TULOSSA! Lisää koteja suosittuun Verkkosaareen

Rouhea ja merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman kyljessä, kantakaupungin kynnyksellä. Pasurin kodit nousevat viihtyisään kortteliin askeleen päähän meren rannasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Capellanranta 10, 00580, Helsinki

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Verkkosaaressa asut urbaanisti meren ja mainioiden ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä. Teurastamon kulttuuririennot ja palvelut sekä metro tekevät elämästä sujuvaa. 6-7-kerroksiseen As. Oy Helsingin Pasuriin on suunnitteilla 47 asuntoa, joista löytyy monipuolisia kotivaihtoehtoja kaikille kaupunkielämää arvostaville. Iso, vehreä korttelipiha tarjoaa rauhaa kaupunkielämän vastapainoksi.

Jos haluat saada lisätietoja tulevista kodeista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Pasurin ennakkomarkkinointi käynnistyy arviolta syksyllä 2019.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

    Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

    Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

    Lue lisää Kalasatamasta

    Merta ja luontoa

    Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

    6 minuutissa keskustaan

    Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

    Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

    Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

    Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

    Kartta


    Reittiohjeet

    Valitse matkustustapa

    Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

    Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

    Etäisyys paikoista

      Ota yhteyttä

      Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

      Skanska Kodit

      Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
      0800 162 162 (maksuton)

      Osoite
      Nauvontie 18
      00280 Helsinki

      Ota yhteyttä

      -