A 03 1H+KT+TT

Vapaa
Floor plan, Helsinki, Helsingin Fanny, A03
Situation plan, Helsinki, Helsingin Fanny, A03

Ensimmäisen kerroksen yksiö, jossa yhteys omaan työtilaan. Työtila on iso yhtenäinen huone, joka mahdollistaa tilaan monta erilaista käyttötarkoitusta. Se voi toimia esimerkiksi kampaamona tai tilan voi ottaa myös kokonaan asuinkäyttöön. Työtilassa on myös normaalia korkeampi huonekorkeus. Asunto ja työtila ovat kahdessa eri tasossa. Asunnon terassi on ilta-aurinkoon.

Asunnon numero: A 03
Huoneluku: 1H+KT+TT
Pinta-ala: 98 m²
Kerros: 1 / 4
Parveke: Tavallinen, lasitettu
Sauna: Ei
Muut tilat: Ei
Osoite: Taidemaalarinkatu 8 A 03
Tila: Vapaa
Velaton hinta: 303 800 €
Myyntihinta: 91 140 €
Pitkäaikainen laina: 212 660 €
Rahoitusmalli: RS
Arvioitu hoitovastike: 401,80 €
Arvioitu vesimaksu: 19 €
Rahoitusvastikearvio
Lyhennysvapaan ajalta 148,86 €
Lyhennysvapaan jälkeen 973,07 €
Arvioitu tontinvuokravastike: 125,44 €
Vuokratontin arvioitu lunastusosuus: 30 674 €
Valinnainen vuokratontti:

Kyseinen talo rakennetaan vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen lunastusosuuden ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.

Voit varata asunnon itsellesi viideksi (5) päiväksi maksamalla 200 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Jos haluat ostaa varaamasi asunnon, toimi saamassasi varausvahvistuksessa olevien ohjeiden mukaisesti.