Rakuunanpuisto on enemmän kuin arvaatkaan

Helsingin Rakuunanpuisto kohoaa arvostettuun Munkkiniemeen, valmiiseen puistomaiseen asuinympäristöön. Kauniita näkymiä, kotien muunneltavuutta, hyvä äänieristys, upea saunaosasto, postiautomaatti, aurinkopaneelit ja paljon muuta!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30,5 - 97 m²
Velaton hinta: 372 200 - 694 800 €
Osoite: Huopalahdentie 19, 00330, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 11/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Munkkiniemen tyyliin

7-9- kerroksisen Rakuunanpuiston arkkitehtuurissa yhdistyvät perinteikkäät linjat ja ilmeikkäät yksityiskohdat. Komea asuintalo kätkee sisäänsä monipuolisen kotivalikoiman 30,5 neliön yksiöistä 97 neliön neljän huoneen koteihin. Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät.

Tutustu Rakuunanpuiston kerrosnäkymiin alla olevasta linkistä. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta. Panoraamakuvat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta.  Kuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia.

Katso panoraamakuvat

Ajaton uusi koti

Kodin keskipisteessä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Valoisat näkymät, uuden kodin vaaleat pinnat ja lämminhenkiset lautaparketit hivelevät silmää ja inspiroivat sisustamaan. Neljän huoneen kodeissa on erikoisuutena kaunis kirjastohuone, jonka kruunaa ranskalainen parveke.

Kauniita näkymiä

Rakuunanpuistossa kotiintulossakin on munkkiniemeläistä arvokkuutta. Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä.

Ylimmässä kerroksessa avautuu upea saunaosasto. Ylhäältä löytyy myös asukkaiden yhteinen kerhotila. Taloyhtiön fiksuja ratkaisuja ovat muun muassa alakerran aulatilan Postin Pakettilokerikko -palvelu sekä taloyhtiön katolle asennettavat aurinkopaneelit, joilla katetaan kiinteistön yleissähköä. Kiinteistöstä löytyy myös latauspisteet sähköautoille.

Katso kuvat ja video

1 / 9
2 / 9 - Rakuunanpuisto nousee aitiopaikalle Munkkiniemeen. Visualisointi
3 / 9 - Rakuunanpuiston näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka massiivipuupintoineen henkii asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä. Visualisointi
4 / 9 - Huopalahdentien varrella asut lähellä palveluita, merta ja hyviä kulkuyhteyksiä. Visualisointi
5 / 9 - Parvekkeet avautuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Visualisointi
6 / 9 - Rakuunanpuistossa kotielämän keskipisteessä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Visualisointi
7 / 9 - Neljän huoneen kodeissa on erikoisuutena kaunis kirjastohuone. Visualisointi
8 / 9 - Asukkaiden yhteiseltä terassilta on huikeat näkymät yli kattojen. Visualisointi
9 / 9 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

  Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

  Munkkiniemessä asut lähellä kantakaupunkia ja lähimmälle ratikkapysäkille on kävelymatka. Kun hyppäät kodin vierestä bussiin, olet tuossa tuokiossa keskustan vilinässä. Pyöräilijöiden iloksi myös kaupunkipyörien parkkeja on lisätty Munkkiniemeen.  Omalla autolla sujahdat kätevästi ympäri kaupunkia, Turunväylälle tai Vihdintielle – ihan minne päin kulloinkin olet matkalla.

  Ulkoilumaastot vailla vertaa

  Huopalahden isot puistot kutsuvat seuraamaan luonnon kiertokulkua tai viettämään päivää leppoisalla piknikillä. Meren läheisyys houkuttelee reippailemaan ja valvotulle uimarannalle on alle kahden kilometrin mukava matka. Alue kutsuu löytöretkille lähistön merkittäville paikoille: Munkkiniemen kartanoon, Kalastajatorpalle tai Alvar Aallon kotitaloon.

  Hyvät palvelut käden ulottuvilla

  Saat arjessa tarvittavat palvelut noin puolen kilometrin päässä sijaitsevasta Munkkivuoren Ostoskeskuksesta. Munkkiniemen Puistotien lehmusten koristamalta bulevardilta löydät lisäksi pikkukauppoja, palveluita sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Lapsiperheitä viehättää Munkkiniemen monet hyvät koulut, päiväkodit ja leikkipuistot.

  Katso video Munkkiniemen asuinalueesta

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -