Kaupungin korkein kotitalo kohoaa Saimaan syleilyyn

Moni haaveilee elämästä kimmeltävän vesistön äärellä. Kodista, jonka ympärille avautuvat upeat luontomaisemat. Ja sijainnista, joka tarjoaa kaiken tarvittavan kivenheiton päässä. Nyt kotiunelmat toteutuvat Saimaan rannalla, As. Oy Lappeenrannan Majakassa. Ainutlaatuisen asumisen kruunaa järvimaisema, joka aukeaa kaupungin korkeimman kotitalon jokaiselta parvekkeelta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 132,5 m²
Velaton hinta: 169 000 - 669 000 €
Osoite: Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: Loppuvuosi 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Haluatko asua upeissa maisemissa järven rannalla?

Tyysterniemessä olet upeiden ulkoilumaastojen läheisyydessä. Täällä pääset nauttimaan vuodenaikojen myötä vaihtuvasta järviluonnosta ja olet silti vain kävelymatkan päässä arjen palveluista, kouluista, päiväkodista ja kirjastosta. Lähimpään kauppaan ruokaostoksille kävelet muutamassa minuutissa.

Pallo-Tyysterniemen alue on ollut suosittua ja nyt rakentaminen jatkuu alueen komeaksi keskipisteeksi ja maamerkiksi rakentuvalla 12. kerroksen korkeuteen nousevalla As. Oy Lappeenrannan Majakalla. Kotivaihtoehtoja on suunniteltu niin perheille kuin pienemmillekin talouksille. Asuntoja tulee 52, koot vaihtelevat 44,5 -132,5m2. Ja mikä parasta kaikkien parvekkeilta on näkymä Saimaalle!

Jos haluat saada lisätietoja tulevista kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Majakan ennakkomarkkinointi käynnistyy arviolta loppukeväästä 2019.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Visualisoinnit ja kuvat

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että kohteen visualisoinnit ovat alustavia ja mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Lappeenrannan Majakkaan ja alueeseen alustavien visualisointien välityksellä.

Lappeenrannan Majakka nousee upealle paikalle Saimaan rantaviivaan. Alustava visualisointi.
1 / 4 - Lappeenrannan Majakka nousee upealle paikalle Saimaan rantaviivaan. Alustava visualisointi.
Alustava visualisointi Majakasta Saimaalta katsottuna.
2 / 4 - Alustava visualisointi Majakasta Saimaalta katsottuna.
Majakan jokaiselta parvekkeelta on vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema Saimaalle. Alustava visualisointi.
3 / 4 - Majakan jokaiselta parvekkeelta on vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema Saimaalle. Alustava visualisointi.
Luonnonvalo tulvii sisään korkeista ikkunoita. Alustava visualisointi.
4 / 4 - Luonnonvalo tulvii sisään korkeista ikkunoita. Alustava visualisointi.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Saimaan sineä ja vehreää luontoa

  Saimaan rannalla asut tyylikkäästi ja koet rantaluonnon kauneuden joka ikinen päivä. Nauti kotisi mahtavista maisemista ja elämän helppoudessa mukavassa Tyysterniemessä.

  Voutien ja vaneritehtaan syntysijoilla

  Tyysterniemen nimi juontaa Carl Dysteristä, alueella 1600-luvulla asuneesta pitäjän nimismiehestä ja voudista. Viime vuosisadalla alueella oli myös teollisuustoimintaa, mm. Viipurin vaneritehdas. Nykyisin Tyysterniemi on pieni ja viihtyisä kaupunginosa, jonka viehätysvoiman salaisuuksia ovat rauhallisuus, Saimaan rantaluonto ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Luonnonläheisen alueen ilmettä rikastavat rantatori, Benjamin Dysterin puisto ja kaunis rantaraitti.

  Saimaa viehättää vuoden ympäri

  Majakassa kodin ikkunoista avautuu yksi Suomen upeimmista näkymistä: sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto viehättää kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Rannalla riittää vaihtelevia ulkoilureittejä. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

  Kaikki mitä arjessasi tarvitset

  Tyysterniemi on harmoninen asuinalue. Arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta: koulut, päiväkodit, kirjasto. Lähimpään kauppaan ruokaostoksille kävelet muutamassa minuutissa.

  Rannalla sijaitseva koti on sopivan noin puolentoista kilometrin päässä ydinkeskustan vilinästä. Pyörällä matkan huristaa hetkessä pitkin hyviä kevyen liikenteen väyliä. Bussikin pysähtyy ihan kotinurkilla, joten halutessasi voit viettää Majakassa täysin autotonta elämää.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Lappeenrannan asuntomyynti 
   0800 140 140 (maksuton) 

   Osoite 
   Toikankatu 4, 2 krs. 
   53100 Lappeenranta

   Ota yhteyttä

   -