Nyt tehdään kotiunelmista totta!

Helsingin Umbrassa on jäljellä enää yksi rivitalokoti, jossa viihtyy isompikin perhe. Täällä nautit helposta arjesta kahdessa kerroksessa.

Tyyppi: Kerrostalo, Pien-/rivitalo
Vapaana: 3-4 huonetta
Pinta-ala: 98 m2
Velaton hinta: 435 000 - 439 000 €
Osoite: Taidemaalarinkatu 3, 00430, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 26.1.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ilo silmälle

Helsingin Umbra aloitti ensimmäisten taloyhtiöiden joukossa uudenlaisen kaupunkitarinan. Kuninkaantammesta rakentuu tulevan vuosikymmenen saatossa pikkukaupunkimainen kaupunginosa, jossa korostuvat mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja luonnonläheisyys. Alue rakennetaan kortteli kerrallaan, joten jo ensimmäiset asukkaat pääsevät viettämään arkea valmiissa ympäristössä. Värikylläisyys ja mielenkiintoiset yksityiskohdat niin taloissa kuin kaduillakin ovat keskeinen osa alueen yleisilmettä.

Kolme erilaista taloa

Helsingin Umbrassa on tarjolla vielä valoisia, isommallekin perheelle sopivia rivitalo koteja. Yhtiön kerrostalot ja 2-kerroksinen rivitalo muodostavat yhdessä ihastuttavan pihapiirin, jossa korostuvat persoonalliset ratkaisut ja oivaltava arkkitehtuuri. Tontin keskelle rajautuu kotoisa pihapiiri, jossa solisee luonnonkivipuro.

Ullakkokodin tunnelmaa

Helsingin Umbran kodeissa neliöt on käytetty tehokkaasti. Hyvin suunniteltujen kotien keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät avaraksi ja valoisaksi tilaksi. Umbran kerrostaloihin on valmistunut kaksitasoisia parvellisia asuntoja sekä ullakkoasuntoja, joissa on vinoja kattopintoja, korkeutta ja avaria tiloja. Umbran viimeistelevät monipuoliset yhteistilat. Korttelin alle rakennettavaan autohalliin on kulku hissillä suoraan A- ja B-portaikoista sekä pihan kautta.

Selaa Umbran sähköistä esitettä »

Ihastu Umbran kaksikerroksiseen esittelyasuntoon - katso video alla!

Rullaa sivua alaspäin ja tutustu videon välityksellä Kuninkaantammen alueeseen!

Ihastu Umbraan sisustettuun esittelyasuntoon!


Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Helsingin Umbra, asemapiirros

Pergola

Umbran viihtyisää pihaa

Umbran katunäkymää

Umbran katunäkymää

Umbran pihajulkisivua

Umbran pihajulkisivua

Korttelipiha

Umbran sisäpiha

Kuninkaantammen alue saa nimensä vanhasta tammesta, joka sijaitsee alueella.

Vetokannaksen uimaranta sijaitsee noin 1,5 km päässä.

Vetokannaksen virkistysalueella on tarjolla jokaiselle jotakin.

Vetokannaksen virkistysalueella sijaitsee suosittu uimarantaa.

Asuinalue

Ekologista ja urbaania elämää    

Kuninkaantammi on uusi, kutsuva kaupunginosa, jossa ympäristöystävälliset valinnat ja luonnonläheisyys nivoutuvat osaksi urbaania elämäntapaa.

Hyvää elämää joka päivä

Kuninkaantammi on urbaani ja vihreä asuinalue, valmiina noin 5 000 ihmisen kotikaupunginosa. Tiivis, ekologinen ja luonnonläheinen asuinalue muodostuu värikylläisestä, kerrostalovaltaisesta keskustasta, jota ympäröivät kaupunkimaiset pientaloalueet sekä Keskuspuisto kaikkine harrastusmahdollisuuksineen. Alueen maisemasuunnittelussa hyödynnetään ekologisesti hulevesiä ja alueelta louhittua kiviainesta, ja niin taloissa kuin kaduillakin näkyy mielenkiintoisia arkitehtonisia yksityiskohtia.

Esihistorian lehtien havinaa

Vanhimmat Kuninkaantammen alueen asutukseen liittyvät löydökset ovat peräisin noin 2 500 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Aivan Kuninkaantammen tuntumassa, Malminkartanon rajalla, on useita esihistoriallisia muinaisjäännöksiä.

Myöhemmin alueella on myös louhittu rautaa, kun Helsinki ympäristöineen oli parisataa vuotta taaksepäin Suomen huomattavinta kaivosseutua. Alueella sijaitseekin kaksi entistä rautakaivosta Hakuninmaantien ja Kuninkaantammentien tuntumassa.

Kuninkaantammen aluetta halkoo Kuninkaantammentie, joka on osa vanhaa Viipuri-Turku-maantietä. Tie sai nimensä sen varrella yhä kasvavan rauhoitetun tammen mukaan. Tarinan mukaan Ruotsi-Suomen kuningas Kustaa III olisi istuttanut tammen vieraillessaan Suomessa 1700-luvun lopulla. Kuninkaan tammi on siis jo yli 300-vuotias puuvanhus.  

Koti luonnon kynnyksellä

Kuninkaantammesta on suunniteltu kaupunkilaisen kotoisa ja lämminhenkinen asuinkeidas, jossa arki rauhoittuu perheen, ystävien ja harrastuksien parissa. Helsingin parhaat ulkoilureitit, esimerkiksi Keskuspuiston polut, lähtevät suoraan kuninkaantammelaisten takapihalta. Alueelta on myös hyvät yhteydet Haltialan kotieläinpuistoon ja Pitkäkosken majalle.

Hyvien kulkureittien ja palveluiden varrella

Kuninkaantammen asukkaita palvelee kolme Helsingin sisäistä bussilinjaa sekä poikittaisliikennettä lisäävä runkolinja 560, joka otetaan käyttöön vuonna 2015 ja joka tulee kulkemaan alueen oman kylätalon, ”Tammitalon” editse. Tammitalon yhteyteen on suunniteltu Kuninkaantammen palvelut.

Pyöräilymatkan päässä alueen sydämestä sijaitsevat sekä Malminkartanon että Myyrmäen juna-asemat. Pyörällä pääsee myös sujahtamaan Keskuspuiston reiteille käden käänteessä. Pyöräilijät onkin otettu huomioon esimerkiksi jo Umbran suunnitteluvaiheessa kuraeteisten sekä lämpimien pyöränhuolto- ja pesutilojen muodossa.

Lue lisää Kuninkaantammen asuinalueesta »

Kuninkaantammen spiraalimaisen keskusta-alueen visualisointi.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §) Laatimispäivä: 6.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Anu Pitkänen Skanska Talonrakennus Oy PL 114 00101 Helsinki puh. 020 719 211 etunimi.sukunimi@skanska.fi 3. Rekisterin nimi Skanska Kodit, asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi. 5. Rekisterin tietosisältö • Etu- ja sukunimi • Osoite, puhelinnumero, sähköposti • Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit • Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan) • Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma yhteydenotto 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella Ei tehdä 9. Rekisterin suojauksen periaatteet A Manuaalinen aineisto Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty. B ATK:lla käsiteltävät tiedot Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.