Kesäksi uuteen kotiin

Lappeenrannan kauppatorin kulmalle omalle tontille valmistunut Loiste tarjoaa helppoa ja vaivatonta asumista paraatipaikalla kaupungin sydämessä. Se on osa uutta ja upeaa korttelikokonaisuutta, jossa on iloa ja väriä. Vapaana vain kaksi avaraa ja kaunista 61,5 neliöistä kolmiota.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 41 - 80 m²
Osoite: Snellmaninkatu 3 C, 53100, Lappeenranta
Tontti: Oma
Valmis: 03/2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ilahduttavaa arkkitehtuuria

Kahdeksankerroksinen Loiste on arkkitehtuurisesti ilmeikäs kokonaisuus, jossa yhdistyvät modernit muodot ja vanhan rakennusperinteen kunnioittaminen. Julkisivu on tummanruskeaa tiiltä, jonka kontrastiksi tuodaan piristäviä värielementtejä. Isot parvekkeet rytmittävät torin suuntaan avautuvaa julkisivuja.

Hyvän arjen kotitalo

Loisteessa on vapaana valoisia ja avaria 61,5 neliöisiä 3h+k+s koteja. Asuntopohjissa korostuvat selkeys ja väljyys. Olohuone ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa, ja parveke tuo asumiseen lisäneliöitä suuren osan vuodesta. Kaikissa Loisteen vapaissa kodeissa voit rentoutua oman saunan löylyissä.

Keidas keskellä kaupunkia

Loisteen piha-alue rajautuu korttelin sisäpuolelle. Se on vehreä ja suojaisa ulkotila aikuisten rentoon oleskeluun ja pienten vipeltäjien leikkeihin. Yhtiön tontilta löytyy autoilijoille katos- ja avopaikkoja, jotka myydään erillisinä osakkeina. Yhtiön väestönsuoja, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, tekniset tilat, kuivaushuone sekä siivouskomero sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan sisustettuun kolmioon 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

Selaa Loisteen esitettä »

Selaa Loisteen sisustusesitettä »

Ihastu Loisteen sisustettuun esittelyasuntoon!


As. Oy Lappeenrannan Loiste, sisustetun esittelyasunnon A06 3h+k+s 80,0 m2 video.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Loiste on valmistunut keskustaan.

Loiste on valmistunut keskustaan.

As. Oy Lappeenrannan Loisteen asemapiirros.

Lappeenranta on kotikaupunki, joka tarjoaa tekemistä vuodenajasta toiseen.

Asuinalue

Kaupunkielämää kaikilla mausteilla

Loiste valmistuu arvopaikalle Lappeenrannan ydinkeskustaan. Se on ilahduttava väripilkku, joka istuu ympäröivään kaupunkimaisemaan.

Palvelut vieressä

Loisteessa asut Lappeenrannan sydämessä, paikalla, jossa pärjäät mainiosti ilman autoa. Vieressä ovat hienot ostosmahdollisuudet, kahvilat, ravintolat, puistoalueet – ja kauppatori, joka on tunnelmaltaan rento ja välitön kohtaamis- ja kahvittelupaikka.

Ihmisen kokoinen kaupunki

Lappeenranta herää kukoistukseen etenkin kesäisin. Kävelymatkan päässä Loisteesta saat nauttia vireästä satamatunnelmasta tai tehdä löytöretkiä menneisyyteen Lappeenrannan linnoituksessa. Helteillä hemmottelevat kaupungin lukuisat uimarannat.

Vanhaa kunnioittaen

Loiste on osa kaupunkikorttelia, jonka arkkitehtuuri on lämmintä ja värikästä. Korttelin mittakaava on ihmisen kokoinen ja kotoisa. Loisteen viereen kohoaa Esperin Saga-palvelutalo, josta on paljon hyötyä koko korttelin asukkaille. Sagasta voi operaattorin kautta helposti tilata esimerkiksi tilata ruoka-, siivous- ja kodinhoitopalveluja.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Lappeenrannan asuntomyynti 
0800 140 140 (maksuton) 

Osoite 
Toikankatu 4, 2 krs. 
53100 Lappeenranta

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-