Upeita koteja keskellä vehreyttä

Sijoita kotiin, joka on toimiva ja tyyliltään ajaton. As. Oy Jyväskylän Tyyneen valmistuu uusia koteja monenlaisiin asumisen toiveisiin. Tämän paikan vetovoima säilyy – osta tasokas asunto Tyynestä nyt! Tyynen koteihin pääset tutustumaan sopimalla esittelyajan myyjämme kanssa.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72,5 m²
Velaton hinta: 134 900 - 287 900 €
Osoite: Survontie 15, 40520, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 3/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Upeita koteja keskellä vehreyttä

Tyyneen kuuluu kolme 4–5-kerroksista asuintaloa ja pihasauna oleskelutiloineen. Tyyne on suunniteltu kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voittaneen ehdotuksen pohjalta, ja lähtökohtana oli asuinrakennusten sovittaminen vehreään rinnetonttiin. Kodit tulvivat valoa ja modernin talotekniikan ansiosta arki sujuu leppoisasti. Täältä löytyy arvonsa säilyttävä asunto sinkulle, pariskunnalle tai pienelle perheelle!

Kaikkea, mitä asumiselta voi toivoa

Tyyneen valmistuu hyväpohjaisia ja valoisia koteja 31 neliön yksiöistä 72,5 neliön kolmioihin. Useissa kodeissa on oma sauna ja kaikkiin koteihin lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke. Valoisat huoneet ja avarat näkymät kuuluvat jokaiseen kotiin, ja monissa kodeissa voi ihastella ikkunoista avautuvia näkymiä muun muassa rantapuistoon ja Jyväsjärvelle – nämä maisemat ovat kuin taideteoksia.

Talotekniikka

Tyynen kodeissa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut ja runsaat säilytystilat. Eteisessä ja makuuhuoneissa on kätevät peililiukuovikaapistot, osassa kodeista on vaatehuone. Myös yksiöiden alkoveihin on varattu mukavasti säilytystilaa. Keittiösuunnittelussa huomioidaan pienet mutta tärkeät yksityiskohdat alkaen kodinkoneiden ergonomisesta sijoittelusta.

Piha ja yhteiset tilat

Tyynessä nautitaan luonnosta nauttien ympäri vuoden. Taloja ympäröi kolmelta puolelta komea viheralue. Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat tontin reunamilla. Ne myydään erillisinä osakkeina, vaihtoehtoina on joko piha- tai katospaikka. 

Selaa Tyynen esitettä »

Selaa Tyynen sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Tutustu videolla Tyynen lähimaisemiin


Tutustu As. Oy Jyväskylän Tyynen lähiympäristöön videon avulla.

Tutustu videolla Tyynen pienoismalliin


As. Oy Jyväskylän Tyyne pienoismallivideo

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Keittiö ja olohuone liittyvät yhteen muodostaen kodin lämpimän sydämen, jossa kokkaillaan ja nautitaan yhdessäolosta perheen ja ystävien kesken.

Arkkitehtien terveiset


As. Oy Jyväskylän Tyynen suunnitelma pohjautuu kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voittaneeseen ehdotukseemme. Tyyne täydentää kokonaisuuden, jonka aiemmat toteutusvaiheet sijaitsevat korttelia idästä rajaavan Kylmänoron puistoalueen toisella puolella. Tyynen korttelissa lähtökohtana oli asuinrakennusten sovittaminen vehreään rinteeseen ja pienen saunarakennuksen sijoittaminen rannan tuntumaan. Tyynen rakennuksia ympäröi kolmelta puolelta komea viheralue, jonka luontotyypit vaihtelevat mäntyvaltaisesta kangasmetsästä rehevämpään lehtoon. Asunnoista ja piha-alueelta aukeaa näkymiä rantapuistoon, Jyväsjärvelle sekä Kylmänoron purolaaksoon.

Tyynen asunnot sijoittuvat kolmeen noppamaiseen rakennukseen, joiden sisäänvedetyt porrashuoneet avautuvat etelään. Korttelin arkkitehtuurissa näkyvät jo kilpailuvaiheessa mietityt periaatteet. Jyväsjärven ja puistoalueen puolella julkisivut ovat vaaleita. Niille kontrastin luovat etelän puoleiset julkisivut, joille kaikissa rakennuksissa on annettu oma lämmin sävynsä. Vaaleita julkisivuja on rytmitetty ylimpien kerrosten parvekkeiden muodostamilla värialueilla.

Tyynen asunnoissa keittiö- ja oleskelutiloista on muodostettu selkeitä, muiden huonetilojen rajaamia kokonaisuuksia. Sisääntuloista aukeaa pitkiä näkymiä asuntojen läpi parvekkeille ja ympäröivään maisemaan.

Pihan kulkureitit on sovitettu rinnemaastoon ja niiden ympärillä olevat alueet on käsitelty kasvipintoina. Piha-alueilla hulevesien hallintaa tukevat erilaiset vettä läpäisevät pintamateriaalit ja viherkattoinen autokatos. Vihersuunnittelussa on suosittu ympäröiville viheralueille tyypillisiä kasvilajeja sekä hedelmäpuita ja marjapensaita. 

Arkkitehdit Marja Sopanen ja Olli Sarlin
Arkkitehdit Sarlin+Sopanen Oy

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Oma koti Ainolassa, veden äärellä.

Jyväskylän Tyynen pihasauna on pienen matkaan päässä Jyväsjärven rannasta. Saunomaan mahtuu kuusi henkeä. Noin 40-neliöisessä saunarakennuksessa on lisäksi oleskelutupa minikeittiöllä ja terassi. Pihasauna on asukkaiden käytössä ympäri vuoden.

Kaikkiin Tyynen koteihin lisätilaa antaa lasitettu parveke. Nauti aamukahvit parvekkeella ja nauti järviluonnosta ympäri vuoden.

Valitse nyt oma tasokas kerrostalokotisi Tyynestä. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin lämpimän sydämen, jossa nautitaan yhdessäolosta.

Tyynessä on monipuolinen ja tasokas kotivalikoima. Keittiösuunnittelussa on huomioitu pienet,  mutta tärkeät yksityiskohdat alkaen kodinkoneiden ergonomisesta sijoittelusta. Täällä kelpaa kokkailla ystävien ja perheen kanssa.

Tyynen uusien kotien idylli huokuu kotoisuutta ja harkittuja suunnitteluratkaisuja, Tyyne edustaa suomalaista kaupunkiasumista parhaimmillaan. Yhtiö rakennetaan yhtenä kokonaisuutena.

Nauti arjesta Ainolassa

Ainolassa eletään järven tuntumassa, pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Nauti arjesta Ainolassa

Jyväsjärven rannalla sijaitseva Ainola on yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista, ja siellä viihtyvät asukkaat iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Paikan suosio on helppo ymmärtää – sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa. Silti koko kaupunki kaikessa rikkaudessaan on käden ulottuvilla. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Helposti kaikkialle kaupunkiin

Ainolasta on näppärä matka yliopistolle ja työpaikoille. Läheisyydessä avautuu Ylistönmäen alue, jota värittävät Technopoliksen ja yliopiston toimitilat. Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta ja Lutakko ovat näppärän matkan päässä kotiovelta. Alle puolentoista kilometrin päässä, Kuokkalan keskustassa, on palveluita ruokakaupoista päiväkoteihin.

Sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-