Miltä tuntuisi katsella vuodenaikojen mukaan vaihtuvia meri- ja saarimaisemia omalta parvekkeelta? As. Oy Helsingin Reginanrannassa se onnistuu. Niemenkärkeen, yhdelle Helsingin upeimmista rantatonteista valmistuu kauniita ja avaria koteja suurilla, taloa kiertävillä parvekkeilla ja korkeilla ikkunoilla. Koteja löydät toimivista yksiöistä tilaviin viiden huoneen asuntoihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 31 - 154,5 m²
Velaton hinta: 229 400 - 1 534 500 €
Osoite: Reginankuja 3, 00810, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: kesä 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Valikoimaa yksiöistä viiden huoneen koteihin

As. Oy Helsingin Reginanranta viimeistelee Herttoniemenrannan eteläisen niemenkärjen. Useimmista huoneistoista avautuu näkymät merelle, saaristoon ja venesatamaan. Ympäröivä alue rantoineen ja puistoineen tarjoaa hyvät palvelut sekä oivat puitteet ulkoiluun ja viihtymiseen.

Viisikerroksinen Reginanranta rakennetaan omalle tontille. Kotivalikoima on poikkeuksellisen monipuolinen tilavista 31 neliön yksiöistä upeisiin, jopa 154,5-neliöisiin viiden huoneen asuntoihin. Asuntopohjat ovat väljiä ja vaihtelevia – esimerkiksi saunallisia kolmioita löydät kuudella eri pohjalla! 

Tilaa elämän tärkeille hetkille

Kaikkien Reginanrannan kotien sydämen muodostavat yhtenäinen keittiö ja olohuone, jossa on tilaa jokaiselle tärkeälle hetkelle. Sunnuntaibrunssit, perheen yhteiset arkiaamiaiset ja elokuvaillat ystävien kesken – täällä toteutat ne kaikki.  

Reginanrannan suunnittelussa on otettu kaikki irti talon ainutlaatuisesta sijainnista meren äärellä. Olohuoneen suuret ja korkeat ikkunat kutsuvat luonnonvalon sisään ja tarjoilevat merelliset maisemat nähtäväksi koko komeudessaan. Kaikissa kodeissa on asunnon levyiset lasitetut parvekkeet, jotka kiertävät taloa merenpuoleisten sivujen koko pituudelta. Toisen kerroksen kodeissa on parvekkeen lisäksi oma, iso terassi, jossa kasvatat vaikkapa keittiöyrtit tai omat tomaatit.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta »

Sujuva arki tarvitsee oikeat ratkaisut

Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ilman ylijääviä hukkaneliöitä. Säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia, ja esimerkiksi eteisen peilipintaisten liukuovien takaa löydät oman maun mukaan muokattavan säilytysjärjestelmän.

Reginanrannan asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa myös sisustusta, kun patterit jäävät pois ikkunoiden edestä. Yksiöitä lukuunottamatta kodeissa on huoneistokohtainen, viilentävä ilmalämpöpumppu.

Kaikkiin asuntoihin on asennettu nykyaikainen ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä Reginanrantaan soveltuvin osin. Esimerkiksi kotoa lähdettäessä voidaan kotona–poissa-kytkimellä vaivattomasti katkaista virta keittiön ja viihde-elektroniikan pistorasioilta sekä valaistukselta.

Viihtyisyyttä myös kodin seinien ulkopuolella

Reginanranta täydentää muuten valmiiksi rakennetun nimenkärjen yhtenä viimeisistä alueen uudisrakennuksista, joten voit omaan kotiin muutettuasi nauttia valmiin naapuruston suomasta asumisen rauhasta.

Reginanrannan ylimmässä kerroksessa on asukkaiden yhteinen, viihtyisä sauna- ja oleskelutila, josta ihastelet upeita merimaisemia. Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat keskieurooppalaiseen tyyliin ensimmäisen kerroksen maanpäällisessä, lämpimässä ja helppokulkuisessa pysäköintihallissa, josta löytyy 12 latauspistettä sähköautoille.

Selaa Reginanrannan sähköistä esitettä » 

Selaa Reginanrannan sähköistä sisustusesitettä » 

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Helsingin Reginanrannan tontti sijaitsee nimen kärjessä.

Reginanrannan parvekkeilta aukeaa avarat näkymät. Visualisointi.

Osassa Reginanrannan asunnoista on terassi lasitetun parvekkeen jatkeena. Visualisointi.

Reginanrannan kodeissa meri on läsnä. Visualisointi.

Suuret ikkunat päästävät valon sisälle koteihin. Visualisointi.

Reginanrannan valoisat ja nykyaikaiset keittiöt tarjoavat kotoisat puitteet kokkailulle. Visualisointi.

Kaupunkikoti Herttoniemenrannassa

Palveluiden ääreen helposti ja nopeasti

Reginanranta on ainutlaatuinen uudiskotilöytö Helsingistä, sillä se valmistuu valmiille alueelle, olemassa olevien palveluiden ääreen. Jo kotitalosi kulmilta löydät kahviloita ja ravintoloita, ja hetken matkan päässä Herttoniemessä on päivittäistavarakauppojen ja erikoisliikkeiden keskittymä. Helsingin keskustaan tai Itäkeskukseen pääset omalla autolla 15–20 minuutissa ja julkisilla kulkuvälineillä puolessa tunnissa. 

Merellinen Helsinki alkaa kotiovelta

Herttoniemenranta on arvostettua ja luonnonkaunista aluetta, jonka ympärillä avautuu paljon mahdollisuuksia ulkoiluun. Laivalahden venesatama, Annikanpuiston rannat sekä Herttoniemen kartanon puisto ovat tunnelmallisia paikkoja lyhyille iltakävelyille, ja pidempien reittien ystävä viihtyy mielellään Laajasalon, Tammisalon ja Marjaniemen rantoja seuraavilla poluilla. Kulosaari, Mustikkamaa ja Korkeasaarikin ovat mukavan pyöräilymatkan päässä. Vain rantapallon heiton päässä kotoasi sijaitsee Tuorinniemen uimaranta, jonne kävelet vaikka suoraan sandaaleissa. Tuorinniemestä löydät myös leikkipuiston, skeittipuiston, koirapuiston ja koirien uimarannan. Meren sylissä lepäävän Helsingin kauneus kuuluu kaikille.

asemapiiros_1140x800_pnuoli.jpg
Herttoniemen Ranta_1140x600-13.jpg
Herttoniemen Ranta_1140x600-27.jpg
Herttoniemen Ranta_1140x600-18.jpg

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-