Löydä elämäsi koti Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

Ainonranta hurmaa vaativimmankin asunnonetsijän. Klassisen ajaton koti Järvenpään rantapuiston läheisyydessä huokuu valoa, väljyyttä ja asumisen mukavuutta. Mikä parasta, kaikki Järvenpään palvelut sijaitsevat kilometrin säteeltä. Ainonranta rakennetaan omalle tontille.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30 - 101 m²
Velaton hinta: 246 200 - 387 200 €
Osoite: Urheilukatu 17, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 09/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

 

 

Koti juuri sinulle

Ainonrannan 7-kerroksiseen taloon rakentuu 31 kotia. Koot vaihtelevat 29,5 neliön yksiöstä 100 neliön saunalliseen neliöön. Vielä vapaana on valoisia kaksioita ja eri kokoisia kolmioita. Lähes jokaisesta kodista on esteetön näkymä rantapuistoon.

Ainonrannan suuntaa antavat kerrosnäkymät löydät allaolevasta linkistä. Panoraamat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta.  Korko on suuntaa antava. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta.

Panoraamakuvat

Keväästä syksyyn voit nauttia leppoisasta oleskelusta ja kahvittelusta tilavalla lasitetulla parvekkeella. Sibeliuksenväylän liikenteen äänieristys on otettu huomioon parvekelasituksessa.

Valoa, avaruutta, viihtyisyyttä

Isojen ikkunoiden ansiosta kodissa on runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneeseen luontevasti yhdistyvä keittiö tuo kotiin ilmavuutta ja isomman viihtyisä seurustelutilan. Osaan makuuhuoneista ripauksen mannermaista ilmettä tuo ranskalainen parveke. Tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä moderni varustelu antavat viimeisen silauksen viihtymiselle

Tärkeintä on asumisen helppous ja mukavuus

Säilytystilojen runsauteen on kiinnitetty huomiota ja useimmissa kodeissa on myös käteviä Elfa-säilytysjärjestelmiä. Ainonrannan irtaimistovarastoissa riittää hyvin tilaa harrastusvälineille. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat viereisen tontin autohallissa.

Järvenpään Ainonranta - järvimaisemissa, keskustan tuntumassa.

1 / 8 - ilmavisu_1140x600.jpg
2 / 8 - ulkovisu_1140x600.jpg
3 / 8 - parveke_1140x600.jpg
4 / 8 - olohuone_1140x600.jpg
5 / 8 - keittio2_1140x600.jpg
6 / 8 - keittiövisualisointi.jpg
7 / 8 - kuraeteinen_1140x600.jpg
8 / 8 - asemapiirros_1140x600.jpg

Tutustu sisustusvalintoihin


keittiövisualisointi.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Asemapiirros

  Tervetuloa Tuusulanjärven rantaan! Ainonranta rakentuu rantapuiston maisemiin. Visualisointi.

  Ainonrannan lasitetut parvekkeet avautuvat länteen. Visualisointi.

  Omalta parvekkeelta voit nauttia rantapuiston vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista ja tapahtumista. Visualisointi asunto A28.

  Isot ikkunat tuovat luonnonvalon olohuoneeseen. Visualisointi asunto A28.

  Keittiö ja ruokailutila yhdistyvät tilaksi, jossa viihdytään. Visualisointi asunto A28.

  Nykyaikaisessa keittiössä on ilo kokata. Visualisointi asunto A28.

  Ensimmäisen kerroksen kuraeteisessä peset niin omat saappaasi kuin kuraiset koiran tassut. Kuva aiemmasta kohteesta.

  Tuusulanjärven maisemissa

  Koti paraatipaikalla Tuusulanjärven äärellä

  Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

  Rantapuisto ilahduttaa joka päivä

  Ainonrannan isoista ikkunoista avautuvat näkymät Järvenpään rantapuistoon. Kesäisin puisto on suosittu järvenpääläisten yhteinen olohuone ja se täyttyy monipuolisista tapahtumista. Muutenkin ranta aktivoi reippailuun ympäri vuoden: Voit pulahtaa uimaan tai lähteä veneilemään, tehdä pitkiä kävely- ja pyöräretkiä upeissa maisemissa tai hiihtää valmiilla laduilla. Tai vain nauttia kauniista luonnosta askelen päässä kotoasi.

  Kaikki palvelut kilometrin säteellä

  Ainonrannasta kävelee Järvenpään keskustaan kymmenessä minuutissa. Keskustassa on ulottuvillasi vilkas kävelykatu, kaupat, terveysasema, ravintolat ja kaikki julkiset palvelut. Helsingin rientoihin pääsee junalla puolessa tunnissa tai autolla Helsinki-Lahti-moottoritietä pitkin. Lentokentällekin ehtii puolessa tunnissa.

  Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

  Järvenpäässä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

  Kesän huipputapahtumia ovat Puistoblues sekä monet kamarimusiikki- ja jazzkonsertit. Järvenpää-talo tarjoaa myös ympäri vuoden monipuolisia konsertteja, teatteria ja taidenäyttelyitä. Liikkujille Järvenpäästä löytyvät uimahalli, jäähalli ja runsaasti urheilutiloja monipuoliseen harrastamiseen.

   

  Asemapiirros

  Ilmakuva. Visualisointi

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Ainonrannasta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -