Löydä elämäsi koti Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

Ainonranta hurmaa vaativimmankin asunnonetsijän, kun kodin isoista ikkunoista vehreä puistomaisema Järvenpään rantapuistoon. Klassisen ajaton koti huokuu valoa, väljyyttä ja asumisen mukavuutta. Mikä parasta, kaikki Järvenpään palvelut sijaitsevat kilometrin säteeltä.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30 - 101 m²
Velaton hinta: 246 200 - 387 200 €
Osoite: Urheilukatu 17, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 09/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koti juuri sinulle

Ainonrannan 7-kerroksiseen taloon rakentuu 31 kotia. Koot vaihtelevat 29,5 neliön yksiöstä 100 neliön saunalliseen neliöön. Lähes jokaisesta kodista on esteetön näkymä rantapuistoon.

Ainonrannan suuntaa antavat kerrosnäkymät löydät allaolevasta linkistä. Panoraamat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta.  Korko suuntaa antava. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta.

Panoraamakuvat

Keväästä syksyyn voit nauttia leppoisasta oleskelusta ja kahvittelusta tilavalla lasitetulla parvekkeella. Sibeliuksenväylän liikenteen äänieristys on otettu huomioon parvekelasituksessa.

Valoa, avaruutta, viihtyisyyttä

Isojen ikkunoiden ansiosta kodissa on runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneeseen luontevasti yhdistyvä keittiö tuo kotiin ilmavuutta ja isomman viihtyisä seurustelutilan. Osaan makuuhuoneista ripauksen mannermaista ilmettä tuo ranskalainen parveke. Tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä moderni varustelu antavat viimeisen silauksen viihtymiselle.

Hyvät löylyt omassa tai taloyhtiön saunassa

Oma sauna kuuluu Ainonrannan kaikkiin koteihin yksiöitä lukuun ottamatta. Kolmioissa voi saunalle varatun tilan rakentamisen alkuvaiheessa vaihtaa suurempiin säilytystiloihin. 

Tärkeintä on asumisen helppous ja mukavuus

Säilytystilojen runsauteen on kiinnitetty huomiota ja useimmissa kodeissa on myös käteviä Elfa-säilytysjärjestelmiä. Ainonrannan irtaimistovarastoissa riittää hyvin tilaa harrastusvälineille. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat viereisen tontin autohallissa.

 

Ainonrannan esite »

Ainonrannan sisustusesite »

 

 

Sisustusvalinnat

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Asemapiirros

Tervetuloa Tuusulanjärven rantaan! Ainonranta rakentuu rantapuiston maisemiin. Visualisointi.

Ainonrannan lasitetut parvekkeet avautuvat länteen. Visualisointi.

Omalta parvekkeelta voit nauttia rantapuiston vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista ja tapahtumista. Visualisointi asunto A28.

Isot ikkunat tuovat luonnonvalon olohuoneeseen. Visualisointi asunto A28.

Keittiö ja ruokailutila yhdistyvät tilaksi, jossa viihdytään. Visualisointi asunto A28.

Nykyaikaisessa keittiössä on ilo kokata. Visualisointi asunto A28.

Ensimmäisen kerroksen kuraeteisessä peset niin omat saappaasi kuin kuraiset koiran tassut. Kuva aiemmasta kohteesta.

Tuusulanjärven maisemissa

Koti paraatipaikalla Tuusulanjärven äärellä

Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

Rantapuisto ilahduttaa joka päivä

Ainonrannan isoista ikkunoista avautuvat näkymät Järvenpään rantapuistoon. Kesäisin puisto on suosittu järvenpääläisten yhteinen olohuone ja se täyttyy monipuolisista tapahtumista. Muutenkin ranta aktivoi reippailuun ympäri vuoden: Voit pulahtaa uimaan tai lähteä veneilemään, tehdä pitkiä kävely- ja pyöräretkiä upeissa maisemissa tai hiihtää valmiilla laduilla. Tai vain nauttia kauniista luonnosta askelen päässä kotoasi.

Kaikki palvelut kilometrin säteellä

Ainonrannasta kävelee Järvenpään keskustaan kymmenessä minuutissa. Keskustassa on ulottuvillasi vilkas kävelykatu, kaupat, terveysasema, ravintolat ja kaikki julkiset palvelut. Helsingin rientoihin pääsee junalla puolessa tunnissa tai autolla Helsinki-Lahti-moottoritietä pitkin. Lentokentällekin ehtii puolessa tunnissa.

Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

Järvenpäässä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

Kesän huipputapahtumia ovat Puistoblues sekä monet kamarimusiikki- ja jazzkonsertit. Järvenpää-talo tarjoaa myös ympäri vuoden monipuolisia konsertteja, teatteria ja taidenäyttelyitä. Liikkujille Järvenpäästä löytyvät uimahalli, jäähalli ja runsaasti urheilutiloja monipuoliseen harrastamiseen.

 

Asemapiirros

Ilmakuva. Visualisointi

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Ainonrannasta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-