Tule ihastumaan muuttovalmiisiin Tuomen koteihin ja vehreään puistomaiseen Höyhtyän asuinalueeseen.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 22,5 - 89 m²
Velaton hinta: 334 900 - 359 900 €
Osoite: Hanhitie 13 A, 90150, Oulu
Tontti: Vuokra
Valmis: 22.9.2017

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Mutkatonta elämää

Unohda lumityöt, ruohonleikkuu ja remontointi. Tuomessa elämä on sutjakkaa! Vapaana olevissa kahdessa kolmiossa on valoisa ja moneen taipuva pohjaratkaisu, lasitettu parveke sekä kauniit puistonäkymät. Keittiö ja olohuone muodostavat luontevan yhdessäolon tilan, jossa koko perhe mahtuu viettämään mukavaa arkea. Kodin vaaleat pinnat luovat ajattoman ja kauniin pohjan erilaisille sisustusratkaisuille.

Käytännöllisyyttä ja toimivuutta

Tuomen kodeissa on runsaasti säilytystilaa, käytännöllinen vaatehuone ja laadukas varustelutaso. Asuinhuoneissa astelet miellyttävällä tammilautaparketilla ja keittiöstä löytyvät muun muassa kalusteuuni, induktioliesitaso ja astianpesukone. Pesuhuoneessa ja erillis-WC:ssä on vesikiertoinen mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyissä kelpaa rentoutua arjen lomassa. Esteettömyys ja turvallisuus kulkevat läpi talon.

Tuomessa on jäljellä enää nämä kaksi kolmiota!

Hyvän mielen kotitalo

Tuomi on nyt valmistunut kolmen talon muodostamaan pihapiiriin, Pihlajan ja Tuijan naapuriin. Kolmikon edustalla avautuu yhteinen piha-alue, joka rajautuu puistoon. Korttelin alla on autohalli, jonne pääsee hissillä kotikerroksesta.

Tutustu Tuomeen videon ja kuvien välityksellä.

1 / 10
2 / 10 - Esittelyasunto A30 keittiö
3 / 10 - Esittelyasunto A30 valoisa keittiö ja ruokailutila
4 / 10 - Esittelyasunnon A30 olohuone on valoisa ja viihtyisä.
5 / 10 - Makuuhuone A30
6 / 10 - Esittelyasunto A30, makuuhuone/ työhuone
7 / 10 - Esittelyasunto A30, sauna ja kylpyhuone.
8 / 10 - Lasitettu parveke avautuu etelään, esittelyasunto A30.
9 / 10 - Vehreät näkymät Höyhtyän puiston suuntaan.
10 / 10 - tuomi_asemapiirros.jpg

Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen  valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.


Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Selaa Tuomen sisustusesitettä »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Vieressä puistot ja keskustan palvelut

  Tuomi sijaitsee vanhassa ja pidetyssä kaupunginosassa, kävelymatkan päässä Oulun keskustasta. Höyhtyän Tuomen ympärillä odottavat monet harrastusmahdollisuudet, monipuoliset palvelut, vireä kaupunkikulttuuri sekä vehreiden puistoalueiden rauhallinen tunnelma.

  Arvostettu kotiosoite

  Tuomi on valmistunut yhteiselle tontille Höyhtyän Pihlajan ja Höyhtyän Tuijan kanssa. Vierellä rakenteilla on Oulun Mega. Pihapiirin lähellä sijaitsee kaunis Karjasillan kirkko sekä kulttuuriympäristönäkin merkittävä Selvaag-rivitalojen kortteli. Rauhallisen asuinalueen ympäristössä on monia puistoja ja erinomaiset kevyenliikenteen väylät.

  Koko kaupunki helposti haltuun

  Täältä pääsee kevyenliikenteen väyliä myöten niin Oulun keskustaan kuin ulkoilemaan lähipuistoihin. Omalla autolla kuljet sujuvasti mihin tahansa suuntaan Joutsentien ja -sillan kautta. Lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päässä löytyvät kaikki arjen palvelut.

  Lintulan alueella ovat alakoulu ja päiväkoti, myös yläasteen koulut ja lukio ovat kävelyetäisyydellä. Päivittäistavarakaupat ja – automarketitkin ovat reilun kilometrin säteellä. Höyhtyän asukkaita palvelee Välke-hyvinvointipiste, joka sijaitsee Lintulammen asukastuvalla. Se tukee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen palveluja.

  Liikuntaa ja kulttuuria

  Urheilun harrastajat suuntaavat läheiseen kuntokeskukseen tai Raksilan urheilukeskukseen, jonka tarjontaan kuuluvat muun muassa uimahalli, jäähalli, pesäpallokenttä ja luistelukenttä. Kulttuurinystäviä ilahduttaa Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään lukuisia erilaisia konsertteja.

   

  Löydä uusi kotisi Höyhtyästä puistojen keskeltä.

  Höyhtyän Tuomi, asemapiirros.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite
   Kansankatu 50 A
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -