Järvenpään maamerkki on valmis

Vapaana on enää 17. kerroksen kolmio. Tästä kulmakolmioista on upeat näkymät pitkälle yli kaupungin kattojen. Tyylikäs 18-kerroksinen tornitalo ja sen viereinen lamellitalo ovat valmistuneet kaupungin sydämeen, tapahtumien keskipisteeseen. Tutustu Tupalankulman esittelyasuntoon videolla ja varaa oma esittelysi! Esittelyasunto oli samalla asuntopohjalla kuin nyt vapaana oleva kolmio.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 68,5m2
Velaton hinta: 385 000 €
Osoite: Tupalantie 2, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 28.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koteja keskustan palveluiden äärellä

Tyylikäs 18-kerroksinen tornitalo ja sen viereinen 6-kerroksinen talo ovat valmistuneet yhtiön omistamalle tontille Järvenpään sydämeen, tapahtumien keskipisteeseen. Vapaana tornitalossa on muutamia kolmioita, joista kaikista on hulppeat kaupunkinäkymät. Autolle löytyy suojaisa paikka taloyhtiön viereen on valmistuneesta hissillisestä paikoitustalosta, Tupalantallista. Sähköpistokkeella varustetut autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Näköalat kuuluvat kaikille

Tässä viimeisessä Tupalankulman kolmiossa on lasitettu parveke ja oma sauna. Täällä pääset osaksi tornitalon parhaista näkymistä. Ullakkokerroksessa on myös taloyhtiön yhteinen saunaosasto, jonka edustalla avautuu lasitettu terassi ja pysäyttävät näkymät Tuusulanjärven suuntaan.

Laadukasta asumista alhaalta ylös asti

Tupalankulman kodeissa on valoa ja virtaviivaisuutta. Avokeittiöt ja eurooppalaisen tyyliin yhdelle pitkälle seinälle asettuvat keittiöt antavat lisätilan tuntua koteihin. Uuden kodin tekniset mukavuudet, hyvä varustelutaso ja esteettömyys tekevät asumisen arjesta helppoa ja miellyttävää. Kaikissa asunnoissa on integroitu mikroaaltouuni ja sälekaihtimet.

Tutustu Tupalankulmaan videon ja kuvien välityksellä.

1 / 14
2 / 14 - Esittelyasunnon valoisa olohuone.
3 / 14 - Valoisa keittiö avautuu luoteeseen.
4 / 14 - Kiinteä saareke antaa keittiöön laskutilaa.
5 / 14 - Avoin keittiö ja olohuone yhdistyvät kodin sydämeksi.
6 / 14 - Esittelyasunnon makuuhuone.
7 / 14 - Makuuhuoneen yhteydessä on liukuovellinen vaatehuone.
8 / 14 - Toisen makuuhuoneen voi sisustaa myös valoisaksi työhuoneeksi.
9 / 14 - Tilava kylpyhuone ja sauna.
10 / 14 - 12. kerroksen esittelyasunnon parvekkeelta avautuvat näköalat kolmeen ilmansuuntaan.
11 / 14 - Tupalankulma sijaitsee Tuusulanjärven maisemissa.
12 / 14 - Tupalankulma kesämaisemassa 2017 pohjoisen suunnasta katsottuna.
13 / 14 - Järvenpään Tupalankulma kävelykatu Jannen suunnalta.
14 / 14 - Asemapiirros

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Aikaa elämän tärkeille asioille

  Noin 40 000 asukkaan Järvenpää on hyväntuulinen ja eloisa kaupunki Tuusulanjärven rannalla. Tupalankulmassa asumisen ääriviivoja värittävät rauhoittavat järvinäkymät ja vireä keskustaelämä.

  Elämän keskellä

  Tupalankulman vieressä avautuvista keskustakortteleista löydät palvelujen kirjon aina pikkuputiikeista kahviloihin, kuntosaleihin ja elokuvateatteriin. Koulut, päiväkodit, terveyspalvelut ja liikuntapaikat sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä kotiovelta. Myös lähiseudun työ- ja opiskelupaikkakunnat ovat nopeasti saavutettavissa junalla, bussilla tai omalla autolla.

  Vieressä puhdas järviluonto

  Upea rantamaisema on tärkeä osa järvenpääläisten vapaa-ajanviettoa. Kesäisin laajat nurmialueet ja uimarannat täyttyvät ihmisistä. Tuusulanjärven reitti kulttuurikohteineen on hyvä kohde myös sunnuntaipyöräilyyn. Matkan varrella voit pysähtyä Halosenniemessä, Aleksis Kiven kuolinmökillä tai Sibeliuksen Ainolassa. Järvenpää on täynnä kulttuurielämyksiä, joihin on ilo tuoda myös vieraat tutustumaan!

  Kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

  Järvenpää tunnetaan erityisesti kulttuuritapahtumistaan. Kesäisin historiallisissa maisemissa kajahtavat ilmoille kamarimusiikkiin erikoistunut Meidän Festivaali sekä Puistoblues — maailmallakin tunnettu bluestapahtuma. Kesäohjelmisto tuo kaduille säpinää ja kansainvälisistä meininkiä. Järvenpää-talossa on puolestaan tarjolla taidenäyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä ympäri vuoden.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja, kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -