Järvi, pihasauna ja oman kodin tunnelmaa

Jyväskylän Ainolan arvostettuun kaupunginosaan rakennetaan uusia kauniita koteja. As. Oy Jyväskylän Tyynen täydentää upea saunarakennus, jonka edustalla avautuu terassi ja grillialue. Osta nyt oma tasokas kotisi Tyynestä.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72,5 m²
Velaton hinta: 134 900 - 309 700 €
Osoite: Survontie 15, 40520, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 3/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ainutlaatuinen pihapiiri rannan tuntumassa

Tyyneen kuuluu kolme 4-5-kerroksista asuintaloa ja pihasauna. Saunarakennukseen kuuluu oleskelutupa ja minikeittiö, mikä mahdollistaa tilan hyödyntämisen kokousten tai illanviettojen järjestämisen. Viehättävää rinnetonttia rytmittävät marjapensaat ja omenapuut.

Uuden kodin valoa ja toimivuutta 

Tyyneen valmistuu hyväpohjaisia ja valoisia koteja 31 neliön yksiöistä 72,5 neliön kolmioihin. Useissa kodeissa on oma sauna ja kaikkiin koteihin lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke. Valoisat huoneet ja avarat näkymät kuuluvat jokaiseen kotiin, ja monissa kodeissa voi ihastella ikkunoista avautuvaa järvimaisemaa.

Yksityiskohtia myöten mietitty

Tyynen kodeissa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut ja runsaat säilytystilat. Keittiösuunnittelussa huomioidaan pienet mutta tärkeät yksityiskohdat alkaen kodinkoneiden ergonomisesta sijoittelusta. Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat tontin reunamilla. Ne myydään erillisinä osakkeina, vaihtoehtoina on joko piha- tai katospaikka.

Selaa Tyynen esitettä »

Selaa Tyynen sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Tutustu videolla Tyynen lähimaisemiin


As. Oy Jyväskylän Tyyne aluevideo

Tutustu videolla Tyynen pienoismalliin


As. Oy Jyväskylän Tyyne pienoismallivideo

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Keittiö ja olohuone liittyvät yhteen muodostaen kodin lämpimän sydämen, jossa kokkaillaan ja nautitaan yhdessäolosta perheen ja ystävien kesken.

Arkkitehtien terveiset


As. Oy Jyväskylän Tyynen suunnitelma pohjautuu kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voittaneeseen ehdotukseemme. Tyyne täydentää kokonaisuuden, jonka aiemmat toteutusvaiheet sijaitsevat korttelia idästä rajaavan Kylmänoron puistoalueen toisella puolella. Tyynen korttelissa lähtökohtana oli asuinrakennusten sovittaminen vehreään rinteeseen ja pienen saunarakennuksen sijoittaminen rannan tuntumaan. Tyynen rakennuksia ympäröi kolmelta puolelta komea viheralue, jonka luontotyypit vaihtelevat mäntyvaltaisesta kangasmetsästä rehevämpään lehtoon. Asunnoista ja piha-alueelta aukeaa näkymiä rantapuistoon, Jyväsjärvelle sekä Kylmänoron purolaaksoon.

Tyynen asunnot sijoittuvat kolmeen noppamaiseen rakennukseen, joiden sisäänvedetyt porrashuoneet avautuvat etelään. Korttelin arkkitehtuurissa näkyvät jo kilpailuvaiheessa mietityt periaatteet. Jyväsjärven ja puistoalueen puolella julkisivut ovat vaaleita. Niille kontrastin luovat etelän puoleiset julkisivut, joille kaikissa rakennuksissa on annettu oma lämmin sävynsä. Vaaleita julkisivuja on rytmitetty ylimpien kerrosten parvekkeiden muodostamilla värialueilla.

Tyynen asunnoissa keittiö- ja oleskelutiloista on muodostettu selkeitä, muiden huonetilojen rajaamia kokonaisuuksia. Sisääntuloista aukeaa pitkiä näkymiä asuntojen läpi parvekkeille ja ympäröivään maisemaan.

Pihan kulkureitit on sovitettu rinnemaastoon ja niiden ympärillä olevat alueet on käsitelty kasvipintoina. Piha-alueilla hulevesien hallintaa tukevat erilaiset vettä läpäisevät pintamateriaalit ja viherkattoinen autokatos. Vihersuunnittelussa on suosittu ympäröiville viheralueille tyypillisiä kasvilajeja sekä hedelmäpuita ja marjapensaita. 

Arkkitehdit Marja Sopanen ja Olli Sarlin
Arkkitehdit Sarlin+Sopanen Oy

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Oma koti Ainolassa, veden äärellä.

Jyväskylän Tyynen pihasauna on pienen matkaan päässä Jyväsjärven rannasta. Saunomaan mahtuu kuusi henkeä. Noin 40-neliöisessä saunarakennuksessa on lisäksi oleskelutupa minikeittiöllä ja terassi. Pihasauna on asukkaiden käytössä ympäri vuoden.

Kaikkiin Tyynen koteihin lisätilaa antaa lasitettu parveke. Nauti aamukahvit parvekkeella ja nauti järviluonnosta ympäri vuoden.

Valitse nyt oma tasokas kerrostalokotisi Tyynestä. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin lämpimän sydämen, jossa nautitaan yhdessäolosta.

Tyynessä on monipuolinen ja tasokas kotivalikoima. Keittiösuunnittelussa on huomioitu pienet,  mutta tärkeät yksityiskohdat alkaen kodinkoneiden ergonomisesta sijoittelusta. Täällä kelpaa kokkailla ystävien ja perheen kanssa.

Tyynen uusien kotien idylli huokuu kotoisuutta ja harkittuja suunnitteluratkaisuja, Tyyne edustaa suomalaista kaupunkiasumista parhaimmillaan. Yhtiö rakennetaan yhtenä kokonaisuutena.

Nauti arjesta Ainolassa

Ainolassa eletään järven tuntumassa, pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Monien toiveiden asuinalue

Jyväsjärven rannalla sijaitseva Ainola on yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista. Paikan suosio on helppo ymmärtää — sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa. Silti koko kaupunki kaikessa rikkaudessaan on käden ulottuvilla.

Ulkoilua kotisi lähiympäristössä ympäri vuoden

Ainolassa on kotiovelta on askel Jyväsjärven ympäri kiertävälle suositulle rantaraitille, joka houkuttelee nauttimaan raittiista ilmasta kesät talvet.  Hellepäivien houkutuksiin kuuluvat alueen uimarannat – kenties myös oma vene Lutakon laiturissa. Talvisin jäällä avautuu kaupungin paras luistelurata, jonka varrella voi nauttia kahvit kodassa. 

Helposti kaikkialle kaupunkiin

Tyyneen läheisyydessä avautuu Ylistönmäen alue, jota värittävät Technopoliksen ja Yliopiston toimitilat. Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee Ainolasta rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta ja Lutakko ovat näppärän matkan päässä kotiovelta. Alle puolentoista kilometrin päässä, Kuokkalan keskustassa, on palveluita ruokakaupoista päiväkoteihin.

Sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.