Upouusi oma koti loistavalta paikalta

Viirassa kodinostajan toiveet toteutuvat: loistava sijainti, palvelut lähistöllä ja uuden kodin valoisa, koskematon tunnelma. Viira kohoaa Kankaan kauniille joenranta-alueelle, jolle ei enää tämän jälkeen rakenneta uutta. Viira on viimeinen tilaisuutesi saada koti tältä ainutlaatuiselta paikalta. Toimi nopeasti!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 29 - 67 m²
Velaton hinta: 150 600 - 306 000 €
Osoite: Paperitehtaankatu 4, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 18.1.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Hyvät asuntopohjat luovat kodikkuutta

Viira nousee omalle tontille. Kahdeksankerroksisessa talossa on vielä vapaana kauniita koteja: 29-neliöisistä yksiöistä 67-neliöisiin kolmioihin. Etsitpä kotia yksin, kaksin tai pienen perheen voimin, täältä löydät omasi. Skandinaavinen tyylikkyys ja hyvät pohjaratkaisut luovat koteihin avaruuden ja tilan tunnun. Kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja ja korkealaatuisia, saat muun muassa astella miellyttävällä tammiparketilla.

Keittiö ja olohuone yhdistyvät kodin sydämeksi

Kun keittiön toiminnot yhdistyvät saumattomasti olohuoneeseen, sujuu yhdessäolo ja ruoanlaitto mukavasti. Suurimmassa osassa koteja on tilavat lasitetut parvekkeet leppoisaan oleskeluun ja vaikkapa omien yrttien kasvattamiseen. Voit myös valita saunallisen kodin ja nousta omille lauteille silloin kun sinulle parhaiten sopii. Useissa kodeissa erillinen vaatehuone helpottaa järjestyksen ylläpitoa.

Valo täyttää kodin

Viira viimeistelee Tourujoen rannan talorivistön ja sieltä onkin upeat näkymät vehreään jokilaaksoon ja luonnonsuojelualueelle. Isot ikkunat antavat kotiin maksimaalisesti luonnonvaloa.

Arki on helppoa

Arjen sujuvuutta helpottavat irtaimistovarastot sekä pyykinkuivaushuone. Myös viereisen talon naapurit tulevat tutuksi, kun ulkoiluvälinevarasto sekä yhteiset leikki- ja oleskelualueet sijaitsevat naapuritontilla.

Viirassa et tarvitse omaa autopaikkaa

Viiran asukkaana pysäköit näppärästi pysäköintitalo P-Pergamentissa ihan vieressä. Jokaisella paikalla lämmityspistoke ja sähköauton latauspistoke. P-Pergamenttiin myydään kuukausikortteja, edullisia asukaspysäköintikortteja ja tavallista pysäköintiaikaa – myös vieraasi pysäköivät kätevästi samaan paikkaan.

Selaa Viiran esitettä »

Selaa Viiran sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Ihastu Viiran esittelyasuntoon

Asunto A9

Anu Tummavuori-Liemann asuu Jyväskylän Kankaan kaupunginosassa miehensä kanssa. Uuden asunnon ostaminen oli sujuvaa, ja rakennusprojekti toteutettiin Anun mukaan hyvällä tuulella ja asenteella.


Uusi unelmien koti Kankaalla.

Tutustu Kankaaseen videon muodossa.


Kankaan entinen tehdasalue herää uudelleen eloon seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Viiran sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Viira istahtaa kauniisti Tourujoen rannalle. Viira viimeistelee rannan talorivistön ja sieltä onkin upeat näkymät vehreään jokilaaksoon.

  Näkymä Viirasta vehreän Tourujoen suuntaan.

  Tehoneliöt ja hyvät pohjaratkaisut luovat kaikkiin koteihin avaruuden ja tilan tunnun.

  As. Oy Jyväskylän Viiran asemapiirros.

  Kymmenessä minuutissa keskustaan

  Harva kaupunginosa on kuin Kangas: vieressä ikivanha vehreä jokilaakso ja kävelymatkan päässä alkavat ydinkeskustan vilkkaat ostoskorttelit. Kankaalta käsin on helppo liikkua kaikkialle kaupunkiin. Matkaa keskustan kaupoille on vain kilometrin verran – hyppää polkupyörän selkään ja olet perillä 10 minuutissa!

  Ruokakaupat, koulut ja muut tarpeelliset palvelut sijaitsevat kaikki sopivan lähellä. Kankaan liikennejärjestelyissä on erityisesti huomioitu helppo jalankulku ja pyöräily. Hyvän sijaintinsa ansiosta Kankaalla pärjää myös ilman omaa autoa.

  Tulevaisuuden kaupunginosa

  Kankaalle on helppo kotiutua, sillä aluetta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti ja yhteisöllisyyttä vaalien. Kankaasta kehitetään tulevaisuuden älykästä kaupunginosaa, jossa vuonna 2040 asuu yli 5000 ja työskentelee noin 2100 ihmistä.

  Ulkoilijan paratiisi


  Viehättävä Tourujoki ympäristöineen tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet vuoden ympäri. Kotoa on helppo lähteä vaikka luontopolulle, läheiselle uimarannalle, veneilemään tai vetämään kunnon hiihtolenkki.

  Taidetta, viljelylaatikoita ja kaupunkifestareita

  Kankaan sydämenä sykkii vanha paperitehdas, jossa järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten suosittuja kirpputoreja ja kaupunkifestareita. Yhteisöllisellä Kankaan kaupunkiviljelyalueelta voi vuokrata oman viljelylaatikon ja kasvattaa omat salaatit. Taide on asukkaiden arjessa aina läsnä ja aluetta elävöitetään toteuttamalla prosenttiperiaatteella taideteoksia ja inspiroivaa kulttuuritoimintaa.

  Lue lisää Kankaan asuinalueesta »

  Jyväskylän Kangas asettuu vehreän Tourujokilaakson kainaloon. Viira istahtaa kauniisti Tourujoen rannalle.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -