Vapuksi uuteen kotiin?

Uudet kodit odottavat jo asukkaitaan – nopea ostaja säästää nyt sisustusrahan verran! Tee kaupat nopeasti säästät 3000 euroa! Kampanja voimassa 3.–30.4.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 68,5 m²
Velaton hinta: 172 000 - 237 000 €
Osoite: Pursikatu 11, 53900, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: 25.10.2017

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Maisema on sinun

Kahdeksankerroksinen Pursimies on valmistunut entisen Viipurin Vanerin alueelle, Saimaan rannalle. Se sijaitsee uudessa kaupunginosassa, jossa kohtaavat kaunis järviluonto ja nykyaikaisen asumisen monet mukavuudet. Kodeista löytyy valinnanvaraa 44,5 neliön kaksioista 79 neliön kolmioihin.

Tyyliä ja toimivaa arkea

Pursimiehen asukkaat saavat nauttia järvinäkymistä, lasitetun parvekkeen tunnelmasta, omasta saunasta ja väljistä asuinneliöistä. Perusratkaisuihin kuuluu myös avonainen keittiöratkaisu, joka on kuin suunniteltu leppoisaan yhdessäoloon ja vieraiden kestitsemiseen. Kaikissa kodeissa on runsaasti säilytystilaa.

Vehreällä pihamaalla kohdataan

Koko talo on kuin tehty toimivaan arkeen. Pursimiehen asukkaiden käytössä on kätevä kuivaushuone, joka sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot tarjoavat lisätilaa tavaroiden säilytykseen. Pursimiehen ja naapuritalon väliin jää viihtyisä yhteispiha grillikatoksineen.

Sukella tutustumaan sisustettuun 68,5 neliöiseen kotiin 3 ulotteisen esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit itse paikan päällä.

Selaa Pursimiehen esitettä »

Selaa Pursimiehen sisustusesitettä »

Osoite: Pursikatu 11, 53900 Lappeenranta
Tontti: oma
Muuttovalmis

Aluevideo


As. Oy Lappeenrannan Pursimies ja As. Oy Lappeenrannan Matruusi

Ihastu Pursimiehen sisustettuun esittelyasuntoon!


As. Oy Lappeenrannan Pursimies, sisustetun esittelyasunnon A36 3h+k+s 68,5 m2 video.

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Sisustus


Confident-malliston keittiössä voit valita tummaa tai vaaleaa niin alakaappeihin, välitilaan kuin työtasoonkin. Lopputulos on vahva ja moderni. Visualisointi ei ole tästä kohteesta.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Selaa Pursimiehen sisustusesitettä »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Lappeenrannan Pursimies on valmistunut Pallo-Tyysterniemeen.

Pursimiehen ohitse kulkee idyllinen rantaraitti.

Pursimies on idyllisen rantaraitin varrella.

Pursimies sijaitsee Saimaan kuvankauniissa maisemissa.

Rantaa rytmittävät talot kumartavat komeasti Saimaan suuntaan.

Keittiö on kokkaajan unelmapaikka. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Avonainen tilaratkaisu mahdollistaa seurustelun vaikkapa illallisvieraiden kanssa ruoanlaiton ohessa. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Uusi koti nostaa asumisen tasoa monella tapaa. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta,

Kuva sisustetun esittelyasunnon makuuhuoneesta.

Kuva sisustetun esittelyasunnon olohuoneesta.

Kuva sisustetun esittelyasunnon ruokailutilasta,

Eteisen peililiukuovet säästävät tilaa. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Oma sauna on arjen mukavuus. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Rentoudu oman saunan löylyissä. Kuva sisustetusta esittelyasunnosta.

Lappeenranta on kiva kesäkaupunki.

Kuva Lappeenrannan satamasta.

Asuinalue

Menevän elämän rauhallinen lähtöpiste

Viipurin Vanerin alue sijaitsee Tyysterniemen eteläosassa.  Keskeiseltä paikalta on helppo ottaa koko kaupunki haltuun.

Paikka, joka päätettiin omistaa kodeille

Viipurin Vanerin uuden ja luonnonläheisen asuinalueen rakentaminen on edennyt jo pitkälle. Rantaa rytmittävät talot kumartavat komeasti Saimaan suuntaan. Alueen ilmettä rikastavat rantatori, Benjamin Dysterin puisto ja idyllinen rantaraitti. Pallo-Tyysterniemessä arjen pyörittäminen on vaivatonta, luonto vihertää vieressä ja palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta

Hyvä sijainti palkitsee

Kuvankauniista järvimaisemista siirryt vain muutamassa minuutissa keskelle kaupunkia, jossa odottavat pikkuliikkeet, kahvilat,  ravintolat ja vilkas torielämä. Samoin arjen tärkeimmät etapit kouluista ja päiväkodeista kirjastoon kuuluvat lähiseutusi tarjontaan. Arjen pyörittämiseen et välttämättä tarvitse oma autoa, sillä bussit pysähtyvät kotikulmillasi.

Luonto elää ympärilläsi

Lappeenranta elää ja hengittää järviluontoa ympäri vuoden. Kesän hellepäivät houkuttelevat veneilemään Saimaan selälle tai viettämään aikaa puistoissa ja uimaran-noilla. Syksyisin rantaviivat leiskuvat ruskan väreissä, ja pakkasilla järven jäällä luistellaan, pilkitään ja hiihdetään.

Kuva Pursimiehen naapurista Amiraalista, joka on valmistunut Saimaan rannalle.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Lappeenrannan asuntomyynti 
0800 140 140 (maksuton) 

Osoite 
Toikankatu 4, 2 krs. 
53100 Lappeenranta

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.