Upea paikka ansaitsee upeita koteja

Kalasataman Verkkosaaressa on upeat puitteet mieleisellesi asumiselle. Valoa tulviva tyylikäs koti, talon 7. kerroksessa sijaitseva saunaosasto huikeilla näkymillä ja viihtyisä korttelipiha luovat mahdollisuuden oman näköiseesi elämiseen yhdellä Helsingin kysytyimmistä alueista.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 100,5 m²
Velaton hinta: 270 800 - 614 100 €
Osoite: Capellanranta 4 A / Tukkutorinkuja 16 B, 00580, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 10/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Monien mahdollisuuksien koti

Pala urbaania luksusta odottaa sinua Vaspuukissa, kun 8-kerroksiseen taloon rakentuu koteja monenlaisiin elämänvaiheisiin. Koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöstä peräti 100,5 neliön neljän huoneen saunalliseen kotiin.

Yrtit omalta parvekkeelta

Jokainen Vaspuukin koti jatkuu isolle lasitetulle parvekkeelle, jossa on ilo aloittaa uusi päivä aamukahveilla tai viettää iltaa ystävien kanssa seuraillen oman korttelin elämänmenoa. Ylimpien kerroksien kodeissa on koko asunnon kiertävä lasitettu parveke. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi kotia, joissa on parvekkeen lisäksi oma asuntopiha rentoon oleskeluun.

Helppo sisustaa persoonallisesti

Toimivan pohjaratkaisun ansiosta koti on helppo sisustaa juuri haluamallaan tyylillä. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen luoden kodin viihtyisän toimintakeskuksen. Muutamassa kolmiossa on myös erillinen keittiö. Valoisuus ja korkealuokkaiset materiaalit tuovat oman ylellisen lisänsä asumismukavuuteen.

Tervetuloa upealle saunaosastolle!

7. kerroksessa on kaksi tyylikästä saunaa, joiden vilvoitteluterassilta aukeavat mielettömät näkymät yli Vanhankaupunginlahden. Samassa yhteydessä on iso kerhotila, jossa voi järjestää vaikka synttäreitä tai muita juhlia kätevästi omassa talossa. Talon palveluista löytyvät oma irtaimistovarasto sekä pyykkitupa, kuivaushuone ja iso ulkovälinevarasto. Katutasoon tulee myös Postin pakettilokerikko, johon saa kätevästi tilattua verkko-ostokset.

Oma korttelipiha kuin pieni puisto

Suojaisa, puistomainen sisäpiha kutsuu lapset leikkimään ja aikuiset viihtymään. Pihalla on monipuolisen kasvivalikoiman lisäksi myös marjapensaita ja viljelylaatikoita asukkaille. Yhtiön erikseen myytävät 28 autopaikkaa sijaitsevat autohallissa korttelin pihakannen alla. Autopaikoista 10 on varustettu sähköauton latauspisteellä.

Selaa Vaspuukin esitettä »

Selaa Vaspuukin sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Katso animaatio Vaspuukista!

Katso video Verkkosaaresta!

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Vaspuuki rakentuu viihtyisään kaupunkikortteliin.

  Asemapiirros

  Tyylikäs talo nousee askeleen päähän rannasta. Visualisointi.

  Korttelipiha on vihreä ja viihtyisä. Visualisointi.

  Keittiö yhdistyy avaraan olohuoneeseen. Visualisointi asunnosta B53

  Tilava olohuone on täynnä luonnonvaloa. Visualisointi asunnosta B53

  Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Visualisointi asunnosta B53

  Ylimmissä kerroksissa nautitaan erityisen tilavasta parvekkeesta. Visualisointi asunnosta B53

  Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

  Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

  Lue lisää Kalasatamasta

  Merta ja luontoa

  Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

  6 minuutissa keskustaan

  Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

  Kaikki palvelut käden ulottuvilla

  Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

  Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

  Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

  Vaspuuki nousee Verkkosaareen, meren läheisyyteen ja kantakaupungin kainaloon osaksi viihtyisää korttelia.

  Verkkosaari on uusi merellinen asuinalue Kalasataman naapurissa.

  Teurastamon tapahtumat ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -