Sävelet elämän parhaisiin hetkiin

Lutakossa on helppo viihtyä ja tuntea olonsa kotoisaksi. Kaupungin humu on kädenojennuksen päässä, mutta voit silti milloin tahansa rauhoittua järvimaiseman ääreen. Olennaiset palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. As. Oy Jyväskylän Nuotti nousee hyvälle paikalle Lutakonaukion laidalle. Täältä on yksi askel järvenrantaan ja kaksi kaupungin keskustaan.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 108,5 m²
Velaton hinta: 128 200 - 674 800 €
Osoite: Uno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 30.03.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Omaa rauhaa hyvällä sijainnilla

Vaikka Lutakko on elävä alue ja keskustakin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, Nuotissa nautitaan oman kodin rauhasta joka päivä. Kahdeksan kerroksen korkeuteen kohoavasta Nuotista löytyy yhteensä 38 kotia 28,5-neliöisestä yksiöstä aina hulppeaan, ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan 108,5-neliöiseen neljän huoneen asuntoon. Täältä löytyy mieluisa koti jokaiselle!

Tutustu Nuotin kerrosnäkymiin alla olevasta linkistä. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta. Panoraamakuvat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta.  Kuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia.

Katso panoraamakuvat

Hulppeat parvekkeet lähes kaikissa kodeissa

Jokaisen kodin sydämenä sykkii keittiön ja olohuoneen muodostama valoisa tila. Lutakonaukion puolelle sijoittuvissa kodeissa on tilavat lasitetut parvekkeet. Sisäpihan puoleisissa yksiöissä ja kaksioissa on ranskalainen parveke. Oman saunan löylyistä nautitaan kaikissa kodeissa lukuun ottamatta yksiöitä ja pienempiä kaksioita.

Kauniit parvekkeet ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodeille selkeät raamit, joihin on helppo luoda omannäköinen sisustus. Kun ostat asuntosi varhaisessa vaiheessa, saat myös valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista.

Sujuvan elämän puolesta

Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä on sujuvaa. Avokeittiöiden runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut, kuten isompien asuntojen makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa. Kaikissa kodeissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto.

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös luonto. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettä säästävät hanat ja suihkut. Kaikissa kodeissa on vesimittarit, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Vehreä sisäpiha ja monta arjen helpottajaa

Nuotin ja naapuritalojen yhteinen, suuri ja suojaisa korttelipiha on vehreä oleskelupaikka, kuin oma yksityinen puisto jossa on mukavaa viettää aikaa. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kuivaushuone, irtainvarastotilat ja ulkoiluvälinevarasto. Talon yhteisessä kurapisteessä suihkuttelet lastenvaunujen renkaat, kumisaappaat ja lemmikit puhtaaksi lenkin jälkeen.

Pihakannen alla on autohalli, josta asukkaat voivat ostaa lämpöpisteellä varatun autopaikan. Myös sähköautoille löytyy latauspisteitä. Autohallista pääsee kuivin jaloin porraskäytävään.

Selaa Nuotin esitettä »

Selaa Nuotin sisustusesitettä »

Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.


Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Nuotti rakentuu Lutakonaukion laidalle, Jyväsjärven tuntumaan.

Suurella sisäpihalla viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat.

Nuotin julkisivu on tyylikäs yhdistelmä lasia ja punatiiltä.

Lasitetut parvekkeet aukeavat Lutakonaukion suuntaan.

Kauniissa ja modernissa keittiössä on ilo laittaa ruokaa.

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein.

Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Hyvät yhteydet kaikkialle

Jyväskylän matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lutakosta, keskusta vain hieman kauempana. Alueen kevyenliikenteen väylät ovat erinomaiset. Myös kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee läheltä.

Tutustu Lutakon virtuaaliesittelyyn »

Lutakon satama on tunnelmallinen, kuva vuoden 2015 kesältä.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

-