Unelmiesi kaksio löytyy Lutakosta

Seitsenkerroksinen Soolo seisoo kivenheiton päässä Jyväsjärven rannasta, Lutakkoon viimeisenä valmistuvassa korttelissa. Vain yksi kolmannen kerroksen 44,5 neliöinen kaksio vapaana.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 huonetta
Pinta-ala: 37,5 - 44,5 m²
Velaton hinta: 209 200 €
Osoite: Uno Savolankatu 13, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 29.3.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Lisätilaa lasitetulta parvekkeelta

Seitsenkerroksinen Soolo seisoo kivenheiton päässä Jyväsjärven rannasta, Lutakkoon viimeisenä valmistuvassa korttelissa. Soolossa on vain yksi kodikas ja toimiva 44,5-neliöinen kaksio, joista löytyy sopiva koti yhdelle tai kahdelle asukkaalle. Kodissa on iso lasitettu parveke joka tuo runsaasti neliöitä asumiseen suuren osan vuodesta. Uusi remonttivapaa ja näppärä kaupunkikoti keskeisellä paikalla merkitsee arjen sujuvuutta, asumisen tyylikkyyttä sekä sijoitusta, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu sisustettuun 44,5-neliöiseen kotiin kolmiulotteisen esityksen avulla. Voit liikkua kodissa sisällä kuin olisit itse paikan päällä!

Kaikelle oma paikkansa

Kun koti on toimiva ja kaunis, siellä viettää mielellään aikaa. Soolon asuntopohjat ovat selkeitä ja käytännöllisiä – unohda hukkaneliöt ja sisusta juuri kuten haluat! Kodin sydämeen rajautuu keittiön ja oleskelutilojen muodostama valoisa kokonaisuus, jonne sujahtavat muitta mutkitta sohvaryhmä ja ruokapöytä. Isommissa kaksioissa on oma sauna ja vaatehuone, joka auttaa pitämään isommankin tavaramäärän kurissa.

Täsmäratkaisuja sujuvaan arkeen

Taloyhtiön alakerroksessa sijaitsevan kuivaushuoneen ansiosta pyykkipäivät ovat sujuvia. Vehreä ja miellyttävä yhteispiha tekee kotiintulosta nautinnon. Korttelin alapuolella on autohalli, josta on mahdollisuus ostaa pysäköintioikeuspaikkoja. Lisäksi tontilla on autokatos- ja pihapaikkoja. Lisää paikoitustilaa löytyy vieressä kohoavasta parkkitalosta, josta voi ostaa paikoitusta kuukausi- tai vuosiperiaatteella.

Selaa Soolon esitettä »

Selaa Soolon sisustusesitettä »

Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.


Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.

Ihastu videolla sisustettuun 44,5 neliöiseen kotiin.


Ihastu videolla sisustettuun 44,5 neliöiseen kotiin.

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden Lutakkoon


Lutakko on monimuotoinen, haluttu asumisen, koulutuksen ja työpaikkojen kaupunginosa, joka yhdistää ydinkeskustan Jyväsjärveen. Noin 2500 asukkaan Lutakko on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia rakentamista ja historiaa, luonnon rauhaa sekä sataman ja kaupungin eloisuutta.

Lutakko sijoittui kolmanneksi Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelman vuonna 2009 järjestämässä Suomen paras asuinalue –äänestyksessä. Lutakko oli kolmen kärkeen päässyt ainut uusi kerrostalovaltainen asuinalue.

Klikkaa tästä virtuaaliesittelyyn »

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Etäisyys paikoista

Kuva valmistunesta taloyhtiöstä Soolosta sisäpihan puolelta.

Kuva valmistuneesta taloyhtiöstä Soolosta kadunpuoleiselta puolelta.

Sisustetun kodin olohuone.

Sisustetun kodin keittiö.

Sisustetun kodin parveke.

Sisustetun kodin makuuhuone.

Sisustetun kodin kylpyhuone.

Kuva valmistuneesta Soolosta.

Lutakko on alueena lunastanut lupauksensa monipuolisesta ja elämyksellisestä kaupunginosasta.

Soolo valmistuu Lutakkoon, keskustan kylkeen, puistojen ja ulkoilureittien tuntumaan.

Lutakossa on kauniit järvimaisemat.

Vaikka keskusta onkin lähellä, toimivat myös bussiyhteydet hyvin.

Käy kokeilemassa seinäkiipeilyä puistossa.

Visualisointikuva vehreästä ja miellyttävästä yhteispihasta.

Soolo valmistuu Lutakkoon, alueen viimeisen korttelin rakennustyöt ovat alkaneet.

Kaupunkielämää veden äärellä

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva Lutakko on vakiinnuttanut paikkansa kaupungin arvostetuimpien asuinpaikkojen joukossa. Järvi ja satama luovat alueelle aivan omanlaisensa tunnelman, ja Lutakko onkin saanut mainetta yhtenä koko Suomen viihtyisimmistä kaupunginosista.

Järviluonto kutsuu

Soolon asukkaat pääsevät nauttimaan upeista järvi- ja satamamaisemista ympäri vuoden. Järviluonnon läheisyys ja urbaani kaupunkielämä kulkevat käsi kädessä Lutakossa.

Keskustan palvelut lähellä

Lutakko sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustan tuntumassa: alueelta pääsee hetkessä kävellen tai pyöräillen kävelyputkea pitkin keskustan palvelujen piiriin sekä Matkakeskukseen, jossa sijaitsevat linja- ja juna-asema. Jos kävely ei maita, Soolon lähellä sijaitsee bussipysäkki. Lutakossa on myös monipuolinen ruokakauppa, jossa päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi.

Liikuntaa ja kulttuuria

Liikuntaa ja veneilyä harrastaville Lutakko on varsinainen keidas. Jyväsjärveä kiertävällä 14 kilometrin pituisella Rantaraitilla voi lenkkeillä tai pyöräillä mielin määrin. Vesille mielivät voivat kysellä mahdollisuuksista saada oma venepaikka Jyväskylän Satamasta. Messuja ja konsertteja tarjoavat alueella sijaitsevat Jyväskylän Paviljonki ja Tanssisali Lutakko.

Lutakon virtuaaliesittely »

 

Lutakon satama on tunnelmallinen, kuva vuoden 2015 kesältä.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-