Uusia koteja, joissa saa elää omannäköistä kaupunkielämää

Luonnonläheinen asuminen yhdistettynä hyviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin on oikea kaupunkiasumisen unelma. As. Oy Helsingin Jasmine tarjoaa nyt harvinaisen mahdollisuuden asua nykyaikaisesti lähellä Helsingin kantakaupunkia ja Talin puistoalueiden rentouttavaa rauhaa. Kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että arkesi on täällä juuri sellaista kuin sinä haluat. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 46,5 - 120,5 m²
Velaton hinta: 369 600 - 490 100 €
Osoite: Kutomotie 12 b, 00380, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 20.8.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
MuuttovalmisUusi koti, valmis alue

As. Oy Helsingin Jasmine rakennetaan omalle tontille, Talin valmiille alueelle, jossa sinun ei tarvitse odottaa ympäröivien palveluiden valmistumista. Kaikki tärkeä löytyy läheltä ja Helsingin keskustaankin pääset julkisilla kulkuvälineillä hetkessä.

Liikkuvalle ihmiselle Jasminen ympäristö antaa paljon: pitkiä kävelylenkkejä raikkaassa metsäilmassa ja rannoilla, golfia aivan kotimaisemissa, tennistä, keilailua, palloilulajeja… Arvostettu ja luonnonkaunis Talin alue tarjoaa kaikkina vuodenaikoina paljon mahdollisuuksia liikuntaan ja ulkoiluun. Mutta saa Jasminessa toki jäädä sisällekin – ymmärtäähän sen, kun koti on näin ihana.

Sujuvaa arkea

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Jasminessa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ja kalusteiden järjestelyä ilman ylijääviä hukkaneliöitä. Säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia, ja esimerkiksi eteisen peilipintaisten liukuovien takaa löydät oman maun mukaan muokattavan säilytysjärjestelmän.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat Jasminen kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi ja sisustustavarasi asettuvat luontevasti luoden kotiin sinun näköisesi ilmeen. Oman yksityiskohtansa Jasminen asuntoihin tekee kylpyhuoneiden ja wc:den sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka ansiosta askeleet tuntuvat aina miellyttävän lämpöisiltä.

Lämmikepistokkeilla varustettuun, kaksikerroksiseen autohalliin pääset hissillä suoraan kuivin jaloin. Autohallin ja ykköskerroksen välillä on myös erillinen siirtymistä helpottava kevythissi. Arkeasi helpottaa taloyhtiön aulaan tuleva Smartpost-pakettiautomaatti, johon voit tilata ja palauttaa esimerkiksi verkkokauppaostoksesi.

Astetta mukavampi kaupunkikoti

Jasminessa on vapaana vielä erikokoisia kolmen huoneen asuntoja, joista voit valita omasi elämäntilanteesi mukaan. Toimivat 66 m² kolmen huoneen asunnot sopivat esimerkiksi pariskunnille. Runsaan tilavat, 84,5 m² kolmen huoneen kodit taas vastaavat hyvin pienen perheen toiveisiin. Kaikissa kodeissa on oma sauna, mikä on harvinaista herkkua näin lähellä Helsingin kantakaupunkia. Yhteistä joka kodille on myös avaruus, valoisuus, hyvä suunnittelu – ja se ihana uuden kodin tuntu.

Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ja kalusteiden järjestelyä. Kotien säilytystiloissa on suosittu käteviä liukuovia, jotka myös antavat tilaa vapaammalle sisustamiselle. Lattioita peittävät kauniit lautaparketit. Kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattilämmitys. Vaaleiden pintojen ansiosta koti on kuin tyhjä taulu, jonka saa itse täyttää rakastamillaan väreillä ja asioilla. Täällä voit ottaa ikkunasta aukeavat puistomaisemat osaksi sisustustasi.

Huomasithan jo yhteistilat?

Kutomotie 10 a:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteistilat on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Tilojen varaaminen käy kätevästi esimerkiksi infotaulun kautta.

Talosaunoja on kolme erikokoisiin tarpeisiin. Isoimpaan tilaussaunaan mahtuu jopa kymmenen henkilöä saunomaan ja vilvoitteluterassista nauttimaan. Tyylikkäästi kalustettu 120 neliön kerhotila on tarkoitettu kaikille asukkaille ja siellä on helppo järjestää askartelukerhoja, tapaamisia ja juhlia lastenkutsuista merkkipäiviin. Kerhotilan hyvin varusteltu keittiö tekee tilaisuuksien järjestämisestä helppoa. Mukavin asia kerhotilassa on se, että asukkaat voivat käyttää sitä vapaaseen yhdessäoloon silloin, kun tilaa ei ole erikseen varattu yksityistilaisuutta varten.

