Heti uuteen kotiin!

Muuttovalmis koti Malskin korttelista. Vapaana koteja 57 neliöisestä kaksiosta uniikkiin ylimmän kerroksen 94,5 kolmioon. Alue on valmis ja Tammesta löydät alueen viimeiset isot uudet asunnot. Tervetuloa tutustumaan eri kotivaihtoehtoihin!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 57 - 94,5 m²
Velaton hinta: 235 500 - 460 800 €
Osoite: Kulmakatu 4, 15140, Lahti
Tontti: Oma
Valmis: 29.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Malskin kortteli

Mallasjuoman vanha kortteli on mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa vanhan tehdasmiljöön rouheus, kantakaupungin henki ja moderni asuinrakentaminen nivoutuvat tyylikkäästi toisiinsa. Täällä olet aivan keskustan palveluiden ääressä. Tammen sijainti on yksi kaupungin parhaista. Rauhallisesta kotikorttelista on mukava reippailla torille vaikkapa yli kauniin harjun, jonka kukkulalla kohoaa Lahden Ristinkirkko.

Koteja elämän eri vaiheisiin

Malskin Tammi sijaitsee Kulmakadun puolella yhtiön omistamalla tontilla. Mukavankokoisessa yhtiössä asuntoja on 30 kuudessa asuinkerroksessa. Hissillisen kerrostalon asuntojen koot vaihtelevat 57,0 neliöisestä kaksiosta hulppeaan ylimmän kerroksen 94,5 neliöiseen asuntoon.

Uusi koti nostaa asumisen tasoa monella tapaa. Puhtaat pinnat, ajattomat skandinaaviset sisustusratkaisut, modernit asuintekniset mukavuudet ja selkeä pohjaratkaisu antavat päiviin sujuvuutta ja silmäniloa. Valoisiin huoneisiin on helppo sisustaa oman näköinen koti.

Mallasparkin pysäköintitiloihin pääsee hissillä suoraan kotikerroksesta, kätevää etenkin huonolla säällä sekä isojen kantamusten kanssa.

Selaa Tammen esitettä »

Selaa Tammen sisustusesitettä »

Tutustu sisustettuun 74,5 neliöiseen kotiin 3 ulotteisen esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit itse paikan päällä.

Ihastu muuttovalmiiseen! Esittelyasunto A10

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Toisen kerroksen 57,0 neliöinen upeasti sisustettu esittelyasunnon olohuone.

Toisen kerroksen 57,0 neliöinen upeasti sisustettu esittelyasunnon keittio.

Toisen kerroksen 57,0 neliöinen upeasti sisustettu esittelyasunnon makuuhuone.

Kuva Tammen sisäpihalta keväällä 2018.

Kuva Tammesta sisäpihan puolelta keväällä 2018.

Malskin Tammi rakentuu korttelin Kulmakadun puolelle

Sisustetun esittelyasunnon A29 olohuone.

Sisustetun esittelyasunnon A29 keittiö.

Sisustetun esittelyasunnon A29 makuuhuone

Sisustetun esittelyasunnon A29 parveke.

Sisustetun esittelyasunnon A29 työhuone.

Avonainen tilaratkaisu mahdollistaa seurustelun vaikkapa illallisvieraiden kanssa ruoanlaiton ohessa. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Valoisiin huoneisiin on helppo sisustaa oman näköinen koti. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Kuva sisustetun esittelyasunnon olohuoneesta.

Kuva sisustetun esittelyasunnon makuuhuoneesta.

Kuva sisustetun esittelyasunon makuuhuoneesta.

Nauti aamukahvit tilavalla lasitetulla parvekkeella. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Ajattomat skandinaaviset sisustusratkaisut antavat päiviin silmäniloa. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Mukavuutta arkee tuo oma sauna. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Eteisen naulakkokomeroihin on valittu tilaa säästävät peililiukuovet. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Kuva Tammesta kadunpuolelta keväällä 2018.

Malskin Tammi, asemapiirros.

Sibeliustalo sijaitsee lähellä uutta kotiasi kauniin Vesijärven rannalla. Sibeliustalo on kongressi- ja konserttikeskus.

Cityelämän hienous on elämän helppoudessa ja huolettomuudessa, läheltä uutta kotiasi on myös Vesijärven tunnelmallinen rantabulevardi ravintoloineen.

Poreilevaa kaupunkielämää

Mallasjuoman entisellä alueella on mielenkiintoinen historia. Paikka herättää paljon kiinnostusta: koti persoonallisessa tehdaskorttelissa ydinkeskustan tuntumassa tilaisuus, jollaisia tulee harvoin vastaan.

Korttelin värikäs menneisyys

Oluen tarina alkoi Lahden keskustassa vuonna 1912, kun kauppias Henrik Mattson perusti yhdessä poikiensa kanssa mietoihin alkoholijuomiin keskittyvän Osakeyhtiö Mallasjuoman. Vuonna 1916 Päijänteenkadun varteen rakennetussa tehtaassa pullotettiin mietoa olutta lähes kolme miljoonaa litraa.

Korttelin uusi aika

Kieltolain purkamisen jälkeen Mallasjuoma alkoi valmistaa II- ja III-oluita. 1930-luvun luvun aikana Sammonkadun ja Nastolankadun kulmaan rakennettiin uusi nykyaikainen tuotantolaitos. 1980-luvun loppupuolella Mallasjuoma yhdistyi Hartwall-yhtymään, ja vähitellen tehdastoiminta tässä korttelissa tuli tiensä päähän. Tänään Mallasjuoman entisellä alueella on koittanut trendikkään cityasumisen aika.

Kulttuuririennot kävelymatkan ulottuvilla

Malskin kaupunkikorttelin sijainti keskustan sykkeessä on oivallinen. Kirkkopuiston takana avautuvat kaupungin vilkkaimmat kauppakadut. Lähikortteleista löytyvät museot, teatteri, kirjasto ja elokuvateatteri. Kävelymatkan päässä, upean Vesijärven rantabulevardin läheisyydessä, pääset nauttimaan myös Sibeliustalon tasokkaasta ohjelmistosta.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Lahden asuntomyynti 
0800 130 150 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Laiturikatu 2
15140 Lahti

Ota yhteyttä

-