TULOSSA! Uusia koteja Lutakkoon

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue, joka elää ja hengittää edessä avautuvaa järviluontoa ympäri vuoden. Täältä on yksi askel järvenrantaan, kaksi kaupungin keskustaan. Suunnittelemme alueelle parhaillaan uusia, upeita koteja!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 27,5 - 87,5 m²
Velaton hinta: 132 100 - 568 900 €
Osoite: Uno Savolan katu 17, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: Alkuvuosi 2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Omaa rauhaa hyvällä sijainnilla

Lutakko on arjen hyvä lähtöpaikka, olitpa opiskelija, perheellinen tai eläkkeellä. As. Oy Jyväskylän Sointu nousee mainiolle sijainnille Lutakonaukion laidalle. Uusia koteja tulee noin 40. Soinnun ja naapuritalojen yhteinen, suuri ja suojaisa korttelipiha on vehreä oleskelupaikka, kuin oma yksityinen puisto jossa on mukavaa viettää aikaa. Pihakannen alla on autohalli.

Ruokakauppa ja ravintolat löytyvät kotikulmilta ja kaupungin muut palvelut ovat helposti saavutettavissa: matka keskustan kaupoille, Seminaarinmäelle tai Tourulaan taittuu nopeasti kävellen tai pyörällä. Jos suuntaat pidemmälle, voit hypätä bussin kyytiin kotitalosi vieressä. Myös Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä kotioveltasi. 

Vaikuta uusien kotien kyselyyn

Voit vaikuttaa As. Oy Jyväskylän Soinnun suunnitteluun vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Vastaa kyselyyn tästä

Jos haluat saada lisätietoja tulevista kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Soinnun ennakkomarkkinointi käynnistyy arviolta syksyllä 2019.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 4 - Skanska_Sointu_julkisivu-visualisointi-1920.jpg
2 / 4 - Ilmakuva_1920x1280_pin.jpg
3 / 4 - Nuotti rakentuu Lutakonaukion laidalle, Jyväsjärven tuntumaan.
4 / 4 - sointu-asemapiirros.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Vain pari tanssiaskelta keskustaan

  Lutakko on elämäntäyteinen asuinalue, jonka hyvä maine on kiirinyt jo paljon Jyväskylää pidemmälle – tämä kulttuurin ja leppoisan yhdessäolon tyyssija tunnetaan ympäri Suomen. Täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Nälän yllättäessä voi suunnata esimerkiksi thaimaalaiseen tai italialaiseen ravintolaan tai vaikkapa vohvelikahvilaan.

  Matka Lutakosta ydinkeskustaan taittuu junaradan ylittävää kävelyputkea pitkin kymmenessä minuutissa. Lähikauppa on vain parin askeleen päässä kotiovelta. Luontoa pääsee ihailemaan Jyväsjärveä kiertävällä rantaraitilla. Rantaraitin varrelta löytyy myös pysähdyspaikkoja, joilla on liikuntalaitteita ulkoilijoille.

  Tapahtumia, järvimaisemia ja hyvät kulkuyhteydet

  Kesäisin Lutakossa sinua viihdyttävät erilaiset tapahtumat, kuten SuomiPop-festivaali, Neste Ralli, Sataman Yö ja Lutakko liekeissä. Kun kaupungin kiire alkaa riittää, voi Lutakossa vetäytyä rauhalliseen satamapuistoon Jyväsjärven luontomaisemia ihailemaan. Satamapuiston laitureissa kelluu joukko ravintolalaivoja ja satamasta voi hypätä myös saunalautan kyytiin!

  Lutakossa arki ei ole koskaan tylsää. Ja kun kaipaat kauemmaksi, sekin käy helposti: Jyväskylän matkakeskus on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Myös alueen kevyen liikenteen väylät ovat erinomaiset ja kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee ihan kodin läheltä.

  Tutustu Lutakon virtuaaliesittelyyn »

  Lutakon satama on tunnelmallinen ja viihtyisä kohtaamispaikka.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -