Ihastu muuttovalmiiseen kotiin!

Viirassa kodinostajan toiveet toteutuvat: loistava sijainti, palvelut lähistöllä ja uuden kodin valoisa, koskematon tunnelma. Muuttovalmis Viira sijaitsee Kankaan kauniilla joenranta-alueella.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 29 - 67 m²
Velaton hinta: 150 600 - 243 200 €
Osoite: Paperitehtaankatu 4, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 18.1.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Hyvät asuntopohjat luovat kodikkuutta

Viira sijaitsee omalla tontilla. Kahdeksankerroksisessa talossa on koteja yksin, kaksin ja perheen kanssa muuttaville. Skandinaavinen tyylikkyys ja hyvät pohjaratkaisut luovat koteihin avaruuden ja tilan tunnun. Kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja ja korkealaatuisia. Asunnoissa on kaunis tammiparketti ja runsaasti säilytystilaa liukuovellisissa komerokalusteissa.

Keittiö ja olohuone yhdistyvät kodin sydämeksi

Kun keittiön toiminnot yhdistyvät saumattomasti olohuoneeseen, sujuu yhdessäolo ja ruoanlaitto mukavasti. Suurimmassa osassa koteja on tilavat lasitetut parvekkeet leppoisaan oleskeluun ja vaikkapa omien yrttien kasvattamiseen. Voit myös valita saunallisen kodin ja nousta omille lauteille silloin kun sinulle parhaiten sopii. Useissa kodeissa erillinen vaatehuone helpottaa järjestyksen ylläpitoa.

Valo täyttää kodin

Viira viimeistelee Tourujoen rannan talorivistön ja sieltä onkin upeat näkymät vehreään jokilaaksoon ja luonnonsuojelualueelle. Isot ikkunat antavat kotiin maksimaalisesti luonnonvaloa.

Arki on helppoa

Arjen sujuvuutta helpottavat irtaimistovarastot sekä pyykinkuivaushuone. Myös viereisen talon naapurit tulevat tutuksi, kun ulkoiluvälinevarasto sekä yhteiset leikki- ja oleskelualueet sijaitsevat naapuritontilla. Tutustu Kankaan vehreään alueeseen aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

Viirassa et tarvitse omaa autopaikkaa

Viiran asukkaana pysäköit näppärästi pysäköintitalo P-Pergamentissa ihan vieressä. Jokaisella paikalla lämmityspistoke ja sähköauton latauspistoke. P-Pergamenttiin myydään kuukausikortteja, edullisia asukaspysäköintikortteja ja tavallista pysäköintiaikaa – myös vieraasi pysäköivät kätevästi samaan paikkaan.

Katso kuvat ja videoita

1 / 12 - ilmakuva-kangas
2 / 12 - Tyylikäs Viira viimeistelee Tourujoen rannan talorivistön.
3 / 12 - Punatiilinen talo istuu luontevasti ympäristöönsä.
4 / 12 - Vaalea keittiö on kaunis, ja siellä kokkaa mielellään useampikin kokki. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
5 / 12 - Selkeä ja valoisa olohuone on helppo kalustaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
6 / 12 - Makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
7 / 12 - Eteisen peililiukuovelliset kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
8 / 12 - Oma sauna tuo ripauksen arjen luksusta. Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 54,5 m2
9 / 12 - Lasitetulla parvekkeella nautit näkymistä omassa rauhassa.
10 / 12 - As. Oy Jyväskylän Viiran asemapiirros.
11 / 12 - Tervetuloa Viiran virtuaaliesittelyyn!
12 / 12 - Tutustu Jyväskylän Kankaalla asuvaan Anuun.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Viiran sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kymmenessä minuutissa keskustaan

  Harva kaupunginosa on kuin Kangas: vieressä ikivanha vehreä jokilaakso ja kävelymatkan päässä alkavat ydinkeskustan vilkkaat ostoskorttelit. Kankaalta käsin on helppo liikkua kaikkialle kaupunkiin. Matkaa keskustan kaupoille on vain kilometrin verran – hyppää polkupyörän selkään ja olet perillä 10 minuutissa!

  Ruokakaupat, koulut ja muut tarpeelliset palvelut sijaitsevat kaikki sopivan lähellä. Kankaan liikennejärjestelyissä on erityisesti huomioitu helppo jalankulku ja pyöräily. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kankaalla pärjää myös ilman omaa autoa.

  Tulevaisuuden kaupunginosa

  Kankaalle on helppo kotiutua, sillä aluetta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti ja yhteisöllisyyttä vaalien. Kankaasta kehitetään tulevaisuuden älykästä kaupunginosaa, jossa vuonna 2040 asuu yli 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä.

  Ulkoilijan paratiisi

  Viehättävä Tourujoki ympäristöineen tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Kotoa on helppo lähteä vaikka luontopolulle, läheiselle uimarannalle, veneilemään tai vetämään kunnon hiihtolenkki.

  Taidetta, viljelylaatikoita ja kaupunkifestareita

  Kankaan sydämenä sykkii vanha paperitehdas, jossa järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten suosittuja kirpputoreja ja kaupunkifestareita. Yhteisöllisellä Kankaan kaupunkiviljelyalueelta voi vuokrata oman viljelylaatikon ja kasvattaa omat salaatit. Taide on asukkaiden arjessa aina läsnä ja aluetta elävöitetään toteuttamalla prosenttiperiaatteella taideteoksia ja inspiroivaa kulttuuritoimintaa.

  Lue lisää Kankaan asuinalueesta »

  Katso video Kankaan asuinalueelta

  Kankaan entinen tehdasalue Jyväskylässä herää uudelleen eloon seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -