Viihdy upouudessa kodissa Saimaan syleilyssä

Haluatko asua upeissa maisemissa aivan järven rannalla Pallo-Tyysterniemessä vain lyhyen matkan päässä ydinkeskustasta? As. Oy Lappeenrannan Matruusi täydentää Pursikadun rannan talorivistön. Kodeista avautuu silmiähivelevät näkymät Saimaalle ja muutenkin upouudessa kodissa viihtyminen on taitavilla tilaratkaisuilla tehty todella helpoksi. Matruusiin on nyt valmistunut esittelyasunto - varaa oma esittelyaikasi!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 34 - 86,5 m²
Velaton hinta: 134 000 - 300 000 €
Osoite: Pursikatu 9, 53900, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: 28.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Hyvä asuntopohja tuo avaruutta

Matruusin 8-kerroksiseen taloon valmistuu 37 tasokasta kotia. Vaihtoehtoja riittää moneen eri elämänvaiheeseen, kun kotien koot vaihtelevat 34 neliön alkovillisesta yksiöstä kaksioihin ja 86,5 neliön kolmioihin. Kurkista Kuvat- osiosta kuinka käytännölliseksi ja toimivaksi 34m2 yksiö on sisustettu.

Lasitettu parveke pidentää kesää monta kuukautta

Jokaisessa kodissa on iso parveke, joka houkuttelee leppoisaan oleskeluun, grillailuun ja kasvattamaan omaa yrttitarhaa. Yleistunnelma kodeissa on valoisa, kun isoista ikkunoista tulvii sisään luonnonvaloa. Moderni keittiö sijaitsee olohuoneen yhteydessä luoden avaran kodin sydämen. 

Viihtyvyys syntyy laadukkaista materiaaleista

Kaksioissa ja kolmioissa voit nautiskella juuri sopivan lämpöisistä löylyistä omassa saunassa. Kaikissa kodeissa on runsaasti tarpeellista säilytystilaa ja isoimmissa kolmioissa on myös vaatehuone arkea helpottamassa. Lattioita peittävä lautaparketti ja muut harkitut, laadukkaat materiaalit viimeistelevät asumismukavuuden.

Arki sujuu kitkatta

Kodin säilytystiloja lisäävät ensimmäisen kerroksen irtainvarasto ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Pyykkivuori kuivuu nopsasti talon kuivaushuoneessa. Suunnitelmissa on myös helpottaa verkko-ostamista taloon suunnitellulla Postin Pakettilokerikko -palvelulla. Vehreällä pihalla on kutsuvat leikki- ja oleskelutilat ja mm. grillikatos yhteisiin herkutteluhetkiin. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat ulkona, autokatoksissa ja viereisen tontin pysäköintihallissa. Sähköautopaikkoja on omalla tontilla kaksi myytäväksi ja kaksi vieraspaikoiksi. 

Selaa Matruusin esitettä »

Selaa Matruusin sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja KodinOnni -palvelussa

Rakentamisen laatuteko 2018-kisan finaalissa: Lappeenrannan Skanskan As. Oy Lappeenrannan Loisteen työmaatiimi


Lappeenrannan Skanskan tammikuussa valmistuneen As. Oy Lappeenrannan Loisteen työmaatiimi varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden hyvän palvelun lisäksi rakentamisen teknisellä laadulla ja onnistuneella viimeistelyllä.

Aluevideo


As. Oy Lappeenrannan Pursimies ja As. Oy Lappeenrannan Matruusi

Sisustusvalinnat


As. Oy Lappeenrannan Matruusi olohuoneenvisualisointi

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Selaa Matruusin sisustusesitettä »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Etäisyys paikoista

As. Oy Lappeenrannan Matruusi, julkisivu Saimaan suunnalta

Viihdy upouudessa kodissa Saimaan syleilyssä. Visualisointi.

As. Oy Lappeenrannan Matruusin asemapiirros.

As. Oy Lappeenrannan Matruusin asemapiirros.

Esittelyasunnon keittiö on tyylikäs ja kompakti.

Ruokailuryhmälle on suunniteltu tila keitotilan yhteyteen. Esittelyasunto.

Uuden kodin vaaleat pinnat luovat yhtenäisen ilmeen. Esittelyasunto.

Makuualkovi rauhoittuu olohuoneen kulmaan. Esittelyasunto.

Alkovissa lisäsäilytystilaa kätevästi sängyn alalaatikoissa. Esittelyasunto.

Kulmayksiöön tulee valoa kahdesta ilmansuunnasta.

As. Oy Lappeenrannan Matruusin parvekevisualisointi.

Miltä tuntuisi mennä joka aamu ihan ensimmäiseksi omalle parvekkeelle ihailemaan Saimaata? Jokaisen kodin etuna on iso parveke, joka tuo elämiseen mukavasti lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Visualisointi.

As. Oy Lappeenrannan Matruusi olohuoneenvisualisointi

Tyylikäs ja moderni keittiö sijatsee olohuoneen yhteydessä, joten tila on avara ja se inspiroi kutsumaan perhettä ja läheisiä yhteisen pöydän äärelle. Visualisointi.

Esimerkkikuva taloyhtiön kuraeteisestä.

Ulkoiluvälinevaraston yhteydessä on kätevä pesupiste, jossa voi huuhdella niin koiran tassut kuin omat kumisaappaat. Kuva aiemmasta Skanskan kohteesta.

As. Oy Lappeenrannan Matruusi

Lappeenrannan Matruusissa asut upeissa maisemissa aivan Saimaan rannalla Pallo-Tyysterniemessä.

Pallo-Tyysterniemi on menevän elämän rauhallinen lähtöpiste.

Pallo-Tyysterniemi on menevän elämän rauhallinen lähtöpiste.

Rantaa rytmittävät talot kumartavat komeasti Saimaan suuntaan.

Rantaa rytmittävät talot kumartavat komeasti Saimaan suuntaan.

Alueen ilmettä rikastaa idyllinen rantaraitti.

Alueen ilmettä rikastaa idyllinen rantaraitti.

Saimaan sineä ja vehreää luontoa

Saimaan rannalla asut tyylikkäästi ja koet rantaluonnon kauneuden joka ikinen päivä. Nauti kotisi mahtavista maisemista ja elämän helppoudessa mukavassa Tyysterinniemessä.

Voutien ja vaneritehtaan syntysijoilla

Tyysterinniemen nimi juontaa Carl Dysteristä, alueella 1600-luvulla asuneesta pitäjän nimismiehestä ja voudista. Viime vuosisadalla alueella oli myös teollisuustoimintaa, mm. Viipurin vaneritehdas. Nykyisin Tyysterniemi on pieni ja viihtyisä kaupunginosa, jonka viehätysvoiman salaisuuksia ovat rauhallisuus, Saimaan rantaluonto ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Luonnonläheisen alueen ilmettä rikastavat rantatori, Benjamin Dysterin puisto ja kaunis rantaraitti.

Saimaa viehättää vuoden ympäri

Matruusissa kodin ikkunoista avautuu yksi Suomen upeimmista näkymistä: sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto viehättää kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Tyysterniemen uimaranta on kätevästi lähistöllä ja siellä on aina nautinnollista vilvoitella hellepäivänä. Rannalla riittää vaihtelevia ulkoilureittejä. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

Kaikki mitä arjessasi tarvitset

Tyysterniemi on harmoninen asuinalue. Arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta: koulut, päiväkodit, kirjasto. Lähimpään kauppaan ruokaostoksille kävelet muutamassa minuutissa.

Rannalla sijaitseva koti on sopivan noin puolentoista kilometrin päässä ydinkeskustan vilinästä. Pyörällä matkan huristaa hetkessä pitkin hyviä kevyen liikenteen väyliä. Bussikin pysähtyy ihan kotinurkilla, joten halutessasi voit viettää Matruusissa täysin autotonta elämää.

Pallo-Tyysterniemi on menevän elämän rauhallinen lähtöpiste.

Amiraali valmistuu kauniille aluelle Saimaan rannalle.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Lappeenrannan Matruusista, ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Lappeenrannan asuntomyynti 
0800 140 140 (maksuton) 

Osoite 
Toikankatu 4, 2 krs. 
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä

-

Lähellä olevat kodit