Helsingin Kuninkaantammi on kaupunkilaisen uusi urbaani ja luonnonläheinen kaupunginosa Helsingin pohjoisosassa, Keskuspuiston laitamilla. Seuraavaksi alueelle valmistuu Venny, johon kuuluu kaksi taloa ja 59 hurmaavaa kotia.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 29,5 - 97 m²
Velaton hinta: 168 000 - 310 500 €
Osoite: Taidemaalarinkatu 10, 00430, Helsinki
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 6/2018

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Rauhallista asumista puiston laidalla

Venny muodostuu kahdesta 4-kerroksisesta asuintalosta, joihin tulee koteja 29,5 neliöstä 97 neliön asuntoon. Tontti rajautuu vehreään puistoon, joka jätetään luonnontilaan. Kotien kekseliäs tilankäyttö, valoisuus ja parvekkeilta avautuva suojaisa pihamaa muodostavat asumiselle viihtyisät raamit. Kaikkiin koteihin kuuluu parveke, jonne voi viritellä yrttiruukut ja kukkaistutuksia.

Joustavia asuntopohjia

Vennyssä kodin etsijän toiveita on haluttu huomioida korostamalla valinnanmahdollisuuksia: ottaisiko mieluummin saunan tilalle vaatehuoneen, vai kenties toisinpäin? Entäpä keittiö, väliseinällä vai avonaisena? Toimivan pohjaratkaisun kruunaavat ajattoman kauniit sisustusmateriaalit, joihin voit vaikuttaa, kun varaat kotisi rakentamisen alkuvaiheessa.

Monipuoliset yhteistilat

Kahden taloon väliin sijoittuva pihapiiri houkuttelee viettämään aikaa ulkosalla. A-portaan ensimmäisestä kerroksesta löytyy taloyhtiön yhteinen saunaosasto. Arjen toimivuutta tarjoaa myös vesipisteellinen pyöränhuoltopiste, jossa voi myös kätevästi puhdistaa vaikkapa kurasaappaat tai koirantassut. B-portaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee pesula mankeleineen ja kuivaushuoneineen. Korttelin alla on autohalli, jossa sijaitsevat erillisinä osakkeina myytävät autohallipaikat ja autotallit.

Selaa Vennyn sähköistä esitettä »

Selaa Vennyn sisustusesitettä »

Rullaa sivua alaspäin ja tutustu Vennyn esittelyasunnon videoon sekä Kuninkaantammen alueeseen!

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

As. Oy Helsingin Vennyn asemepiirros

Helsingin Vennyn katujulkisivu visualisointi.

Helsingin Vennyn julkisivu pihalta.

Kuninkaantammen ilmakuva visualisointi.

Esittelyasunnossa on vaalea nykyaikainen keittiö.

Esittelyhuoneiston olohuoneesa on tilaa yhdessäololle.

Esittelyhuoneiston lasitettu parveke aukeaa naapurikorttelin pihalle.

Esittelyasunnon makuuhuone

Esittelyasunnon kylpyhuone.

Asuinalueen nimi tulee vanhasta suojellusta tammesta.

Läheisen Vetokannaksen virkistysalueen uimaranta.

Iloa, väriä ja urbaania elämää

Kuninkaantammi on uutta ja inspiroivaa Helsinkiä; kaupunginosa, jossa urbaani elämäntapa, luonnonläheisyys ja ekologisesti kestävä rakentaminen kietoutuvat toisiinsa kaikessa suunnittelussa aina kaduilta pihamaille ja asuintaloihin.

Keskieurooppalaisen pikkukaupungin fiilistä

Helsingin Kuninkaantammi rakentuu Helsingin Hakuninmaan pohjoispuolelle, Keskuspuiston ja Vantaanjoen kainaloon. Uusi kaupunginosa on arkkitehtuuriltaan tuore ja kiinnostava kokonaisuus, joka rakentuu spiraalimaisesta keskustasta ja sitä ympäröivistä pientaloalueista ja puistoista. Katujen, kujien, torien ja pihapiirien tiivis verkosto tuo mieleen häivähdyksen vanhasta keskieurooppalaisesta pikkukaupungista.

Ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Kuninkaantammi valmistuu kortteli kerrallaan vuoteen 2025 mennessä. Lopputulos on noin 5 000 ihmisen ainutlaatuinen kotikaupunginosa, jossa on tilaa myös työlle.

Alueen keskusta on viihtyisä jalankulkuympäristö, jossa autojen pysäköinti toteutetaan lähes kauttaaltaan maan alle. Ekologinen kestävyys on yksi Kuninkaantammen avainsanoja. Asuntorakentamisessa noudatetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita ja esimerkiksi talojen katoille asennetaan aurinkopaneeleja. Maisemasuunnittelussa hyödynnetään hulevesiä ja alueelta louhittua kalliokiviaineista tuodaan pihojen ja puistojen rakennusmateriaaliksi.

Palvelujen keskittymä

Kun Kuninkaantammi valmistuu, se on monipuolinen kaupunginosa palveluineen. Kylätaloon tulee koulu, päiväkoti ja harrastustiloja alueen asukkaiden käyttöön.
Kokonaisuuden täydentävät sujuvat liikenneyhteydet. Alueen läpi kulkee kolme Helsingin sisäistä bussilinjaa sekä runkolinja 560. Alueen lähistöllä sijaitsee kivoja piipahduspaikkoja, kuten Haltialan kotieläinpuisto ja Pitkäkosken Ulkoilumaja. Reippaimmat kuninkaantammelaiset pyöräilevät Keskuspuiston halki aina Helsingin keskustaan asti.

Lue lisää Kuninkaantammen asuinalueesta »

Helsingin Vennyn asemapiirros

Kuninkaantammen spiraalimaisen keskusta-alueen visualisointi.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162  (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.