Koteja Lahden paraatipaikalle

Kartanonherra on uuden Ranta-Kartanon asuinalueen ensimmäinen asuinkohde. Alue yhdistää Lahden keskustan Vesijärven ranta-alueeseen. Ranta- Kartanossa saat kaiken: keskustan palvelut odottavat nurkan takana, mutta kivenheiton päästä löydät myös vehreän Pikku-Vesijärven puiston, jossa on mukavaa hengähtää arjen kiireiden lomassa. Kun haluat asua upouudessa, kauniissa ja toimivassa kodissa lähellä kaikkea, on Kartanonherra valintasi. Toimi heti, nämä kodit menevät vauhdilla.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 27 - 151 m²
Velaton hinta: 177 000 - 753 000 €
Osoite: Kyösti Kallion katu 5, 15110, Lahti
Tontti: Oma
Valmis: 11/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Nimensä mukaisesti Kartanonherra

Kartanonherra kohoaa Lahden vanhan linja-autoaseman viereen. Kymmenkerroksinen talo kätkee sisäänsä yhteensä 36 valoisaa kaupunkikotia, joissa nautitaan uniikeista maisemista muun muassa viereiseen Fellmaninpuistoon päin. Kotivalikoima ulottuu 27,5 neliön yksiöstä yli 150-neliöiseen neljän huoneen asuntoon.

Ranta-Kartanon alue

Ranta-Kartanon alue yhdistää Lahden keskustan Vesijärven ranta-alueeseen. Uudelta Ranta-Kartanon asuinalueelta saat kaiken: keskustan palvelut odottavat nurkan takana, mutta kivenheiton päästä löydät myös vehreän Pikku-Vesijärven puiston, jossa on mukavaa hengähtää arjen kiireiden lomassa.

Alueelle on kaavoitettu asuntojen lisäksi liiketiloja. Alueen keskellä, nykyisen Jalkarannantien paikalla, tulee kulkemaan vehreän puistomainen jalankulku- ja pyöräilyväylä keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon.

Lue lisää Ranta-Kartanon suunnitelmista Lahden kaupungin sivuilta.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso ja ihastu Kartanonherraan!

1 / 8 - Kartanonherran julkisivu puistosta kuvattuna
2 / 8 - Kartanonherra ilmakuvassa
3 / 8 - Keittiö ja yhteistila muodostavat kodin sydämen
4 / 8 - Kulmahuoneiston olohuone ihastuttaa valoisuudellaan
5 / 8 - Parvekenäkymät
6 / 8 - Lahden urheilupuisto
7 / 8 - Lahden Fellmaninpuisto
8 / 8 - Lahden PikkuVesku

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kartanonherran alustavia visualisointeja ja aluekuvia Ranta-Kartanosta

  Kartanonherrassa nautit luonnosta. Visualisointi puistosta kuvattuna.

  Lasitettu parveke tarjoaa lisää oleskelutilaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

  Kartanonherran kodit ovat tilavia ja valoisia. Visualisointi olohuoneeta.

  Kartanonherran keittiö on tasapainoinen ja tyylikäs. Varustelut ja kodinkoneet ovat tasokkaita.

  Ilmakuva alueesta Fellmaninpuiston suunnalta.

  Pikku-Vesijärvi on puiston ympäröimä suuri lampi joka on yhteydessä Vesijärveen.

  Alue ilmakuvassa kisapuistosta päin kuvattuna.

  Lahden matkustajasatama sijaitsee noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

  Lahden tori on muutaman korttelin päässä Ranta-Kartanosta.

  Lahden Urheilukeskus ympäristöineen tarjoaa liikkujalle upeat puitteet.

  Pikku-Vesijärven puistosta löydät musikaalisen suihkulähteen.

  Asuinalue

  Ranta-Kartano

  Ranta-Kartano sijaitsee Lahden ydinkeskustan ja Vesijärven välissä. Ranta-Kartanosta rakennetaan viihtyisä asuinalue, jonka läpi kulkee puistoreitti keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon. 

  Ranta-Kartanoa ympäröivien katujen rakentaminen on loppusuoralla. Katujen valmistuttua puretaan Jalkarannantie tältä osin ja keskelle aluetta rakennetaan puistokäytävä.

  Vanha linja-auto asema on saneerattu ja siinä toimii mm. K-kauppa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Lahden asuntomyynti 
   0800 130 150 (maksuton)
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Laiturikatu 2
   15140 Lahti

   Ota yhteyttä

   -