Nuotit onnelliseen asumiseen

As. Oy Jyväskylän Sonaatti kohoaa huippupaikalle järven rantaan, luonnonläheisen Lutakon kaupunginosaan. Lutakko koko komeudessaan on pian valmis, ja Sonaatti on kullanarvoinen tilaisuus päästä asumaan arvostetun kaupunginosan aitiopaikalle. Vapaana muutama kaksio.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 44 - 73 m²
Velaton hinta: 198 400 - 206 900 €
Osoite: Satamakatu 9, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 25.1.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Elämän pitää olla vaivatonta

8-kerroksisessa Sonaatissa on vielä vapaana 44-neliöisiä kaksioita, joiden lasitetuilta parvekkeilta on näkymät järvelle. Kotien suunnittelussa on huomioitu tehokkaat neliöt, väljät näkymät ja asumisen vaivattomuus, jonka viimeistelee moderni talotekniikka. 

Käytännöllistä ja kaunista

Sonaatin suunnitteluratkaisuissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkäät sisustusratkaisut. Keittiö ja olohuone muodostaa kodin valoisan keskipisteen, jossa on mukava kokoontua perheen tai ystävien kesken. Fiksujen asuntopohjien ja vaaleiden, selkeiden linjojen ansiosta sisustaminen on helppoa. Säilytystiloja löytyy runsaasti jokaisesta kodista. Makuuhuoneiden liukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa.

Toimivuutta läpi talon

Arjen sujuvuutta Sonaatissa merkitsevät toimivat yhteistilat: esteettömyys, hissi ja talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kuivaushuone. Sonaatin pihasta on suunniteltu viehättävä oleskelupaikka, jota rytmittävät viherkasvit ja istuskelualueet. Pihakannen alla on autohalli, josta asukkaat voivat ostaa lämpöpisteellä varatun autopaikan. Autohalliin pääset kätevästi suoraan porraskäytävästä. Jos käytät autoa satunnaisemmin, voit vuokrata autopaikan yleisestä parkkihallista kuukausi- tai vuosiperiaatteella.

Selaa Sonaatin esitettä »

Selaa Sonaatin sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.


Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Sonaatin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Jokaisen kodin keskipiste on keittiön- ja olohuoneen muodostama valoisa tila.

  Olohuoneessa rentoudutaan ja nautitaan järvimaisemista.

  Lähes jokaiseen kotiin kuuluu tilava lasitettu parveke, joista suurin osa avautuu järven suuntaan.

  Sonaatissa nuotit onnelliseen asumiseen, kohde visualisoituna järven puolelta.

  Yksi askel järvenrantaan ja kaksi kaupungin keskustaan.

  Lutakossa asuessasi nautit upeista lenkkeilymaisemista.

  As. Oy Jyväskylän Sonaatin asemapiirros

  Kaupungin keskustassa, järven rannalla

  Yksi askel järvenrantaan kaksi kaupungin keskustaan. Lutakossa arki pyörii kuin itsestään eikä vapaa-ajan tekeminen aiheuta päänvaivaa.

  Tärkeä osa kaupungin historiaa

  Moni jyväskyläläinen muistaa ajan, jolloin Lutakon rantaviivaa hallitsivat jykevät tehtaanpiiput. 1990-luvulla alkanut alueen muodonmuutos on vaikuttanut merkittävästi koko Jyväskylän kaupunkikuvaan. Mikään ei ole kuten ennen, mutta historia antaa nykyhetkeen oman erikoislaatuisen kipinänsä.

  Upeat lenkkeilymaisemat

  Lutakko elää ja hengittää edessä avautuvaa järviluontoa ympäri vuoden. Talvisin kaupunkilaiset reippailevat jäällä mutkittelevalla luistinradalla ja kesäisin alueen puistot ja satama-alue puhkeavat eloon. Lutakko on monien kesätapahtumien paikka, tunnetuimpana niistä Neste Rally, joka starttaa Messukeskuksen alueella heinäkuussa.

  Kävellen, pyörällä tai bussilla

  Lutakko on arjen hyvä lähtöpaikka, olitpa opiskelija, perheellinen tai eläkkeellä. Ruokakauppa ja ravintolat löytyvät kotikulmilta ja kaupungin muut palvelut ovat helposti saavutettavissa: matka keskustan kaupoille, Seminaarinmäelle tai Tourulaan taittuu nopeasti kävellen tai pyörällä. Jos suuntaat pidemmälle, voit hypätä bussin kyytiin kotitalosi vieressä. Myös Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä kotioveltasi. 

  Lutakon virtuaaliesittely »

  Lutakon satama on tunnelmallinen, kuva vuoden 2015 kesältä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -