Tupalankulma on valmistunut Järvenpään maamerkiksi. Vapaana on vielä muutamia koteja, joista on näkymät yli kaupungin kattojen. Rullaa sivua hieman alaspäin ja tutustu Tupalankulman esittelyasuntoon 3D esityksen avulla.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 82,5 m²
Velaton hinta: 339 000 - 415 000 €
Osoite: Tupalantie 2, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 28.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koteja keskustan palveluiden äärellä

Tyylikäs 18-kerroksinen tornitalo ja sen viereinen 6-kerroksinen talo ovat valmistuneet yhtiön omistamalle tontille Järvenpään sydämeen, tapahtumien keskipisteeseen. Vapaana tornitalossa on muutamia kolmioita, joista kaikista on hulppeat kaupunkinäkymät. Autolle löytyy suojaisa paikka taloyhtiön viereen on valmistuneesta hissillisestä paikoitustalosta, Tupalantallista. Sähköpistokkeella varustetut autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Näköalat kuuluvat kaikille

Kaikissa Tupalankulman kolmioissa on lasitettu parveke ja oma sauna. Asuitpa missä kerroksessa tahansa, pääset osaksi tornitalon parhaista näkymistä: ullakkokerroksessa on taloyhtiön yhteinen saunaosasto, jonka edustalla avautuu lasitettu terassi ja pysäyttävät näkymät pitkälle yli kaupungin kattojen.

Laadukasta asumista alhaalta ylös asti

Tupalankulman kodeissa on valoa ja virtaviivaisuutta. Avokeittiöt ja eurooppalaisen tyyliin yhdelle pitkälle seinälle asettuvat keittiöt antavat lisätilan tuntua koteihin. Uuden kodin tekniset mukavuudet, hyvä varustelutaso ja esteettömyys tekevät asumisen arjesta helppoa ja miellyttävää. Kaikissa asunnoissa on integroitu mikroaaltouuni ja sälekaihtimet.

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan sisustettuun kolmioon 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

Kun rullaat sivua alaspäin löydät myös asunnosta kuvatun videon. 

Tupalankulman esite »

Tupalankulman sisustusesite »

Ihastu Tupalankulman 12. kerrokseen sisustettuun esittelyasuntoon


Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Huoneistovideot


Tupalankulman asunnoista saat esimakua mallinnoksista tehdyistä videoista, jotka löydät seuraavien asuntojen sivuilta:

B138 (68,5m2)
B127 (31,5m2)

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Etäisyys paikoista

Järvenpään Tupalankulma, asemapiirros.

Järvenpään Tupalankulma kävelykatu Jannen suunnalta.

Tupalankulma kesämaisemassa 2017 pohjoisen suunnasta katsottuna.

12. kerroksen esittelyasunnosta on avarat näkymät.

Valoisa keittiö avautuu luoteeseen.

Kiinteä saareke antaa keittiöön laskutilaa.

Avoin keittiö ja olohuone yhdistyvät kodin sydämeksi.

Esittelyasunnon makuuhuone.

Makuuhuoneen yhteydessä on liukuovellinen vaatehuone.

Toisen makuuhuoneen voi sisustaa myös valoisaksi työhuoneeksi.

Tilava kylpyhuone ja sauna.

Esittelyasunnon valoisa olohuone.

12. kerroksen esittelyasunnon parvekkeelta avautuvat näköalat kolmeen ilmansuuntaan.

Järvenpään Tupalankulma on Tuusulanjärven maisemissa

Järvenpään Tupalankulma valmistuu kävelykatu Jannen varrelle

Asuinalue

Aikaa elämän tärkeille asioille

Noin 40 000 asukkaan Järvenpää on hyväntuulinen ja eloisa kaupunki Tuusulanjärven rannalla. Tupalankulmassa asumisen ääriviivoja värittävät rauhoittavat järvinäkymät ja vireä keskustaelämä.

Elämän keskellä

Tupalankulman vieressä avautuvista keskustakortteleista löydät palvelujen kirjon aina pikkuputiikeista kahviloihin, kuntosaleihin ja elokuvateatteriin. Koulut, päiväkodit, terveyspalvelut ja liikuntapaikat sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä kotiovelta. Myös lähiseudun työ- ja opiskelupaikkakunnat ovat nopeasti saavutettavissa junalla, bussilla tai omalla autolla.

Vieressä puhdas järviluonto

Upea rantamaisema on tärkeä osa järvenpääläisten vapaa-ajanviettoa. Kesäisin laajat nurmialueet ja uimarannat täyttyvät ihmisistä. Tuusulanjärven reitti kulttuurikohteineen on hyvä kohde myös sunnuntaipyöräilyyn. Matkan varrella voit pysähtyä Halosenniemessä, Aleksis Kiven kuolinmökillä tai Sibeliuksen Ainolassa. Järvenpää on täynnä kulttuurielämyksiä, joihin on ilo tuoda myös vieraat tutustumaan!

Kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Järvenpää tunnetaan erityisesti kulttuuritapahtumistaan. Kesäisin historiallisissa maisemissa kajahtavat ilmoille kamarimusiikkiin erikoistunut Meidän Festivaali sekä Puistoblues — maailmallakin tunnettu bluestapahtuma. Kesäohjelmisto tuo kaduille säpinää ja kansainvälisistä meininkiä. Järvenpää-talossa on puolestaan tarjolla taidenäyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä ympäri vuoden.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-