Lämmikepistokkeilla varustettuun, kaksikerroksiseen autohalliin pääset hissillä suoraan kuivin jaloin. Arkeasi helpottaa myös taloyhtiön aulaan tuleva Smartpost-pakettiautomaatti, johon voit tilata ja palauttaa verkkokauppaostoksesi.

Harvinainen uudiskohde Helsingissä – tee digivaraus!

Perinteikkäiden alueiden asutus on usein vanhahkoa ja laadultaan välttävää. Helsingin Jasmine onkin mahdollisuutesi asua kaupungissa tinkimättä kotisi laadusta. Uudiskohteessa ei tarvitse huolehtia remonteista tai kodin vaillinaisesta varustelusta. Valitse siis uusi kotisi nyt ja valmistaudu nauttimaan tavallista tasokkaammasta kaupunkiasumisesta!

Helsingin Jasminesta voit varata kodin heti digivarauksella! Voit varata asunnon itsellesi viideksi (5) päiväksi maksamalla 200 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Löydä oma uusi kotisi!

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Jasminen ympäristöön ja Jasmineen kuvien ja visualisointien välityksellä.

Helsingin Jasmine rakentuu Talin urheilupuiston reunalle. Visualisointi.
1 / 7 - Helsingin Jasmine rakentuu Talin urheilupuiston reunalle. Visualisointi.
Moderni keittiö on toimiva ja tyylikäs. Visualisointi.
2 / 7 - Moderni keittiö on toimiva ja tyylikäs. Visualisointi.
Ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Visualisointi.
3 / 7 - Ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Visualisointi.
Lasitettu parveke toimii oleskelutilana keväästä pitkälle syksyyn. Visualisointi.
4 / 7 - Lasitettu parveke toimii oleskelutilana keväästä pitkälle syksyyn. Visualisointi.
5 / 7 - Näkymät Jasminen 7. kerroksesta länteen
6 / 7 - Talissa on lukuisia kevyenliikenteen reittejä
7 / 7 - Talin urheilupuiston kartano

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Rauhallinen puistoidylli Helsingissä

  Tali on osa läntistä Helsinkiä ja kuuluu Pitäjänmäen kaupunginosaan. Muita lähialueita ovat Haaga ja Munkkivuori. Tällä asut rauhallisten, helsinkiläisten rakastamien kaupunkialueiden ympäröimänä. Kävelymatkan päästä löydät monia vehreitä puistoalueita.

  Talin alueella on menneen ajan hurmaavaa tunnelmaa. Kaunis, 1600-luvulta peräisin oleva Talin kartano sijaitsee Jasminesta vain kävelymatkan päässä. Kartanon luokse johtaa tunnelmallinen koivukuja ja alueella kasvaa useita jalopuita. Alueelta löydätkin Helsingin paksuimman puun, Talin vanhan rauhoitetun tammen, jota ihaillen on mukava viettää kesäiset eväsretket. Kartanon mailla on myös yksi Suomen vanhimpiin kuuluvista siirtolapuutarhoista. Näin luontorikas ympäristö on kaupunkiasumisessa todellinen harvinaisuus.

  Viihtyisää vapaa-aikaa kaikille

  Aivan kotitalon viereen avautuva Talin urheilupuisto tarjoaa Jasminen asukkaille kattavan valikoiman erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Suurelta ulkoilualueelta löydät puitteet muun muassa jalkapallon, amerikkalaisen jalkapallon, golfin ja rugbyn pelaamiseen. Puiston sisähalleissa pelataan sulkapalloa, squashia, biljardia ja tennistä. Löytyypä alueelta myös keilahalli ja kuntosalikin. Voit myös lähteä puistoon ihan vain kävelylle ja ihastelemaan kauniita maisemia. Täällä viihdyt vallan mainiosti, olitpa sitten luontoihminen tai himourheilija.

  Viidessä minuutissa juna-asemalle

  Valimon juna-asema on noin kilometrin kävelymatkan päässä, ja bussit keskustaan ja pohjoiseen kulkevat aivan vierestä. Matkasi kotoa Helsingin keskustaan ja toisin päin sujuu vain puolessa tunnissa. Puolentoista kilometrin päässä sijaitsevat Munkkivuoren palvelut pitävät huolen siitä, että löydät kotikulmiltasi kaiken tarvittavan. S-market ja Lidl palvelevat lisäksi vain muutaman sadan metrin päässä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -