Helsingin Munkkiniemi on arvostettu kaupunginosa raitiovaunumatkan päässä keskustasta. Täällä asut lähellä merta, vehreitä puistoalueita ja palveluita. Tyylikkäästä As. Oy Helsingin Rakuunanpihasta löytyy koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 30 - 119 m²
Velaton hinta: 324 500 - 720 700 €
Osoite: Huopalahdentie 19, 00330, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 6/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Harvoin tarjolla

Munkkiniemen vanhalle arvoalueelle rakennetaan harvoin uutta. Huopalahdentien viereen kohoava Rakuunanpiha onkin ilahduttava poikkeus – ympäristöönsä istuva uudisrakennus, joka sijaitsee hyvällä paikalla valmiissa asuinympäristössä.

Rakuunanpihaan valmistuu 80 viihtyisää kotia 30-neliöisistä yksiöistä 119 neliön perheasuntoihin. Kauniit kaupunkikodit rakennetaan omalle tontille. Naapuritalo on Skanskan aiemmin valmistuva As. Oy Rakuunanpuisto.

Tutustu Rakuunanpihan kerrosnäkymiin

Panoramakuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia. Kuvat on otettu suunnilleen keskeltä rakennusta.

2. kerros
3. kerros
4. kerros
5. kerros
6. kerros
7. kerros

Elämän parhaat puolet

Toimiva 30-neliöinen yksiö, näppärä kaksio tai hulppea 119 neliön asunto – nämä ja monta muuta viihtyisää vaihtoehtoa valmistuvat Rakuunanpihaan. Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät.

Valoisat näkymät, uuden kodin vaaleat pinnat ja lämminhenkiset lautaparketit hivelevät silmää ja inspiroivat sisustamaan. Uuden asuinrakennuksen houkutteleviin puoliin kuuluu myös hyvä äänieristys.

Kotielämän keskipisteenä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä, jossa elämä pääsee näyttämään parhaat puolensa huolella valmistettujen illallisten, kiireettömien sunnuntaibrunssien tai vaikkapa arki-illan rauhallisten lukuhetkien muodossa. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke tai laudoitettu terassi – melkoisen mukava poikkeus kaupungimiljöössä!

Sujuvaa arkea

Rakuunanpihassa kaiken taustalla on arjen sujuvuuden ja turvallisuuden varmistava moderni talotekniikka, kuten säädettävä koneellinen tulo–poistoilmanvaihto ja tilavaraus lämpöpumpulle.

Kolmen, neljän ja viiden huoneen kodeissa on kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc. Kiireisinäkään aamuina ei siis tarvitse kinastella hammaspesuvuoroista perheenjäsenten kesken.

Kauneutta ja käytännöllisyyttä

Rakuunanpihassa kotiintulossakin on munkkiniemeläistä arvokkuutta. Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä.

Naapuritalo Rakuunanpuiston ylimmästä kerroksesta löytyvät upea saunaosasto ja asukkaiden yhteinen kerhotila, jonka edustalla avautuvalla lasitetulta terassilta on hienot maisemat yli kattojen. Sauna ja kerhotila ovat molempien talojen asukkaiden käytössä.

Pihakannen alta löytyvä autohalli on niinikään yhteinen Rakuunanpuiston kanssa, ja sinne pääsee hissillä suoraan asuinkerroksista. Myös pihalla on autopaikkoja.

Katso kuvat ja video

1 / 9
2 / 9 - Rakuunanpiha nousee osoitteeseen Huopalahdentie 19. Visualisointi
3 / 9 - Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä. Visualisointi
4 / 9 - Nauti uuden kodin pinnoista ja helppoudesta. Visualisointi asunnosta B68
5 / 9 - Kaunis olohuone on kodin sydän. Visualisointi asunnosta B74
6 / 9 - 79 neliöisessä neljän huoneen kodissa keittiö yhdistyy ruokailutilaan, mutta on silti omassa rauhassaan. Visualisointi
7 / 9 - Lasitettu parveke jatkaa kodin tilaa ulos rauhalliselle pihan puolelle. Visualisointi asunnosta B74
8 / 9 - Naapuritalon Rakuunanpuiston ylimmässä kerroksessa sijaitsevat tyylikkäät yhteistilat, jotka ovat myös Rakuunanpihan asukkaiden käytössä. Visualisointi
9 / 9 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Älä turhaan lähde kotikulmia edemmäs

  Munkkiniemi on arvostettu ja perinteikäs asuinalue, jossa kaikki arjessa tarvittavat palvelut ovat lähellä. Alueella on suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, terveysasema ja hyvä kirjasto. Puolen kilometrin päässä Rakuunanpihasta on Munkkivuoren ostoskeskus, josta löydät päivittäistavarakaupat, apteekin, lääkäriaseman ja hyvinvointipalvelut, ravintolat ja monta pientä erikoisliikettä.

  Munkkiniemen puistotien lehmusten koristamalta esplanadilta löydät pikkukauppoja, palveluita sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Kun pysähdyt istuskelemaan perinteiselle Puukioskille, tunnelma on kuin ulkomailla. Rakuunanpihan kivijalkaankin tulee kolme liiketilaa. Lähimmät palvelut löytyvät siis vain hissimatkan päästä, oman kotitalon alakerrasta.

  Hetkessä keskustaan tai kauemmaksi

  Munkkiniemen kaunis ympäristö, luonto ja vanha arkkitehtuuri houkuttelevat ulkoilemaan. Tiheä ja toimiva julkinen liikenne sekä läheiset pääväylät kuljettavat sukkelasti Helsingin keskustaan ja kauemmaksikin. Keskustaan pääset myös pyöräteitä pitkin ja Munkkiniemestä löytyy kaupunkipyörien parkkeja, lähin vain korttelin päässä Rakuunanpihasta.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Rakuunanpihasta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -