TULOSSA! Uusia koteja Lutakkoon

Suunnittelemme uusia koteja Lutakkoon. As. Oy Jyväskylän Nuotti on sujuvaa asumisen arkea Jyväskylän parhaalla asuinalueella, jossa lähellä ovat niin luonto kuin monipuoliset palvelutkin. Keskusta ei voisi olla juuri lähempänä: kävelet sinne muutamassa minuutissa. Myös Lutakosta löytyy hyvät peruspalvelut ja esimerkiksi kulttuuria ja ravintoloita. Jyväskylän Nuottiin on suunniteilla 38 kotia omalle tontille.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Uno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kävellen, pyörällä tai bussilla

Lutakko on arjen hyvä lähtöpaikka, olitpa opiskelija, perheellinen tai eläkkeellä. Ruokakauppa ja ravintolat löytyvät kotikulmilta ja kaupungin muut palvelut ovat helposti saavutettavissa: matka keskustan kaupoille, Seminaarinmäelle tai Tourulaan taittuu nopeasti kävellen tai pyörällä. Jos suuntaat pidemmälle, voit hypätä bussin kyytiin kotitalosi vieressä. Myös Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä kotioveltasi. 

Haluatko saada lisätietoja Jyväskylän Nuotin kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Nuotin arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on lokakuun lopulla 2018.

Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.


Ihastu Lutakon asuinalueeseen videolla.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Kaupunkielämää veden äärellä

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva Lutakko on vakiinnuttanut paikkansa kaupungin arvostetuimpien asuinpaikkojen joukossa. Järvi ja satama luovat alueelle aivan omanlaisensa tunnelman, ja Lutakko onkin saanut mainetta yhtenä koko Suomen viihtyisimmistä kaupunginosista.

Järviluonto kutsuu

Soolon asukkaat pääsevät nauttimaan upeista järvi- ja satamamaisemista ympäri vuoden. Järviluonnon läheisyys ja urbaani kaupunkielämä kulkevat käsi kädessä Lutakossa.

Keskustan palvelut lähellä

Lutakko sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustan tuntumassa: alueelta pääsee hetkessä kävellen tai pyöräillen kävelyputkea pitkin keskustan palvelujen piiriin sekä Matkakeskukseen, jossa sijaitsevat linja- ja juna-asema. Jos kävely ei maita, Soolon lähellä sijaitsee bussipysäkki. Lutakossa on myös monipuolinen ruokakauppa, jossa päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi.

Liikuntaa ja kulttuuria

Liikuntaa ja veneilyä harrastaville Lutakko on varsinainen keidas. Jyväsjärveä kiertävällä 14 kilometrin pituisella Rantaraitilla voi lenkkeillä tai pyöräillä mielin määrin. Vesille mielivät voivat kysellä mahdollisuuksista saada oma venepaikka Jyväskylän Satamasta. Messuja ja konsertteja tarjoavat alueella sijaitsevat Jyväskylän Paviljonki ja Tanssisali Lutakko.

Lutakon virtuaaliesittely »

Lutakon satama on tunnelmallinen, kuva vuoden 2015 kesältä.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Jyväskylän asuntomyynti 
0800 130 130 (maksuton)

Osoite 
Kauppakatu 32 
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-