TULOSSA! Koteja Ranta-Kartanoon

Suunnittelemme uusia koteja Lahden Ranta-Kartanon alueelle. Lahden ydinkeskustan ja Vesijärven välissä sijaitsevasta Ranta-Kartanosta rakennetaan asuinalue jossa viihdytään.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Kyösti Kallion katu 3, 15110, Lahti
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ranta-Kartanon aluelle on kaavoitettu asuntojen lisäksi liiketiloja. Alueen keskellä, nykyisen Jalkarannantien paikalla, tulee kulkemaan vehreän puistomainen jalankulku- ja pyöräilyväylä keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon.

Lue lisää Ranta-Kartanon suunnitelmista Lahden kaupungin sivuilta.

Haluatko saada lisätietoja  Ranta-Kartanon kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme, Kartanonherran arvioitu myynnin aloitus on loppuvuodesta 2018. Kartanonherra rakennetaan omalle tontille.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Kuvia Ranta-Kartanon läheisyydestä

Ilmakuva alueesta Fellmaninpuiston suunnalta.

Pikku-Vesijärvi on puiston ympäröimä suuri lampi joka on yhteydessä Vesijärveen.

Alue ilmakuvassa kisapuistosta päin kuvattuna.

Lahden matkustajasatama sijaitsee noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Lahden tori on muutaman korttelin päässä Ranta-Kartanosta.

Lahden Urheilukeskus ympäristöineen tarjoaa liikkujalle upeat puitteet.

Pikku-Vesijärven puistosta löydät musikaalisen suihkulähteen.

Asuinalue

Ranta-Kartano

Ranta-Kartano sijaitsee Lahden ydinkeskustan ja Vesijärven välissä. Ranta-Kartanosta rakennetaan viihtyisä asuinalue, jonka läpi kulkee puistoreitti keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon. 

Ranta-Kartanoa ympäröivien katujen rakentaminen on käynnissä ja valmistuu syksyyn 2019 mennessä. Katujen valmistuttua puretaan Jalkarannantie tältä osin ja keskelle aluetta rakennetaan puistokäytävä.

Vanha linja-auto asema on saneerattu ja siinä toimii mm. K-kauppa.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Ota yhtyettä

Yhteystiedot

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Lahden asuntomyynti 
0800 130 150 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Laiturikatu 2
15140 Lahti

Ota yhteyttä

-