Kesäetu!

Kun teet kaupat Tupalankulman kolmiosta 22.6. – 31.8.2018 välisenä aikana, tarjoamme autohallipaikan kaupan päälle (tai vastaavan suuruisen alennuksen asunnon myyntihinnasta). Koskee uusia asuntokauppoja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 82,5 m²
Velaton hinta: 180 900 - 435 000 €
Osoite: Tupalantie 2, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 28.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Vaihtoehtoja moneen makuun ja tarpeeseen

Tyylikäs 18-kerroksinen tornitalo ja sen viereen kohoava 6-kerroksinen talo ovat marraskuun lopulla valmistuneet kaupungin sydämeen, tapahtumien keskipisteeseen. Vapaana on vielä muutamia yksiöitä ja kolmioita, joista hulppeat kaupunkinäkymät. Taloyhtiön viereen on valmistunut hissillinen paikoitustalo, Tupalantalli.

Rullaa sivua hieman alaspäin ja tutustu Tupalankulman esittelyasuntoon 3D esityksen avulla!

Näköalat kuuluvat kaikille

Kaikissa Tupalankulman kodeissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke ja useissa kodeissa arjen nautintoihin kuuluu oma sauna. Asuitpa missä kerroksessa tahansa, pääset osaksi tornitalon parhaista puolista: ullakkokerroksessa taloyhtiön yhteinen saunaosasto, jonka edustalla avautuu lasitettu terassi ja pysäyttävät näkymät pitkälle yli kaupungin kattojen.

Laadukasta asumista alhaalta ylös asti

Tupalankulman kodeissa on valoa ja virtaviivaisuutta. Avokeittiöt ja eurooppalaisen tyyliin yhdelle pitkälle seinälle asettuvat keittiöt antavat lisätilan tuntua pienempiinkin koteihin. Uuden kodin tekniset mukavuudet, hyvä varustelutaso ja esteettömyys tekevät asumisen arjesta helppoa ja miellyttävää. Kaikissa asunnoissa on integroitu mikroaaltouuni ja sälekaihtimet.

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan sisustettuun kolmioon 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

Kun rullaat sivua alaspäin löydät myös asunnosta kuvatun videon. 

Tupalankulman esite »

Tupalankulman sisustusesite »

Ihastu Tupalankulman 12. kerrokseen sisustettuun esittelyasuntoon


Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Huoneistovideot


Tupalankulman asunnoista saat esimakua mallinnoksista tehdyistä videoista, jotka löydät seuraavien asuntojen sivuilta:

B138 (68,5m2)
B127 (31,5m2)

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Järvenpään Tupalankulma, asemapiirros.

Järvenpään Tupalankulma kävelykatu Jannen suunnalta.

Tupalankulma kesämaisemassa 2017 pohjoisen suunnasta katsottuna.

12. kerroksen esittelyasunnosta on avarat näkymät.

Valoisa keittiö avautuu luoteeseen.

Kiinteä saareke antaa keittiöön laskutilaa.

Avoin keittiö ja olohuone yhdistyvät kodin sydämeksi.

Esittelyasunnon makuuhuone.

Makuuhuoneen yhteydessä on liukuovellinen vaatehuone.

Toisen makuuhuoneen voi sisustaa myös valoisaksi työhuoneeksi.

Tilava kylpyhuone ja sauna.

Esittelyasunnon valoisa olohuone.

12. kerroksen esittelyasunnon parvekkeelta avautuvat näköalat kolmeen ilmansuuntaan.

Järvenpään Tupalankulma on Tuusulanjärven maisemissa

Järvenpään Tupalankulma valmistuu kävelykatu Jannen varrelle

Asuinalue

Aikaa elämän tärkeille asioille

Noin 40 000 asukkaan Järvenpää on hyväntuulinen ja eloisa kaupunki Tuusulanjärven rannalla. Tupalankulmassa asumisen ääriviivoja värittävät rauhoittavat järvinäkymät ja vireä keskustaelämä.

Elämän keskellä

Tupalankulman vieressä avautuvista keskustakortteleista löydät palvelujen kirjon aina pikkuputiikeista kahviloihin, kuntosaleihin ja elokuvateatteriin. Koulut, päiväkodit, terveyspalvelut ja liikuntapaikat sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä kotiovelta. Myös lähiseudun työ- ja opiskelupaikkakunnat ovat nopeasti saavutettavissa junalla, bussilla tai omalla autolla.

Vieressä puhdas järviluonto

Upea rantamaisema on tärkeä osa järvenpääläisten vapaa-ajanviettoa. Kesäisin laajat nurmialueet ja uimarannat täyttyvät ihmisistä. Tuusulanjärven reitti kulttuurikohteineen on hyvä kohde myös sunnuntaipyöräilyyn. Matkan varrella voit pysähtyä Halosenniemessä, Aleksis Kiven kuolinmökillä tai Sibeliuksen Ainolassa. Järvenpää on täynnä kulttuurielämyksiä, joihin on ilo tuoda myös vieraat tutustumaan!

Kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Järvenpää tunnetaan erityisesti kulttuuritapahtumistaan. Kesäisin historiallisissa maisemissa kajahtavat ilmoille kamarimusiikkiin erikoistunut Meidän Festivaali sekä Puistoblues — maailmallakin tunnettu bluestapahtuma. Kesäohjelmisto tuo kaduille säpinää ja kansainvälisistä meininkiä. Järvenpää-talossa on puolestaan tarjolla taidenäyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä ympäri vuoden.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja, kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-