Tasokas järvenrantakoti Kuopion sydämestä

Asunto Oy Kuopion Aallottaren kodit ovat nyt muuttovalmiita. Aallotar tarjoaa asumisen unelmaa ainutlaatuisissa järvimaisemissa Kuopion Maljalahdessa. Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa löytyy vielä muutamia asuntovaihtoehtoja avarista kaksioista hulppeisiin neljän huoneen koteihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 52 - 149,5 m²
Velaton hinta: 240 300 - 784 100 €
Osoite: Sammonkatu 22, 70500, Kuopio
Tontti: Oma
Valmis: 26.9.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rekantaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Malja onnelliselle asumiselle!

Kuopion Aallotar asettuu eleettömän tyylikkäästi Kallaveden rantaan. Taloyhtiön AB-talossa on 3–4 kerrosta ja C-talossa kolme kerrosta. Lähes jokaiseen kotiin kuuluu oma sauna ja tilava lasitettu parveke tai terassi, jossa voit nauttia kauniista maisemista jo varhain keväällä.

Uusi järvenrantakoti monilla mukavuuksilla

Kaikki Aallottaren kodit ovat väljiä ja valoisia. Keittiö avautuu luontevasti osaksi olohuonetta muodostaen kodin sosiaalisen elämän sydämen. Aikaa kestävät, skandinaavisen klassiset sisustusmateriaalit kruunavat asumisen nautinnon uudessa kodissa, joka on tehty kestämään arkea vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suunniteltu sujuvaan arkeen

Taloyhtiön kellarikerroksessa sijaitsevassa autohallissa menopelisi on hyvässä suojassa tuulelta ja tuiskeelta. Pihamaata rytmittävät kauniit kivimuurit, huolitellut istutukset, viheralueet sekä oleskelu- ja leikkipaikat. Kahden talon väliin sijoittuva venelaituri sopii luontevasti Aallottaren rentoon henkeen.

Selaa Aallottaren esitettä »

Selaa Aallottaren sisustusesitettä »

Ihastu videolla Maljalahteen valmistuneeseen sisustettuun esittelyasuntoon. Asunto on ensimmäisen kerroksen 88,0 neliöinen 3h+kt+s, jossa on lasitettu parveke järven suuntaan.


Ihastu videolla Kuopion Maljalahteen valmistuneeseen sisustettuun esittelyasuntoon. Asunto on ensimmäisen kerroksen 88,0 neliöinen 3h+kt+s koti, ihanalla järvensuuntaisella lasitetulla parvekkeella.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Etäisyys paikoista

Sisustetun esittelyasunnon A1 keittiö.

Sisustetun esittelyasunnon A1 keittiö.

Sisustetun esittelyasunnon A1 olohuone ja ruokailutila.

Sisustetun esittelyasunnon A1 olohuoneesta on kulku laitetulle terassille.

Sisustetun esittelyasunnon A1 olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä.

Sisustetun esittelyasunnon A1 makuuhuone.

Sisustetun esittelyasunnon A1 makuuhuone. Makuuhuoneissa on koko liukuovellinen säilytyskaluste tai vaatehuone.

Sisustetun esittelyasunnon A1 makuuhuone muuntuu vierashuoneeksi tai työtilaksi.

Sisustetun esittelyasunnon A1 tyylikäs kylpyhuone/ saunaosasto.

Sisustetun esittelyasunnon A1 kylpyhuoneesta on kulku terassille.

Sisustetun esittelyasunnon A1 tilavaan saunaan tulee luonnonvaloa terassin suunnasta.

Sisustetun esittelyasunnon A1 lasitettu terassi avautuu Kallaveden suuntaan.

Sisustetun esittelyasunnon A1 lasitettu terassi aukeaa lämpimällä säällä puupatiolle.

Aallotar asettuu eleettömän tyylikkäästi Kallaveden rantaan. Visualisointi.

Aallotar nousee Kuopion Paraatipaikalle

Kartta


Etäisyys paikoista

Elämää Kuopion Paraatipaikalla

Maljalahti on Kuopion sydämessä

Maljalahdessa kaikki on lähellä. Täällä avautuvat maisemat Kallaveden aalloille heti oman kodin pihapiiristä. Kesäinen Kallavesi tarjoaa mahdollisuudet kalastuksesta vesihiihtoon, talvella nautitaan hiihdosta ja luistelusta aurinkoisina pakkaspäivinä.

Palvelut ovat muutaman askelen päässä

Kaikki arjen tärkeät palvelut löytyvät lähikortteleista kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Koulu, kaupat ja päiväkoti  sijaitsevat kaikki kätevästi vain muutaman sadan metrin etäisyydellä . Kuuluisat herkut voit käydä hakemassa maankuululta Kuopion kaupparotilta tai kauppahallista.

Harrastusmahdollisuudet käden ulottuvilla

Liikunnan ystäviä hellivät kaupungin upeat luonnonläheiset ulkoilualueet, jotka innostavat liikkumaan vuoden ympäri. Väinölänniemen virkistysalue uimaranoineen ja tennskenttineen on vain kilometrin päässä. Kesällä "Kuopion Venetsiaa" elävöittää matkustajasatama kesätapahtumineen.

Ota yhteyttä

Tervetuloa ihastumaan muuttovalmiisiin koteihin

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Kuopion asuntomyynti
0800 130 140 (maksuton) 

Osoite
Viestikatu 3
70600 Kuopio

Ota yhteyttä

-