Koti, josta olet aina unelmoinut

Viirassa kodinostajan toiveet toteutuvat: loistava sijainti, palvelut lähistöllä ja uuden kodin valoisa, koskematon tunnelma. Muuttovalmis Viira sijaitsee Kankaan kauniilla joenranta-alueella. Muuttovalmis As. Oy Jyväskylän Viira sijaitsee omalla tontilla Kankaan kauniilla joenranta-alueella. Kahdeksankerroksisessa talossa on vielä kaksioita vapaana.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 29 - 67 m²
Velaton hinta: 188 100 - 215 900 €
Osoite: Paperitehtaankatu 4, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 18.1.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Hyvät asuntopohjat loistavalla sijainnilla

Viira sijaitsee omalla tontillaan vain kymmenen minuutin matkan päässä keskustasta. Kahdeksankerroksisessa talossa on koteja yksin, kaksin ja perheen kanssa muuttaville. Skandinaavinen tyyli ja hyvät pohjaratkaisut tekevät Viiran kodeista avaria ja tilavan tuntuisia. Kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja ja korkealaatuisia, kaikissa asunnoissa on esimerkiksi kaunis tammiparketti. Kodeissa on myös runsaasti säilytystilaa liukuovellisissa komerokalusteissa.

Keittiö ja olohuone yhdistyvät valoisaksi kodin sydämeksi

Viira viimeistelee Tourujoen rannan talorivistön ja sieltä onkin upeat näkymät vehreään jokilaaksoon ja luonnonsuojelualueelle. Isot ikkunat antavat koteihin paljon luonnonvaloa.

Kaikissa Viiran kodeissa keittiötilat on yhdistetty olohuoneeseen, ja yhdessäolo ja ruoanlaitto sujuvat mukavasti. Suurimmassa osassa koteja on tilavat lasitetut parvekkeet ja erillinen vaatehuone helpottamassa järjestyksen ylläpitoa.

Viirassa arjen sujuvuutta helpottavat irtaimistovarastot sekä pyykinkuivaushuone. Ulkoiluvälinevarasto sekä yhteiset leikki- ja oleskelualueet löytyvät naapuritontilta. 

Kankaan tulevaisuus

Tutustu Kankaan vehreään alueeseen aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

Viirassa et tarvitse omaa autopaikkaa

Viiran asukkaana pysäköit näppärästi pysäköintitalo P-Pergamentissa ihan kotisi vieressä. Jokaisella paikalla lämmityspistoke ja sähköauton latauspistoke. P-Pergamenttiin myydään kuukausikortteja,

edullisia asukaspysäköintikortteja ja tavallista pysäköintiaikaa – myös vieraasi pysäköivät kätevästi samaan paikkaan.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 13 - Kangas_1920_lowres-01.jpg
2 / 13 - Tyylikäs Viira viimeistelee Tourujoen rannan talorivistön.
3 / 13 - Punatiilinen talo istuu luontevasti ympäristöönsä.
4 / 13 - Vaalea keittiö on kaunis, ja siellä kokkaa mielellään useampikin kokki. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
5 / 13 - Selkeä ja valoisa olohuone on helppo kalustaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
6 / 13 - Makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
7 / 13 - Eteisen peililiukuovelliset kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
8 / 13 - Oma sauna tuo ripauksen arjen luksusta. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
9 / 13 - Lasitetulla parvekkeella nautit näkymistä omassa rauhassa.
10 / 13 - As. Oy Jyväskylän Viiran asemapiirros.
11 / 13
12 / 13 - Tervetuloa Viiran virtuaaliesittelyyn!
13 / 13 - Tutustu Jyväskylän Kankaalla asuvaan Anuun.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Viiran sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kymmenessä minuutissa keskustaan

  Harva kaupunginosa on kuin Kangas: vieressä ikivanha vehreä jokilaakso ja kävelymatkan päässä alkavat ydinkeskustan vilkkaat ostoskorttelit. Kankaalta käsin on helppo liikkua kaikkialle kaupunkiin. Matkaa keskustan kaupoille on vain kilometrin verran – hyppää polkupyörän selkään ja olet perillä 10 minuutissa!

  Ruokakaupat, koulut ja muut tarpeelliset palvelut sijaitsevat kaikki sopivan lähellä. Kankaan liikennejärjestelyissä on erityisesti huomioitu helppo jalankulku ja pyöräily. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kankaalla pärjää myös ilman omaa autoa.

  Tulevaisuuden kaupunginosa

  Kankaalle on helppo kotiutua, sillä aluetta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti ja yhteisöllisyyttä vaalien. Kankaasta kehitetään tulevaisuuden älykästä kaupunginosaa, jossa vuonna 2040 asuu yli 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä.

  Kurkista Kankaan tulevaisuuteen alustavan aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

  Ulkoilijan paratiisi

  Viehättävä Tourujoki ympäristöineen tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Kotoa on helppo lähteä vaikka luontopolulle, läheiselle uimarannalle, veneilemään tai vetämään kunnon hiihtolenkki.

  Taidetta, viljelylaatikoita ja kaupunkifestareita

  Kankaan sydämenä sykkii vanha paperitehdas, jossa järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten suosittuja kirpputoreja ja kaupunkifestareita. Yhteisöllisellä Kankaan kaupunkiviljelyalueelta voi vuokrata oman viljelylaatikon ja kasvattaa omat salaatit. Taide on asukkaiden arjessa aina läsnä ja aluetta elävöitetään toteuttamalla prosenttiperiaatteella taideteoksia ja inspiroivaa kulttuuritoimintaa.

  Lue lisää Kankaan asuinalueesta »

  Katso video Kankaan asuinalueelta

  Kankaan entinen tehdasalue Jyväskylässä herää uudelleen eloon seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -