Helsingin Rakuunanpuisto on juuri valmistunut arvostettuun Munkkiniemeen, valmiiseen puistomaiseen asuinympäristöön. Täällä pääset nopeasti niin ydinkeskustaan kuin luonnonkin ääreen. Kaunis asuintalo sijaitsee perinteikkäällä alueella ja henkii ajatonta tunnelmaa, mutta kätkee sisäänsä valikoiman upouusia, modernisti varusteltuja koteja. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30,5 - 97 m²
Velaton hinta: 541 200 - 670 300 €
Osoite: Huopalahdentie 19, 00330, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 21.11.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Uuden kodin viehätystä kantakaupungissa

As. Oy Helsingin Rakuunanpuistossa on vapaana vielä erikokoisia kolmen huoneen koteja ja muutamia neljän huoneen koteja. Myynnissä olevien kolmioiden pinta-ala vaihtelee 80–83,5 neliömetrin välillä. Täältä löytyy siis sopivan kokoinen kolmen huoneen koti niin pariskunnalle kuin perheellekin. Viimeisten vapaiden neljän huoneen asuntojen koko on 92m2.

Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät. Kaikissa kodeissa on oma sauna, mikä on harvinaista herkkua näin lähellä keskustaa. Vapaissa kolmen ja neljän huoneen kodeissa on kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc. 

Omaa rauhaa Helsingissä

Kodin keskipisteessä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Valoisat näkymät, uuden kodin vaaleat pinnat ja kauniit lautaparketit hivelevät silmää ja inspiroivat sisustamaan. Isoimmissa makuuhuoneissa on tilavat säilytysjärjestelmät. Jokaisen kodin asuintilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle tai laudoitetulle terassille. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta koti on rauhallinen erityisen hyvän äänieristyksen ansiosta.

Kotitalo, jossa kauneus ja käytännöllisyys kohtaavat

Polveilevan muotonsa ansiosta asuintalon kerroskorkeus vaihtelee seitsemän ja yhdeksän välillä. Talon arkkitehtuurissa yhdistyvät perinteikkäät linjat ja ilmeikkäät yksityiskohdat. Kotiintulossakin on munkkiniemeläistä arvokkuutta. Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen arvokkaaseen henkeen sopivaa tyyliä.

Ylimmässä kerroksessa on taloyhtiön upea saunaosasto. Ylhäältä löytyy myös asukkaiden yhteinen kerhotila. Ylimmän kerroksen tähti on kuitenkin terassi, jolta aukeaa näkymät Munkkiniemen yli. Terassilla voi vilvoitella saunan jälkeen tai rauhoittua vaikkapa lempikirjan parissa.

Taloyhtiön fiksuja ratkaisuja ovat muun muassa alakerran aulatilan Postin Pakettilokerikko -palvelu sekä taloyhtiön katolle asennetut aurinkopaneelit, joilla katetaan kiinteistön yleissähköä. Taloyhtiössä on myös kuivaushuone pyykeille ja maanalainen autohalli, johon pääsee kätevästi suoraan rappukäytävästä.

Munkkiniemen näkymät kaupan päälle

Tutustu Helsingin Rakuunanpuiston kerrosnäkymiin alla olevasta linkistä. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta. Panoraamakuvat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta. Kuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia. Sovi oma esittelyaika ja tule katsomaan paikan päälle!

Katso panoraamakuvat

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja video

1 / 17 - Rakuunanpuisto nousee aitiopaikalle Munkkiniemeen. Visualisointi
2 / 17 - rakuunanpuisto_c28_keittio_1.jpg
3 / 17 - rakuunanpuisto_c28_keittio_2.jpg
4 / 17 - rakuunanpuisto_c28_keittio_3.jpg
5 / 17 - rakuunanpuisto_c28_oh_1.jpg
6 / 17 - rakuunanpuisto_c28_oh_2.jpg
7 / 17 - rakuunanpuisto_c28_olohuone_3.jpg
8 / 17 - rakuunanpuisto_c28_mh.jpg
9 / 17 - rakuunanpuisto_c28_mh_2.jpg
10 / 17 - rakuunanpuisto_c28_huone.jpg
11 / 17 - rakuunanpuisto_c28_sauna.jpg
12 / 17 - rakuunanpuisto_c28_kph.jpg
13 / 17 - Rakuunanpuiston näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka massiivipuupintoineen henkii asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä. Visualisointi
14 / 17 - Huopalahdentien varrella asut lähellä palveluita, merta ja hyviä kulkuyhteyksiä. Visualisointi
15 / 17 - Asukkaiden yhteiseltä terassilta on huikeat näkymät yli kattojen. Visualisointi
16 / 17 - Parvekkeet avautuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Visualisointi
17 / 17 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

  Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja monista puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

  Munkkiniemessä asut lähellä kantakaupunkia ja lähimmälle ratikkapysäkille on kävelymatka. Kun hyppäät kodin vierestä bussiin, olet tuossa tuokiossa keskustan vilinässä. Pyöräilijöiden iloksi myös kaupunkipyörien parkkeja on lisätty Munkkiniemeen. Omalla autolla liikut kätevästi ympäri kaupunkia, Turunväylälle tai Vihdintielle – ihan minne päin kulloinkin olet matkalla.

  Ulkoilumaastot vailla vertaa

  Huopalahden isot puistot kutsuvat seuraamaan luonnon kiertokulkua tai viettämään päivää leppoisalla piknikillä. Meren läheisyys houkuttelee reippailemaan ja lähimmälle valvotulle uimarannalle on alle kahden kilometrin matka. Alue kutsuu löytöretkille lähistön merkittäville paikoille: Munkkiniemen kartanoon, Kalastajatorpalle tai Alvar Aallon kotitaloon.

  Hyvät palvelut käden ulottuvilla

  Saat arjessa tarvittavat palvelut noin puolen kilometrin päässä sijaitsevasta Munkkivuoren Ostoskeskuksesta. Munkkiniemen Puistotien lehmusten koristamalta bulevardilta löydät lisäksi pikkukauppoja, palveluita sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Lapsiperheitä viehättää Munkkiniemen monet hyvät koulut, päiväkodit ja leikkipuistot.

   

  Katso video Munkkiniemen asuinalueesta

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -