Majakan rakentaminen alkaa

Vilvoittele saunan jälkeen parvekkeellasi Saimaan järvimaisemien ääressä. Nauti aamukahvit samoja kimmeltäviä näkymiä ihaillen. Kotioven ulkopuolella odottaa viehättävän vehreä ympäristö ja palvelutkin löytyvät kävelymatkan päästä. Ympäristö huomioidaan myös rakentamisen ympäristötehokkailla ratkaisuilla. 12 kerrokseen kohoava As. Oy Lappeenrannan Majakan kodit ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Jokaisessa kodissa on oma sauna ja lasitettu parveke. Katso allaolevasta linkistä näkymakuvat eri kerrosten korkeudelta. Mitä et täältä löydä, sitä et hyvään arkeen tarvitse. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 132,5 m²
Velaton hinta: 173 500 - 669 000 €
Osoite: Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: Alkuvuosi 2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Kaupungin korkeimman kotitalon rakentaminen on alkanut

As. Oy Lappeenrannan Majakasta tulee kotikulmiensa valovoimainen katseenkääntäjä. Kaupungin korkeimman asuintalon 12 kerrokseen rakennetaan yhteensä 52 modernia järvenrantakotia. Kotien koot vaihtelevat kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin. Suurin asunto on hulppea 132,5-neliöinen neljän huoneen perhekoti. Täältä löytyy sopiva koti vaativaankin makuun – niin sinkulle, pariskunnalle kuin perheellekin.

Suuri osa kodeista on kulma-asuntoja, joten luonnonvalo paistaa sisään useasta eri ilmansuunnasta luoden kotiin valoisan yleistunnelman. Kaikissa kodeissa on oma sauna ja kaksiota suuremmissa kodeissa myös erillis-wc. Lisäksi kodeissa on reilusti säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta.

Kuvat on otettu työmaalta ja kun asuinalue valmistuu, näkymät poikkeavat tämänhetkisistä kuvista.

Klikkaa näkymäkuviin

Aamukahvit Saimaan seurassa

Kodin asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi kesäisin ihailla Saimaan sineä ja talvisin valkoisena siintävää horisonttia. Parvekekaiteet ovat läpikuultavaa harmaata lasia, minkä ansiosta järvimaisemia saa katsella esteittä. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi ja rauhoitu aavan Saimaan äärellä, Lappeenrannan ehkä upeimmalla näköalapaikalla.

Modernisti varustellun tornitalon energialuokka on A. Talo on suunniteltu ekotehokkaaksi ja se saavuttaa Skanskan vihreä-luokituksen.  Katolla on varaus aurinkopaneeleille ja jokaisella autopaikalla sähköauton latauspiste. Kuka olisi uskonut, että näin mukava asuminen voisi olla myös ympäristöystävällistä?

Hyvin suunniteltua arkea

Majakan suunnittelun lähtökohtana on helppo ja toimiva arki. Moderni KONE Residential Flow -kulunhallintajärjestelmä avaa ulko-ovet ja tilaa sinulle hissin valmiiksi – kotiintulo ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Sisääntulokerroksessa on kätevä kuraeteinen likaisten kumisaappaiden ja koirakavereiden tassujen puhdistamiseen. Taloyhtiön jokaisella autopaikalla on sähköauton latausmahdollisuus ja lämmityspistoke, joita voi ohjata mobiililaitteella. Sprinklerijärjestelmä tuo tornitaloasumiseen lisättyä turvaa.

Teemme asuntoja joista sinä voit luottavaisesti rakentaa oman viihtyisän kodin

Tavoitteemme on olla asiakkaan ensimmäinen valinta kodin etsinnässä. Jokainen projekti, jonka teemme on pitkäaikainen työnäyte osaamisestamme ja työmme laadusta. Skanskassa mitataan jatkuvasti asiakkaiden tyytyväisyyttä ja kehitetään toimintaa palautteen ansiosta. Seuraamme asiakkaidemme suositteluhalukkuutta NPS-lukujen avulla (Net Promoter Score).

Koko Suomen NPS-tuloksemme on 54 kesältä 2019. Onnistumisista Lappeenrannassa ovat meille kertoneet muun muassa asiakaspalautteet. Yhteenlaskettu NPS-lukumme Lappeenrannan kohteissa on 78.

Visualisoinnit ja kuvat

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että kohteen visualisoinnit ovat alustavia ja mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Lappeenrannan Majakkaan ja alueeseen videon ja alustavien visualisointien välityksellä.

1 / 8
2 / 8 - lappeenrannan_majakka_alustava_ilmavisualisointi.jpg
3 / 8 - lappeenrannan_majakka_julkisivu1_alustava_visualisointi.jpg
4 / 8 - lappeenrannan_majakka_pihajulkisivu_alustava_visualisointi.jpg
5 / 8 - lappeenrannan_majakka_alustava_keittiovisualisointi.jpg
6 / 8 - lappeenrannan_majakka_alustava_parvekevisualisointi.jpg
7 / 8 - lappeenrannan_majakka_alustava_olohuonevisualisointi.jpg
8 / 8 - Majakka_asemapiirros.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Saimaa viehättää vuoden ympäri

  Saimaa viehättää vuoden ympäri

  Majakassa parvekkeeltasi avautuu sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto hurmaa kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä järvellä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

  Voutien ja vaneritehtaan syntysijoilla

  Pallo-Tyysterniemi muodostuu Pallonlahden rannalla olevasta perinteikkäästä Pallon alueesta sekä siihen kiinnittyvästä Tyysterniemestä. Alueen vastustamaton vetovoima syntyy sen rauhallisesta tunnelmasta, kauniista järviluonnosta ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista.

  Tyysterniemen nimi juontaa Carl Dysteristä, alueella 1600-luvulla asuneesta pitäjän nimismiehestä ja voudista. Viime vuosisadalla alueella oli myös teollisuustoimintaa, mutta nykyisin Tyysterniemi on pieni ja viihtyisä kaupunginosa, jonka luonnonläheistä ilmettä rikastavat Benjamin Dysterin puisto sekä järven muotoja myötäilevä kaunis rantaraitti.

  Kaikki tärkeä lähellä 

  Arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut – muun muassa koulut, päiväkodit ja kirjasto – sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähimpään kauppaan kävelet ruokaostoksille muutamassa minuutissa. Myös Linnoituksen nähtävyydet ja kulttuuripalvelut löytyvät kivenheiton päästä.

  Ydinkeskustan vilinä on noin puolentoista kilometrin päässä. Pyörällä matkan huristaa hetkessä hyviä kevyen liikenteen väyliä pitkin. Bussikin pysähtyy ihan kotinurkilla, joten halutessasi voit viettää täällä täysin autotonta elämää.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Lappeenrannan asuntomyynti 
   0800 140 140 (maksuton) 

   Osoite 
   Toikankatu 4, 2 krs. 
   53100 Lappeenranta

   Ota yhteyttä

   -