Näet sen jo kaukaa. Pyöräilet Kulosaaren sillalla ja Helsingin siluetti levittäytyy eteesi. Laineet keinuttavat veneitä Vanhankaupunginlahdella, kun kaarrat ohi Kalasataman tornitalojen. Ja siinä se on, Verkkosaari sekä oma kotikorttelisi, jonka tunnistat sen vehreistä kaduista ja townhouse-tyyppisten taljen muodosta. Uusi koti Verkkosaaressa on uudenlaisen kaupunkielämän alku – As. Oy Helsingin Karpissa elät asumisen unelmasi todeksi.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 28 - 111,5 m²
Velaton hinta: 280 000 - 832 500 €
Osoite: Capellanranta 6, 00580, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 28.6.2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Uudenlaisen kaupunkielämän alku

As. Oy Helsingin Karppi rakennetaan Verkkosaareen, uuteen ja rauhaisaan kotikortteliin rouhean merellisessä Kalasatamassa, aivan itäisen kantakaupungin tarttuvimman sykkeen iholla. Karpin sijainti on kerrassaan ihmeellinen kulttuurista palveluihin: kauppakeskus Redi, Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus sekä päiväkodit ja koulut ovat vain kävelymatkan päässä. Myös uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva Teurastamo sekä tapahtumien Suvilahti löytyvät läheltä. Upea sijainti meren äärellä tarjoaa asukkaille myös uudenlaisia ulkoilu- ja oleskelumahdollisuuksia, jotka mullistavat tuntemasi kaupunkielämän.

Moderni koti täynnä asumisen unelmia

Karppi koostuu yhdestä kuusikerroksisesta, merinäköalallisesta kerrostalosta sekä kahdesta kolmikerroksisesta, viherkattoisesta townhouse-tyyppisten pientalojen siivestä, jotka edustavat rivitalonomaista asumista kantakaupungin kynnyksellä. Talokokonaisuuteen rakennetaan yhteensä 36 kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin, jopa viiden huoneen saunallisiin perheasuntoihin. Kerrostaloasunnoissa on lasitettu parveke tai asuntopiha ja townhouse-asunnoissa oma piha.

Asuntosuunnittelussa on korostettu luonnonvaloa, joka virtaa suurista ikkunoista toivottaen asukkaansa tervetulleeksi heti kotiovella, sekä tilaa, näkymiä, tunnelmaa ja helpompaa arkea palvelevaa käytännöllisyyttä. Pienimmissäkin kodeissa on runsaasti tilaa elämälle, kotikokkailulle ja niistä nautiskelulle. Ajattoman tyylikkäät pinnat ja kepeät sävyt houkuttelevat sisustamaan.

Kaksikerroksisista townhouse-asunnoista ja suurimmista kerrostaloasunnoista on tarjolla vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Älykäs arki takaa viihtyvyyden

Ainutlaatuisessa kotikorttelissa naapuritalojasi ovat As. Oy Helsingin Seipi ja As. Oy Helsingin Pasuri. Pasurin 7. kerroksesta löytyvä upea saunaosasto on myös Karpin asukkaiden käytössä. Samassa rakennuksessa on lisäksi korttelin asukkaiden yhteinen pesula ja korttelitupa.

Karpin kerrostalon porrashuoneesta pääsee hissillä korttelin alla sijaitsevaan autohalliin, jossa osa autopaikoista on varattu sähköauton latauspisteellä. Karpin ensimmäisessä kerroksessa on myös koko korttelia palveleva Postin pakettiautomaatti. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama energia hyödynnetään taloyhtiön omaan käyttöön. Lisäksi taloyhtiö liittyy Kalasataman innovatiiviseen putkikeräysjärjestelmään, jossa jätteet sujahtavat maanalaista putkistoa pitkin suoraan keräysasemalle.

Verkkosaari muuttaa käsityksesi kotipiiristä

Enemmän kuin vain maantieteellinen kaupunginosa, Verkkosaari on eri tavoin inspiroivia mielentiloja. Kun menojalkaa vipattaa, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia riittää valinnan vaikeuteen asti. Jos taas tekee mieli rauhoittua, mutta silti lähteä kodin seinien ulkopuolelle, siihenkin tarpeeseen asuinalueen tarjonta on Helsingin parasta.

Voit livahtaa kaupungin vilinää pakoon Kalasatamasta Isoisänsiltaa pitkin Mustikkamaan rauhaan tai merenrantabulevardin kautta tuulettumaan Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Tai sitten voit valita sopivan kahvilan ja vain ihmetellä lämpimän kupposen äärellä elämän kirjoa. Verkkosaaressa kotipiirisi on suuri, täynnä mahdollisuuksia, elämyksiä, yllätyksiä ja tarinoita.

 

Visualisoinnit

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

  Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

  Lue lisää Kalasatamasta

  Merta ja luontoa

  Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

  6 minuutissa keskustaan

  Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

  Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

  Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

  Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -