Kaupungin korkein kotitalo kohoaa Saimaan syleilyyn

Moni haaveilee elämästä kimmeltävän vesistön äärellä. Kodista, jonka ympärille avautuvat upeat luontomaisemat. Ja sijainnista, joka tarjoaa kaiken tarvittavan kivenheiton päässä. Nyt kotiunelmat toteutuvat Saimaan rannalla, As. Oy Lappeenrannan Majakassa. Ainutlaatuisen asumisen kruunaa järvimaisema, joka aukeaa kaupungin korkeimman kotitalon jokaiselta parvekkeelta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 132,5 m²
Velaton hinta: 169 000 - 669 000 €
Osoite: Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: Alkuvuosi 2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Haluatko asua upeissa maisemissa järven rannalla?

Valovoimainen suunnannäyttäjä

Majakasta tulee kotikulmiensa uusi katseenkääntäjä. Kaupungin korkeimman asuintalon 12 kerrokseen rakennetaan yhteensä 52 modernia järvenrantakotia. Kotien koot vaihtelevat kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin. Suurin asunto on hulppea 132,5-neliöinen neljän huoneen perhekoti. Täältä löytyy sopiva koti vaativaankin makuun – niin sinkulle, pariskunnalle kuin perheellekin.

Suuri osa kodeista on kulma-asuntoja, joten luonnonvalo paistaa sisään korkeista ikkunoista useasta eri ilmansuunnasta luoden kotiin valoisan yleistunnelman. Kaikissa kodeissa on oma sauna ja kaksiota suuremmissa kodeissa myös erillis-wc. Lisäksi kodeissa on reilusti säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin.

Parvekkeella nautitaan aamukahvi Saimaan seurassa

Kodin asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi kesäisin ihailla Saimaan sineä ja talvisin valkoisena siintävää horisonttia. Parvekekaiteet ovat läpikuultavaa harmaata lasia, minkä ansiosta järvimaisemia saa katsella esteittä. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi ja rauhoitu aavan Saimaan äärellä, Lappeenrannan upeimmalla näköalapaikalla.

Hyvin suunniteltua arkea

Majakan suunnittelun lähtökohtana on helppo ja toimiva arki. Moderni KONE Residential Flow -kulunhallintajärjestelmä avaa ulko-ovet ja tilaa sinulle hissin valmiiksi – kotiintulo ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Sisääntulokerroksessa on kätevä kuraeteinen likaisten kumisaappaiden ja koirakavereiden tassujen puhdistamiseen. Taloyhtiön jokaisella autopaikalla on sähköauton latausmahdollisuus ja lämmityspistoke, joita voi ohjata mobiililaitteella. Sprinklerijärjestelmä tuo tornitaloasumiseen lisättyä turvaa.

Katolla on tilavaraus aurinkopaneeleille ja talo on suunniteltu ekotehokkaaksi. Rakennuksen energialuokka on A ja se saavuttaa Skanskan vihreä-luokituksen.

 

 

Visualisoinnit ja kuvat

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että kohteen visualisoinnit ovat alustavia ja mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Lappeenrannan Majakkaan ja alueeseen alustavien visualisointien välityksellä.

1 / 6 - lappeenrannan_majakka_alustava_ilmavisualisointi.jpg
2 / 6 - lappeenrannan_majakka_julkisivu1_alustava_visualisointi.jpg
3 / 6 - lappeenrannan_majakka_pihajulkisivu_alustava_visualisointi.jpg
4 / 6 - lappeenrannan_majakka_alustava_keittiovisualisointi.jpg
5 / 6 - lappeenrannan_majakka_alustava_parvekevisualisointi.jpg
6 / 6 - lappeenrannan_majakka_alustava_olohuonevisualisointi.jpg

Matka uutreen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Saimaan sineä ja vehreää luontoa

  Saimaan rannalla asut tyylikkäästi ja koet rantaluonnon kauneuden joka ikinen päivä. Nauti kotisi mahtavista maisemista ja elämän helppoudessa mukavassa Tyysterniemessä.

  Voutien ja vaneritehtaan syntysijoilla

  Tyysterniemen nimi juontaa Carl Dysteristä, alueella 1600-luvulla asuneesta pitäjän nimismiehestä ja voudista. Viime vuosisadalla alueella oli myös teollisuustoimintaa, mm. Viipurin vaneritehdas. Nykyisin Tyysterniemi on pieni ja viihtyisä kaupunginosa, jonka viehätysvoiman salaisuuksia ovat rauhallisuus, Saimaan rantaluonto ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Luonnonläheisen alueen ilmettä rikastavat rantatori, Benjamin Dysterin puisto ja kaunis rantaraitti.

  Saimaa viehättää vuoden ympäri

  Majakassa kodin ikkunoista avautuu yksi Suomen upeimmista näkymistä: sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto viehättää kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Rannalla riittää vaihtelevia ulkoilureittejä. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

  Kaikki mitä arjessasi tarvitset

  Tyysterniemi on harmoninen asuinalue. Arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta: koulut, päiväkodit, kirjasto. Lähimpään kauppaan ruokaostoksille kävelet muutamassa minuutissa.

  Rannalla sijaitseva koti on sopivan noin puolentoista kilometrin päässä ydinkeskustan vilinästä. Pyörällä matkan huristaa hetkessä pitkin hyviä kevyen liikenteen väyliä. Bussikin pysähtyy ihan kotinurkilla, joten halutessasi voit viettää Majakassa täysin autotonta elämää.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Lappeenrannan asuntomyynti 
   0800 140 140 (maksuton) 

   Osoite 
   Toikankatu 4, 2 krs. 
   53100 Lappeenranta

   Ota yhteyttä

   -