Nuotit onnelliseen asumiseen

As. Oy Jyväskylän Sonaatti sijaitsee huippupaikalla järven rannalla Lutakon kaupunginosassa. Lutakko koko komeudessaan on pian valmis, ja Sonaatti on kullanarvoinen tilaisuus päästä asumaan arvostetun kaupunginosan aitiopaikalle. Muuta vaikka heti! Asunnon ostajalle tarjoamme 2h sisustussuunnitteluedun. Etu on voimassa 24.1.-20.12.2019 välisenä aikana.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2h+k
Pinta-ala: 44 m2
Velaton hinta: 198 400 - 206 900
Osoite: Satamakatu 9, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 25.1.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Elämän pitää olla vaivatonta

Muuttovalmiissa 8-kerroksisessa Sonaatissa on vapaana enää kaksi 44-neliöistä kaksioita, joiden lasitetuilta parvekkeilta on näkymät järvelle. Kotien suunnittelussa on huomioitu tehokkaat neliöt, väljät näkymät ja asumisen vaivattomuus, jonka viimeistelee moderni talotekniikka. 

Käytännöllistä ja kaunista

Sonaatin suunnitteluratkaisuissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkäät sisustusratkaisut. Keittiö ja olohuone muodostaa kodin valoisan keskipisteen, jossa on mukava kokoontua perheen tai ystävien kesken. Fiksujen asuntopohjien ja vaaleiden, selkeiden linjojen ansiosta sisustaminen on helppoa. Säilytystiloja löytyy runsaasti jokaisesta kodista. Makuuhuoneiden liukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa.

Toimivuutta läpi talon

Arjen sujuvuutta Sonaatissa merkitsevät toimivat yhteistilat: esteettömyys, hissi ja talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kuivaushuone. Sonaatin pihasta on suunniteltu viehättävä oleskelupaikka, jota rytmittävät viherkasvit ja istuskelualueet. Pihakannen alla on autohalli, josta asukkaat voivat ostaa lämpöpisteellä varatun autopaikan. Autohalliin pääset kätevästi suoraan porraskäytävästä. Jos käytät autoa satunnaisemmin, voit vuokrata autopaikan yleisestä parkkihallista kuukausi- tai vuosiperiaatteella.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso video ja kuvat

1 / 8 - Lutakossa vietetään mukavaa kaupunkielämää veden äärellä. Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös runsaasti palveluita. Vieressä sijaitsee Jyväskylän Matkakeskus ja keskustaankin on vain lyhyt kävelymatka.
2 / 8 - ilmakuva-kangas
3 / 8 - Muuttovalmis Sonaatti seisoo ylväänä aivan rannan tuntumassa.
4 / 8 - Nauti ruuanlaitosta uudessa, modernissa keittiössä
5 / 8 - Vapaana olevat kaksiot ovat selkeäpohjaisia ja niissä on mm. runsaasti säilytystilaa.
6 / 8 - Parvekenäkymä järvelle
7 / 8 - Talojen keskelle muodostuu vehreä ja rauhallinen korttelipiha. Visualisointi
8 / 8 - Sonaatissa saat keskustan riennot ja järven rauhoittavan läheisyyden. Visualisointi

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Sonaatin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kaupungin keskustassa, järven rannalla

  Yksi askel järvenrantaan kaksi kaupungin keskustaan. Lutakossa arki pyörii kuin itsestään eikä vapaa-ajan tekeminen aiheuta päänvaivaa. Lutakko elää ja hengittää edessä avautuvaa järviluontoa ympäri vuoden. Talvisin kaupunkilaiset reippailevat jäällä mutkittelevalla luistinradalla ja kesäisin alueen puistot ja satama-alue puhkeavat eloon. Lutakko on monien kesätapahtumien paikka, tunnetuimpana niistä Neste Rally, joka starttaa Messukeskuksen alueella heinäkuussa.

  Kävellen, pyörällä tai bussilla

  Lutakko on arjen hyvä lähtöpaikka, olitpa opiskelija, perheellinen tai eläkkeellä. Ruokakauppa ja ravintolat löytyvät kotikulmilta ja kaupungin muut palvelut ovat helposti saavutettavissa: matka keskustan kaupoille, Seminaarinmäelle tai Tourulaan taittuu nopeasti kävellen tai pyörällä. Jos suuntaat pidemmälle, voit hypätä bussin kyytiin kotitalosi vieressä. Myös Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä kotioveltasi. 

  Tärkeä osa kaupungin historiaa

  Moni jyväskyläläinen muistaa ajan, jolloin Lutakon rantaviivaa hallitsivat jykevät tehtaanpiiput. 1990-luvulla alkanut alueen muodonmuutos on vaikuttanut merkittävästi koko Jyväskylän kaupunkikuvaan. Mikään ei ole kuten ennen, mutta historia antaa nykyhetkeen oman erikoislaatuisen kipinänsä.

  Tutustu Lutakon virtuaaliesittelyyn »

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -