Kaikkea, mitä asumiselta voi toivoa

Omalla tontilla sijaitseva Jyväskylän Tyyne on Suomalaista kaupunkiasumista parhaimmillaan. Ihastu muuttovalmiiseen kotiin, joka on toimiva ja tyyliltään ajaton. Ainolassa asut keskellä vehreyttä järven välittömässä läheisyydessä. Pihapiirissä asukkaita ilahduttaa tyylikäs pihasauna. Huomioi myös etu! Kolmion (3h+kt) ostajalle autokatospaikka kaupanpäälle. Etu voimassa 20.12.2019 saakka! Edun arvo noin 11 400 €. Kampanja koskee vain uusia autokauppoja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72,5 m²
Velaton hinta: 197 900 - 242 800 €
Osoite: Survontie 15, 40520, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 1.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Kolmion ostajalle etu!

Kolmion (3h+kt) ostajalle autokatospaikka kaupanpäälle. Etu voimassa 20.12.2019 saakka. Edun arvo noin 11 400 €. Kampanja koskee vain uusia autokauppoja.

Upeita koteja keskellä vehreyttä

Tyyneen kuuluu kolme 4–5-kerroksista asuintaloa sekä pihasauna oleskelutiloineen. Tämä kokonaisuus on suunniteltu kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voittaneen ehdotuksen pohjalta. Kodit tulvivat valoa ja modernin talotekniikan ansiosta arki sujuu leppoisasti. Täältä löytyy arvonsa säilyttävä asunto sinkulle, pariskunnalle tai pienelle perheelle!

Muuttovalmiita koteja järven rannassa

Muuttovalmiissa Tyynessä on hyväpohjaisia ja valoisia koteja 45,5 neliön kaksioista 58 neliön kolmioihin. Useissa kodeissa on oma sauna ja kaikkiin koteihin lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke. Materiaalit ovat laadukkaita ja kodeissa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut sekä runsaat säilytystilat. Eteisessä ja makuuhuoneissa on kätevät peililiukuovikaapistot, osassa kodeista on vaatehuone. Myös yksiöiden alkoveihin on varattu mukavasti säilytystilaa. Keittiösuunnittelussa on avainasemassa ollut ergonomia.

Piha ja yhteiset tilat

Tyynessä nautitaan luonnosta ympäri vuoden. Talvisin aivan vieressä oleva järven jää on mainio ulkoilukohde luisteluratoineen. Taloja ympäröi kolmelta puolelta komea viheralue. Asukkaiden käytössä on myös tyylikäs pihasauna grillipaikkoineen.

Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat tontin reunamilla. Ne myydään erillisinä osakkeina, vaihtoehtoina on joko piha- tai katospaikka.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja video

1 / 17
2 / 17 - Video Tyynen esittelyasunnosta
3 / 17 - Kopteri_Tyyne_muokattu.jpg
4 / 17 - Kopteri stilli (11).jpg
5 / 17 - Teleskooppikuva (1).jpg
6 / 17 - Teleskooppikuva (7).jpg
7 / 17 - Teleskooppikuva (28).jpg
8 / 17 - Teleskooppikuva (31).jpg
9 / 17 - Teleskooppikuva (40).jpg
10 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
11 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
12 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
13 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
14 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
15 / 17 - Kuva esittelyasunnosta 2h+kt+s 50,5 m2
16 / 17 - Viihtyisään ja tilavaan pihasaunaan mahtuu isompikin porukka.
17 / 17 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Nauti arjesta Ainolassa

  Ainolassa eletään järven tuntumassa, pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

  Nauti arjesta Ainolassa

  Jyväsjärven rannalla sijaitseva Ainola on yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista, ja siellä viihtyvät asukkaat iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Paikan suosio on helppo ymmärtää – sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa. Silti koko kaupunki kaikessa rikkaudessaan on käden ulottuvilla. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

  Helposti kaikkialle kaupunkiin

  Ainolasta on näppärä matka yliopistolle ja työpaikoille. Läheisyydessä avautuu Ylistönmäen alue, jota värittävät Technopoliksen ja yliopiston toimitilat. Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta ja Lutakko ovat näppärän matkan päässä kotiovelta. Alle puolentoista kilometrin päässä, Kuokkalan keskustassa, on palveluita ruokakaupoista päiväkoteihin.

  Sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -