TULOSSA! Uusia koteja Oulun Myllytulliin, aivan keskustan tuntumaan

Suunnittelemme uusia kaupunkikoteja Oulun Myllytulliin, osoitteeseen Uusikatu 1 ja 2, 90100 Oulu. Myllytullia parempaa sijaintia saa Oulusta hakea: kaikki keskustan palvelut ovat käden ulottuvilla, mutta asut kuitenkin rauhallisella paikalla. Lyhyen kävelymatkan päässä omasta kotikorttelista on vehreä Ainolan puistoalue ulkoilumahdollisuuksineen.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Uusikatu 1 A, 90100, Oulu
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Uusia koteja Oulun Myllytulliin

Myllytullin suunnittelun keskiössä on visio eloisasta ja nykyaikaisesta alueesta, jossa on helppo liikkua paikasta toiseen kävellen tai pyöräilemällä. Vanhalle oppilaitosalueelle rakennettava kortteli kokee kaivatun muodonmuutoksen ja saa uuden raikkaan ilmeen, kun alueelle rakennetaan moderneja asuintaloja aivan Oulun ydinkeskustan tuntumaan. Nykyaikaisten kotien myötä perinteikäs alue saa uuden elämän keskustan luontevana jatkeena.

Ensimmäisenä kortteliin on suunnitteilla As. Oy Oulun Ainolanpiha, johon asuntoja tulee 41 kpl. Asuntojen suunnitellut koot vaihtelevat yksiöstä  4h+k+s koteihin ja mikäli olet etsimässä suurempaa asuntoa, on myös yhdistelymahdollisuuksia mietitty valmiiksi. Kortteliin on suunnitteilla suojaisa yhteispiha asukkaiden käyttöön. Ainolanpiha rakennetaan omalle tontille.

Jos haluat saada lisätietoja tulevista kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Ensimmäisten uusien kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy arviolta kesäkuussa 2019.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -