Näppärä kaupunkikoti Jyväskylän Lutakosta

Jyväskylän Lutakkoon, keskustan ja puistoalueiden kylkeen, valmistui kompakteja yksiöitä ja kaksioita. Soolo on sujuvaa asumisen arkea ja hyvää sijoitusta yhdellä Jyväskylän kiinnostavimmista asuinalueista.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 huonetta
Pinta-ala: 37,5 - 44,5 m²
Velaton hinta: 174 800 - 221 800 €
Osoite: Uno Savolankatu 13, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 29.3.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Lasitettu parveke tarjoaa lisää tilaa

Seitsemänkerroksinen Soolo kohoaa kivenheiton päästä Jyväsjärven rannasta, kortteliin, joka valmistuu Lutakkoon viimeisenä.  Kotivaihtoehtoja löytyy 27,5 neliön yksiöistä 44,5 neliön kaksioihin. Lähes jokaiseen kotiin kuuluva iso lasitettu parveke tuo runsaasti neliöitä asumiseen suuren osan vuodesta.

Tutustu sisustettuun 44,5 neliöiseen kotiin 3 ulotteisen esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit itse paikan päällä.

Kaikelle on paikkansa

Soolon asuntopohjat ovat selkeitä ja käytännöllisiä. Kodin sydämeen rajautuu keittiön ja oleskelutilojen muodostama valoisa kokonaisuus, jonne huonekalut sujahtavat vaivattomasti. Isoimmista kaksioissa voi nauttia oman saunan löylyistä. Muutamissa kodeissa on vaatehuone, joka auttaa pitämään isommankin tavaramäärän kurissa.

Ratkaisuja sujuvaan arkeen

Taloyhtiön alakerroksessa sijaitseva kuivaushuone tekee Soolon asukkaiden pyykkipäivistä sujuvia. Yhteispiha on puolestaan vehreä ja miellyttävä kokonaisuus valmistuttuaan, joka tekee kotiintulosta kutsuvan. Korttelin alapuolella on autohalli, jonne on varattu muutama paikka Soolon asukkaille.

Selaa Soolon esitettä »

Selaa Soolon sisustusesitettä »

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden Lutakkoon


Lutakko on monimuotoinen, haluttu asumisen, koulutuksen ja työpaikkojen kaupunginosa, joka yhdistää ydinkeskustan Jyväsjärveen. Noin 2500 asukkaan Lutakko on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia rakentamista ja historiaa, luonnon rauhaa sekä sataman ja kaupungin eloisuutta.

Lutakko sijoittui kolmanneksi Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelman vuonna 2009 järjestämässä Suomen paras asuinalue –äänestyksessä. Lutakko oli kolmen kärkeen päässyt ainut uusi kerrostalovaltainen asuinalue.

Klikkaa tästä virtuaaliesittelyyn »

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Etäisyys paikoista

Kuva valmistunesta taloyhtiöstä Soolosta sisäpihan puolelta.

Kuva valmistuneesta taloyhtiöstä Soolosta kadunpuoleiselta puolelta.

Sisustetun kodin olohuone.

Sisustetun kodin keittiö.

Sisustetun kodin parveke.

Sisustetun kodin makuuhuone.

Sisustetun kodin kylpyhuone.

Kuva valmistuneesta Soolosta.

Lutakko on alueena lunastanut lupauksensa monipuolisesta ja elämyksellisestä kaupunginosasta.

Soolo valmistuu Lutakkoon, keskustan kylkeen, puistojen ja ulkoilureittien tuntumaan.

Lutakossa on kauniit järvimaisemat.

Vaikka keskusta onkin lähellä, toimivat myös bussiyhteydet hyvin.

Käy kokeilemassa seinäkiipeilyä puistossa.

Visualisointikuva vehreästä ja miellyttävästä yhteispihasta.

Soolo valmistuu Lutakkoon, alueen viimeisen korttelin rakennustyöt ovat alkaneet.

Kaupunkielämää veden äärellä

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva Lutakko on vakiinnuttanut paikkansa kaupungin arvostetuimpien asuinpaikkojen joukossa. Järvi ja satama luovat alueelle aivan omanlaisensa tunnelman, ja Lutakko onkin saanut mainetta yhtenä koko Suomen viihtyisimmistä kaupunginosista.

Järviluonto kutsuu

Soolon asukkaat pääsevät nauttimaan upeista järvi- ja satamamaisemista ympäri vuoden. Järviluonnon läheisyys ja urbaani kaupunkielämä kulkevat käsi kädessä Lutakossa.

Keskustan palvelut lähellä

Lutakko sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustan tuntumassa: alueelta pääsee hetkessä kävellen tai pyöräillen kävelyputkea pitkin keskustan palvelujen piiriin sekä Matkakeskukseen, jossa sijaitsevat linja- ja juna-asema. Jos kävely ei maita, Soolon lähellä sijaitsee bussipysäkki. Lutakossa on myös monipuolinen ruokakauppa, jossa päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi.

Liikuntaa ja kulttuuria

Liikuntaa ja veneilyä harrastaville Lutakko on varsinainen keidas. Jyväsjärveä kiertävällä 14 kilometrin pituisella Rantaraitilla voi lenkkeillä tai pyöräillä mielin määrin. Vesille mielivät voivat kysellä mahdollisuuksista saada oma venepaikka Jyväskylän Satamasta. Messuja ja konsertteja tarjoavat alueella sijaitsevat Jyväskylän Paviljonki ja Tanssisali Lutakko.

Lutakon virtuaaliesittely »

Lutakon satama on tunnelmallinen, kuva vuoden 2015 kesältä.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.