Tasokas järvenrantakoti Kuopion sydämestä

Asunto Oy Kuopion Aallottaren kodit ovat nyt muuttovalmiita. Aallotar tarjoaa asumisen unelmaa ainutlaatuisissa järvimaisemissa Kuopion Maljalahdessa. Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa löytyy vielä muutamia asuntovaihtoehtoja avarista kaksioista hulppeisiin neljän huoneen koteihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 62,5 - 136,5 m²
Velaton hinta: 471 800 - 784 100 €
Osoite: Sammonkatu 22, 70500, Kuopio
Tontti: Oma
Valmis: 26.9.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rekantaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Malja onnelliselle asumiselle

Kuopion Aallotar asettuu eleettömän tyylikkäästi Kallaveden rantaan. Taloyhtiön AB-talossa on 3–4 kerrosta ja C-talossa kolme kerrosta. Lähes jokaiseen kotiin kuuluu oma sauna ja tilava lasitettu parveke tai terassi, jossa voit nauttia kauniista maisemista jo varhain keväällä.

Uusi järvenrantakoti monilla mukavuuksilla

Kaikki Aallottaren kodit ovat väljiä ja valoisia. Keittiö avautuu luontevasti osaksi olohuonetta muodostaen kodin sosiaalisen elämän sydämen. Aikaa kestävät, skandinaavisen klassiset sisustusmateriaalit kruunavat asumisen nautinnon uudessa kodissa, joka on tehty kestämään arkea vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suunniteltu sujuvaan arkeen

Taloyhtiön kellarikerroksessa sijaitsevassa autohallissa menopelisi on hyvässä suojassa tuulelta ja tuiskeelta. Pihamaata rytmittävät kauniit kivimuurit, huolitellut istutukset, viheralueet sekä oleskelu- ja leikkipaikat. Kahden talon väliin sijoittuva venelaituri sopii luontevasti Aallottaren rentoon henkeen.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu sisustettuun esittelyasuntoon 106,5 m2.

1 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_keittio_ja_ruokailutila.jpg
2 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_keittio.jpg
3 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_keittio-2.jpg
4 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_olohuone-1.jpg
5 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_olohuone-2.jpg
6 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_olohuone-3.jpg
7 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_parveke.jpg
8 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_parveke-2.jpg
9 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_parveke-3.jpg
10 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_parveke-4.jpg
11 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_makuuhuone-1.jpg
12 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_makuuhuone-2.jpg
13 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_huone.jpg
14 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_huone2.jpg
15 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_kph.jpg
16 / 18 - Kuopion_aallotar_a14_sauna.jpg
17 / 18 - Kuopion Aallotar asemapiirros.jpg
18 / 18

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Elämää Kuopion Paraatipaikalla

  Maljalahti on Kuopion sydämessä

  Maljalahdessa kaikki on lähellä. Täällä avautuvat maisemat Kallaveden aalloille heti oman kodin pihapiiristä. Kesäinen Kallavesi tarjoaa mahdollisuudet kalastuksesta vesihiihtoon, talvella nautitaan hiihdosta ja luistelusta aurinkoisina pakkaspäivinä.

  Palvelut ovat muutaman askelen päässä

  Kaikki arjen tärkeät palvelut löytyvät lähikortteleista kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Koulu, kaupat ja päiväkoti  sijaitsevat kaikki kätevästi vain muutaman sadan metrin etäisyydellä . Kuuluisat herkut voit käydä hakemassa maankuululta Kuopion kaupparotilta tai kauppahallista.

  Harrastusmahdollisuudet käden ulottuvilla

  Liikunnan ystäviä hellivät kaupungin upeat luonnonläheiset ulkoilualueet, jotka innostavat liikkumaan vuoden ympäri. Väinölänniemen virkistysalue uimaranoineen ja tennskenttineen on vain kilometrin päässä. Kesällä "Kuopion Venetsiaa" elävöittää matkustajasatama kesätapahtumineen.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Tervetuloa ihastumaan muuttovalmiisiin koteihin

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Kuopion asuntomyynti
   0800 130 140 (maksuton) 

   Osoite
   Viestikatu 3
   70600 Kuopio

   Ota yhteyttä

   -