkean punatiilisen tornin ja Oulun taidemuseon. Nämä kauniit kulttuurimaisemat yhdistyvät osaksi uudistuvaa naapurustoa ja asukkaiden jokapäiväistä elämää.

Omaa rauhaa suojaisalla sisäpihalla

Korttelin suojaisa pihamaa tulee rajautumaan asuinrakennusten keskelle, omaan rauhaan kaupungin kiireeltä. Pihan rauhallisuutta lisää myös se, että se nostetaan kävelykatujen yläpuolelle, korotetulle pihakannelle. Puistomaisessa pihapiirissä on pieniä kumpareita, niitä yhdistäviä siltaelementtejä sekä marjapensaita ja omenapuita. Viihtyisän pihan viimeistelevät mukavat oleskelualueet ja yhteiset leikkipaikat.

Kestävän kehityksen kortteli

Uuden kaupunkikorttelin suunnittelussa otetaan huomioon myös ympäristölliset seikat. Energiatehokkaan Ainolanpihan katolle asennetaan aurinkopaneeleita ja korotetun pihakannen alla sijaitsee korttelin autohalli, jonka jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata sähköauton latauspiste ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme,  Ainolanpihan kodit ovat nyt rakenteilla!

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 10
2 / 10 - oulun-ainolanpiha-ilmakuva-visualisointi.jpg
3 / 10 - oulun-ainolanpiha-tie-oikea-visualisointi.jpg
4 / 10 - oulun-ainolanpiha-tie-vasen-visualisointi.jpg
5 / 10 - oulun_ainolanpiha_A34_keittiövisualisointi.jpg
6 / 10 - oulun_ainolanpiha_A34_olohuonevisualisointi.jpg
7 / 10 - oulun-ainolanpiha-keittio-visualisointi.jpg
8 / 10 - oulun-ainolanpiha-olohuone-visualisointi.jpg
9 / 10 - oulun-ainolanpiha-parveke-visualisointi.jpg
10 / 10 - asemapiirros.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


oulun-ainolanpiha-keittio-visualisointi.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kaikki tärkeä kävelymatkan varrella

  Oulun Myllytullissa asut vain parin korttelin päässä keskustan palveluista ja kulttuuririennoista. Kävelymatkan päässä ovat niin kauppakeskus Valkean palvelut kuin kauppatorin kesäherkutkin. Rotuaari ja ydinkeskustan kahvilat, pienliikkeet sekä ravintolat tarjoavat parastaan ympäri vuoden. Myös juna-asema, lähikauppa, hypermarketit, koulut ja päiväkoti löytyvät kaikki läheltä. Oulun musiikkikeskus ja Raksilan liikuntapalvelut taas ovat noin kahden kilometrin kävelymatkan päässä. Myllytullissa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen tai pyöräilemällä – täällä ei omaa autoa tarvitse.

  Ainoa oikea Ainola

  Myllytulli yhdistyy saumattomasti Hupisaarten kaupunginpuistoon. Valkoisten siltojen saaristonakin tunnettu puistoalue koostuu Oulujoen alajuoksun pikkusaarista. Saarista pidetyin on varmasti vehmas Ainola, jolta As. Oy Oulun Ainolanpihakin on nimensä saanut. Viihtyisältä puistoalueelta löydät muun muassa paikallisten rakastaman Ainolan leikkipuiston ja ruusutarhan sekä kahvila Kiikun kauniine kasvihuoneineen.

  Keskusta-alueella on Hupisaarten lisäksi paljon muitakin nähtävyyksiä. Esimerkiksi Oulun linnan vanhassa tähtitornissa toimii kesäkahvila. Oulun taidemuseo ja Tiedekeskus Tietomaa sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kyllä kulttuurikaupungin keskustassa kelpaa asustella.

  Historiallinen miljöö

  Alueella on roimasti menneen henkeä. Myllytullin koulu, eli entinen Oulun tyttölyseo Tipala, edustaa vuosisadan vaihteen monimuotoista arkkitehtuuria. Horisonttiin kohoaa uusklassinen Oulun tuomiokirkko ja sen kaunis kellotorni. Entisellä teollisuusalueella on myös paikka historiassa muun muassa Suomen ensimmäisen päiväkodin tyyssijana. 1980-luvulla, Myllytullin teollisuustoiminnan loputtua, alueesta tuli ydinkeskustan luonteva jatke.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -