Sävelet elämän parhaisiin hetkiin

Lutakossa on helppo viihtyä. Kaupungin palvelut ovat kädenojennuksen päässä, mutta voit silti milloin tahansa rauhoittua järvimaiseman ääreen. As. Oy Jyväskylän Nuotissa jäljellä vielä monen kokoisia koteja näppäristä kaksioista tilaviin perheasuntoihin. Asunnon ostajalle tarjoamme kaksi tuntia sisustussuunnittelua! Etu on voimassa 24.1.–20.12.2019. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 108,5 m²
Velaton hinta: 228 400 - 674 800 €
Osoite: Uno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma
Valmis: 29.1.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Hulppeat parvekkeet lähes kaikissa kodeissa – tutustu näkymiin

Jokaisen kodin sydämenä sykkii keittiön ja olohuoneen muodostama valoisa tila. Nuotin kaikissa kodeissa on tilava lasitettu parveke lukuunottamatta sisäpihan puoleisia kaksioita, joissa on ranskalainen parveke. Oman saunan löylyistä nautitaan melkein kaikissa kodeissa.

Nuotin parvekkeilta aukeaa huikeat näkymät. Osassa kodeissa on todella tilavat lasitetut parvekkeet, joista saa kesäkaudella sisustettua mukavan oleskelutilan. Sisäpihan puoleisissa yksiöissä ja kaksioissa on ranskalainen parveke. Jäljellä on vielä koteja, joissa on näkymät järvelle sekä Lutakon aukiolle. Tutustu Nuotin kerrosnäkymiin alla olevasta linkistä. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta. Panoraamakuvat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta.  Kuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia.

Katso panoraamakuvat

Nuotti nousee hyvälle paikalle Lutakonaukion laidalle, rantapuiston lähelle. Täällä nautitaan paitsi keskustan läheisyydestä ja hyvistä lähipalveluista, myös oman kodin rauhasta – joka päivä.

Sujuvan elämän puolesta

Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä Nuotissa sujuu mukavasti. Avokeittiöiden runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut, esimerkiksi isompien asuntojen makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot, säästävät tilaa. Kaikissa kodeissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodeille selkeät raamit. Kun ostat asuntosi varhaisessa vaiheessa, saat valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista.

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös luonto. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettä säästävät hanat ja suihkut. Kaikissa kodeissa on vesimittarit, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Nuotista voit tehdä varauksen myös digitaalisesti. Voit varata asunnon itsellesi viideksi (5) päiväksi maksamalla 200 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Jos haluat ostaa varaamasi asunnon, toimi saamassasi varausvahvistuksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Tutustu koteihin tästä!

Vehreä sisäpiha ja monta arjen helpottajaa

Nuotin ja naapuritalojen yhteinen, suuri ja suojaisa korttelipiha on vehreä oleskelupaikka, kuin oma yksityinen puisto, jossa on mukavaa viettää aikaa. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kuivaushuone, irtainvarastotilat ja ulkoiluvälinevarasto. Talon yhteisessä kurapisteessä suihkutat lastenvaunujen renkaat, kumisaappaat ja lemmikit puhtaaksi lenkin jälkeen.

Pihakannen alla on autohalli, josta asukkaat voivat ostaa lämpöpisteellä varatun autopaikan. Myös sähköautoille löytyy latauspisteitä. Autohallista pääsee sisäkautta porraskäytävään.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 44 - Lutakossa vietetään mukavaa kaupunkielämää veden äärellä. Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös runsaasti palveluita. Vieressä sijaitsee Jyväskylän Matkakeskus ja keskustaankin on vain lyhyt kävelymatka.
2 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_huone1-4.jpg
3 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_k.jpg
4 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_k_rt.jpg
5 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_k_rt-2.jpg
6 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_k-2.jpg
7 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_keittiö.jpg
8 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_keittiö-2.jpg
9 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_kh.jpg
10 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_käytävä.jpg
11 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_oh.jpg
12 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_oh-2.jpg
13 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_oh-3.jpg
14 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_parveke.jpg
15 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_parveke-2.jpg
16 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_rt_oh.jpg
17 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_rt_oh-2.jpg
18 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_rt_oh-3.jpg
19 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_s.jpg
20 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_huone1.jpg
21 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_huone1-2.jpg
22 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A8_huone1-3.jpg
23 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_oh_rt.jpg
24 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_oh_rt-2.jpg
25 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_oh_rt-3.jpg
26 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_oh-2.jpg
27 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_rt.jpg
28 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_sauna.jpg
29 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_huone1.jpg
30 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_huone2.jpg
31 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_huone2-2.jpg
32 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_keittiö.jpg
33 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_keittiö-2.jpg
34 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_keittiö-3.jpg
35 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_keittiö-4.jpg
36 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_keittiö-5.jpg
37 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_kph.jpg
38 / 44 - Jyväskylä_Nuotti_A11_oh.jpg
39 / 44 - Nuotti rakentuu Lutakonaukion laidalle, Jyväsjärven tuntumaan.
40 / 44 - Lasitetut parvekkeet aukeavat Lutakonaukion suuntaan.
41 / 44 - Uuden kodin keittiössä on ihana laittaa ruokaa.
42 / 44 - Suurella sisäpihalla viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat.
43 / 44 - Nuotin julkisivu on tyylikäs yhdistelmä lasia ja punatiiltä.
44 / 44 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kaupunkielämää veden äärellä

  Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein.

  Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

  Hyvät yhteydet kaikkialle

  Jyväskylän matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lutakosta, keskusta vain hieman kauempana. Alueen kevyenliikenteen väylät ovat erinomaiset. Myös kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee läheltä.

  Tutustu Lutakon virtuaaliesittelyyn »

  Lutakon satama on tunnelmallinen ja viihtyisä kohtaamispaikka.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Jyväskylän asuntomyynti 
   0800 130 130 (maksuton)

   Osoite 
   Kauppakatu 32 
   40100 Jyväskylä

   Ota yhteyttä

   -

   Lähellä olevat kodit