Asu urbaanisti Talin urheilupuiston laidalla

Luonnonläheinen asuminen yhdistettynä hyviin palveluihin ja yhteyksiin on monen suomalaisen unelma. Jasmine tarjoaa juuri tätä. Aivan Talin urheilupuiston laidalle rakentuvan kotisi ovelta pääset hetkessä niin luonnon rauhaan, kauppaan kuin keskustaankin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 46,5 - 120,5 m²
Velaton hinta: 279 000 - 783 300 €
Osoite: Kutomotie 12 b, 00380, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 08/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
MuuttovalmisAsumisen tilaa ja rauhaa

Jasmineen valmistuu yhteensä 27 kaunista ja avaraa kotia, joissa kaikissa on sauna. Koteja löydät toimivista 46,5 m2 kaksioista tilaviin 120,5 m2 neljän huoneen asuntoihin. Lähes joka asunnosta on puistonäkymät. Valitsitpa kaksion tai useamman makuuhuoneen asunnon, on kotisi avara ja täynnä valoa. Yhteistä joka neliölle on myös hyvä suunnittelu, viimeisimmät mukavuudet – ja se ihana uuden kodin tuntu.

Jasminen väljistä ja vaihtelevista asuntopohjista löydät paljon helmiä. Esimerkiksi ylimmän kerroksen kahdessa suuressa huoneistossa on kummassakin oma terassi ja parveke. 84 neliön maa-tason kodissa puolestaan on oma iso, suojamuurilla varustettu piha, jossa voit kasvattaa vaikkapa omat yrtit ja vihannekset.

Uusia koteja valmiilta alueelta

Jasmine on siinä mielessä ainutlaatuinen uudiskotilöytö Helsingistä, että se valmistuu valmiille alueelle keskusta-alueen läheisyyteen, olemassa olevien palveluiden ääreen. Jo aivan kotitalosi kulmilta löydät lähikauppojen palvelut, ja hetken matkan päässä Munkkivuoressa on päivittäistavarakauppojen ja erikoisliikkeiden keskittymä.

Liikkuvalle ihmisille Jasminen ympäristö antaa paljon: pitkiä kävelylenkkejä raikkaassa metsäilmassa ja meren rannoilla, golfia aivan kotimaisemissa, tennistä, keilailua, palloilulajeja… Arvostettu ja luonnonkaunis Talin alue tarjoaa kaikkina vuodenaikoina paljon mahdollisuuksia sellaiseen liikuntaan ja ulkoiluun, joka sinusta tuntuu hyvältä.


Sujuvaa arkea

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Jasminessa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ja kalusteiden järjestelyä ilman ylijääviä hukkaneliöitä. Säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia, ja esimerkiksi eteisen peilipintaisten liukuovien takaa löydät oman maun mukaan muokattavan säilytysjärjestelmän.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat Jasminen kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi ja sisustustavarasi asettuvat luontevasti luoden kotiin sinun näköisesi ilmeen. Oman yksityiskohtansa Jasminen asuntoihin tekee kylpyhuoneiden ja wc:den sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka ansiosta askeleet tuntuvat aina miellyttävän lämpöisiltä.

Lämmikepistokkeilla varustettuun, kaksikerroksiseen autohalliin pääset hissillä suoraan kuivin jaloin. Autohallin ja ykköskerroksen välillä on myös erillinen siirtymistä helpottava kevythissi. Arkeasi helpottaa taloyhtiön aulaan tuleva Smartpost-pakettiautomaatti, johon voit tilata ja palauttaa esimerkiksi verkkokauppaostoksesi.

Tutustu Jasminen esitteeseen tästä!
Tutustu Jasminen sisustusvalintoihin tästä!Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Näkymät Jasminen 7. kerroksesta länteen

  Talissa on lukuisia kevyenliikenteen reittejä

  Talin urheilupuiston kartano

  Omat ulkoilumaastot

  Aivan Jasminen vierestä aukeava Talin urheilupuisto kutsuu sinut virkistäytymään kaikkina vuodenaikoina. Kauniiden ulkoilureittien lisäksi voit harrastaa kotikulmillasi useita lajeja tenniksestä keilaukseen ja pyöräilystä sulkapalloon.

  5 minuutissa juna-asemalle

  Jasminen sijainti on yhteyksien osalta mainio. Valimon rautatieasema on noin kilometrin kävelymatkan päässä, ja bussit keskustaan ja pohjoiseen kulkevat aivan vierestä. Matkasi kotoa Helsingin keskustaan ja toisin päin sujuu vain puolessa tunnissa.

  Lähipalvelut kävelymatkan päässä

  Puolentoista kilometrin päässä sijaitsevat Munkkivuoren palvelut pitävät huolen siitä, että löydät aivan kotikulmiltasi kaiken tarvittavan. S-market ja Lidl palvelevat lisäksi vain muutaman sadan metrin päässä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -