Munkkiniemi on helsinkiläisten rakastama kaupunginosa raitiovaunumatkan päässä keskustasta. Täällä asut lähellä merta, vehreitä puistoalueita ja palveluita. Nyt sinun ei tarvitse tinkiä asumisen laadusta asuinpaikkaa valitessasi – Helsingin Rakuunanpiha tuo valmistuessaan modernin asumisen Munkkiniemeen. Näin hyvää asumista on harvoin tarjolla perinteikkäällä arvoalueella. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 30 - 119 m²
Velaton hinta: 358 800 - 710 500 €
Osoite: Huopalahdentie 19, 00330, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 6/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kaupunkikoteja, joissa on reilusti tilaa elämälle 

As. Oy Helsingin Rakuunanpihassa on myytävänä vielä muutama kaksio sekä erikokoisia kolmen ja neljän huoneen asuntoja. Kaksioiden neliömäärä vaihtelee 46 ja 54,5 välillä. Kolmen huoneen kotien koot vaihtelevat 69 ja 79 neliömetrin välillä – kolmioiden joukosta löytyy siis sopivan kokoinen tila niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Asuintalon viimeiset vapaat neljän huoneen asunnot ovat ylellisen tilavia, 101,5 neliömetrin perheasuntoja. Näin väljät asuintilat ovat Helsingin kantakaupungissa harvinaisuus.

Elämän parhaat puolet

Kodin keskipisteenä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä, jossa kotielämä pääsee näyttämään parhaat puolensa. Asunnoissa on tilavat säilytysjärjestelmät ja jokaisessa vapaassa kodissa on oma sauna. Neljän huoneen kodeissa on lisäksi erillis-wc ja ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kaikissa asunnoissa on myös lasitettu parveke tai laudoitettu terassi – melkoisen mukava poikkeus kaupunkimiljöössä!

Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät. Valoisuus, vaaleat pinnat ja kauniit lautaparketit inspiroivat sisustamaan. Uuden asuinrakennuksen houkutteleviin puoliin kuuluu myös hyvä äänieristys – keskeisestä sijainnista huolimatta koti on ihanan rauhallinen.

Modernia mukavuutta perinteikkäällä paikalla

Moderni talotekniikka, muun muassa säädettävä koneellinen tulo–poistoilmanvaihto, takaa miellyttävän arjen. Kotiintulossakin on munkkiniemeläistä arvokkuutta. Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä. Aiemmin valmistuvan naapuritalo Rakuunanpuiston ylimmästä kerroksesta löytyvät upea saunaosasto ja asukkaiden yhteinen kerhotila, jonka edustalla avautuvalta lasitetulta terassilta on hienot maisemat yli Munkkiniemen kattojen. Sauna ja kerhotila ovat molempien talojen asukkaiden käytössä.

Pihakannen alta löytyvä autohalli on niin ikään yhteinen Rakuunanpuiston kanssa, ja sinne pääsee hissillä suoraan asuinkerroksista. Myös pihalla on autopaikkoja. Verkko-ostoksia tekevää helpottaa naapuritalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvä Postin pakettilokerikko. Taloyhtiöillä on myös yhteinen pesula ja kuivaushuone.

Tutustu Rakuunanpihan kerrosnäkymiin

Kun ostat asunnon Helsingin Rakuunanpihasta, saat Munkkiniemen maisemat kaupan päälle. Tutustu talon kerrosnäkymiin alla. Panoramakuvat ja korkeus ovat suuntaa antavia. Kuvat on otettu suunnilleen keskeltä rakennusta.

2. kerros
3. kerros
4. kerros
5. kerros
6. kerros
7. kerros

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja video

1 / 9
2 / 9 - Rakuunanpiha nousee osoitteeseen Huopalahdentie 19. Visualisointi
3 / 9 - Näyttävään rappukäytävään kuljetaan ulko-ovesta, joka henkii massiivipuupintoineen asuinalueen henkeen sopivaa tyyliä. Visualisointi
4 / 9 - Nauti uuden kodin pinnoista ja helppoudesta. Visualisointi asunnosta B68
5 / 9 - Kaunis olohuone on kodin sydän. Visualisointi asunnosta B74
6 / 9 - 79 neliöisessä neljän huoneen kodissa keittiö yhdistyy ruokailutilaan, mutta on silti omassa rauhassaan. Visualisointi
7 / 9 - Lasitettu parveke jatkaa kodin tilaa ulos rauhalliselle pihan puolelle. Visualisointi asunnosta B74
8 / 9 - Naapuritalon Rakuunanpuiston ylimmässä kerroksessa sijaitsevat tyylikkäät yhteistilat, jotka ovat myös Rakuunanpihan asukkaiden käytössä. Visualisointi
9 / 9 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Älä turhaan lähde kotikulmia edemmäs

  Munkkiniemi on arvostettu ja perinteikäs asuinalue, jossa kaikki arjessa tarvittavat palvelut ovat lähellä. Alueella on suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, terveysasema sekä hyvä kirjasto. Puolen kilometrin päässä Rakuunanpihasta on Munkkivuoren ostoskeskus, josta löydät päivittäistavarakaupat, apteekin, lääkäriaseman ja hyvinvointipalvelut, ravintolat sekä monta pientä erikoisliikettä.

  Munkkiniemen puistotien lehmusten koristamalta esplanadilta löydät pikkukauppoja, palveluita sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Kun pysähdyt istuskelemaan perinteiselle Puukioskille, tunnelma on kuin ulkomailla. Rakuunanpihan kivijalkaankin tulee kolme liiketilaa. Lähimmät palvelut löytyvät siis vain hissimatkan päästä, oman kotitalon alakerrasta.

  Ulkoilumaastot vailla vertaa

  Munkkiniemen kaunis ympäristö, luonto ja vanha arkkitehtuuri houkuttelevat ulkoilemaan. Huopalahden isot puistot kutsuvat seuraamaan luonnon kiertokulkua tai viettämään päivää leppoisalla piknikillä. Meren läheisyys innostaa reippailemaan ja lähimmälle valvotulle uimarannalle on alle kahden kilometrin matka. Alue kutsuu löytöretkille lähistön merkittäville paikoille: Munkkiniemen kartanoon, Kalastajatorpalle tai Alvar Aallon kotitaloon.

  Hetkessä keskustaan tai kauemmaksi

  Tiheä ja toimiva julkinen liikenne sekä läheiset pääväylät kuljettavat sukkelasti Helsingin keskustaan ja kauemmaksikin. Keskustaan pääset myös pyöräteitä pitkin ja Munkkiniemestä löytyy kaupunkipyörien parkkeja – lähin vain korttelin päässä Rakuunanpihasta.

   

   

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Rakuunanpihasta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -