Rouhea ja merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman kyljessä, kantakaupungin kynnyksellä. Pasurin kodit nousevat viihtyisään kortteliin askeleen päähän meren rannasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 27 - 116 m²
Velaton hinta: 259 200 - 870 000 €
Osoite: Capellanranta 10, 00580, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 31.1.2022

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koti elämäsi parhaisiin hetkiin

Seitsemän kerroksen korkeuteen nousevaan As. Oy Helsingin Pasuriin rakennetaan yhteensä 48 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä viiteen. Tästä kotivalikoimasta löytyy sopiva asunto sinkkuelämään, perheen perustamiseen tai jo vakiintuneeseenkin arkeen.

Kodeissa on tyylikkäät ja toimivat asuintilat. Avokeittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Jokaisessa kodissa on leveä ranskalainen parveke ja osassa asuntoja oma sauna. Jos kuitenkin säilytystila on sinulle löylyjä tärkeämpää, voit muuttaa saunasi vaatehuoneeksi, kunhan varaat kotisi ajoissa!

Kanavakaupungin romantiikkaa

Parvekkeellinen koti kantakaupungissa saattaa olla harvinaista herkkua, mutta Pasurissa elämä onkin makoisampaa. Lähes jokaisessa asunnossa on eurooppalaisen kanavakaupungin tyylikkyyttä huokuva, leveä ranskalainen parveke, joka aukeaa kanavan ääreen. Parvekkeissa on suuret lasiliukuovet, jotka luovat sisätiloihin avaruutta, valoisuutta ja ilmavuutta.

Osassa koteja on ranskalaisen parvekkeen lisäksi myös lasitettu parveke korttelin rauhallisen sisäpihan puolella. Muutamissa alimpien kerrosten kodeissa taas on viihtyisä asuntopiha.

Kaupungin upeimmat merimaisemat

Asukkaiden yhteinen saunaosasto ja kerhohuone sijaitsevat talon seitsemännessä kerroksessa. Yhteistiloja kiertää suuri kattoterassi, jolta aukeavat maisemat kanavalle ja merelle. Laudoitetulla terassilla tuntuu, kuin istuskelisi kaupungin hienoimmalla laiturilla. Ja saa tänne tulla ihailemaan auringonlaskua ilman saunavaraustakin – tästä näköalasta riittää kyllä jaettavaksi useammallekin

Visualisoinnit

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 9
2 / 9 - Pasuri julkisivu kanavalle visualisointi.jpg
3 / 9 - Pasuri keittiovisualisointi.jpg
4 / 9 - Pasuri olohuone visualisointi B46.jpg
5 / 9 - Pasuri olohuonevisualisointi A21.jpg
6 / 9 - Pasuri pihavisualisointi.jpg
7 / 9 - Pasuri kattoterassi visualisointi.jpg
8 / 9 - Verkkosaari korttelivisualisointi.jpg
9 / 9 - asemapiirros.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Pasuri keittiovisualisointi.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

  Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

  Lue lisää Kalasatamasta

  Merta ja luontoa

  Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

  6 minuutissa keskustaan

  Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

  Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

  Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

  Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -