Kuninkaantammi on täynnä elämää – kaupungin sekä luonnon

Kuvittele, että voisit asua rauhallisen vehreillä kotikulmilla, upouudessa kauniissa kodissa, jossa kaikki toimii kuten pitää – ja silti alle puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta. Nyt se on mahdollista. As. Oy Helsingin Fanny rakennetaan omalle tontille uuteen Kuninkaantammen. Toteuta unelmasi nyt, sillä tarjoamme 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta. Etu hyödynnettävissä 6.3.-31.5.2019.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 26 - 111 m²
Velaton hinta: 167 700 - 543 900 €
Osoite: Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 6/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Toteuta luonnonläheinen kotiunelmasi kaupungissa

As. Oy Helsingin Fanny nousee omalle tontille kaupunkimaiseen Kuninkaantammeen. Täällä asuintalojen persoonalliset muodot ja pirteät värit luovat alueelle eloisan ilmeen. Parasta Kuninkaantammessa on kuitenkin vehreä naapurisi keskuspuisto, jonka asukkien luona voit vierailla päivittäin – ken tietää, ehkä tapaat puistossa ketun, piisamin tai hirven! Tarjoamme nyt 1500 euron sisustusedun jokaisesta kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta. Etu on voimassa 6.3.–31.5.2019.

Viihtyisät raamit elämälle

Fanny kohoaa ihanteelliselle paikalle, luonnontilaan jätettävän viehättävän puistikon viereen. Kahdessa nelikerroksisessa talossa riittää kotivalikoimaa 26-neliöisestä yksiöstä 111-neliöiseen viiden huoneen kotiin, niin sinkun, suurperheen kuin sijoittajankin toiveisiin. Tarjolla on myös yksi 98 neliön asunto, jonka yhteydessä on korkea ja avara työtila – erinomainen vaihtoehto esimerkiksi yrittäjälle. Kekseliäs tilankäyttö, suuret ikkunat ja parvekkeilta avautuva suojaisa pihamaa muodostavat elämälle viihtyisät raamit. Nyt tarjoamme 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta!  Etua voit hyödyntää esimerkiksi sisustusvalintoja tehdessä. Toimi siis nopeasti – etu hyödynnettävissä 6.3.-31.5.2019.

Koti laajenee parvekkeelle tai terassille

Fannyn kodeissa suunnittelun lähtökohtana on ollut käytännöllisyys ja valoisuus. Kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin, joten sinä voit keskittyä nauttimaan elämästäsi. Jokaiseen kotiin kuuluu viihtyisä parveke tai terassi, jonne asunnon neliöt jatkuvat kesäkaudella. Valtaosa parvekkeista avautuu rauhalliselle sisäpihalle, jossa on lapsille leikkipaikka ja aikuisille oleskelutilaa. Osa Fannyn kotien vaatekaapeista on toteutettu säilytysjärjestelmänä, jota on mahdollisuus muokata oman tarpeen mukaan. Osassa suuremmista kodeista nautiskellaan oman saunan lempeistä löylyistä. Katoille asennetaan aurinkopaneelit, joilla tuotetaan osa kiinteistön sähköstä.

Toimivia ratkaisuja jokaiseen päivään

Asukkaiden yhteisessä käytössä on monta jokapäiväisen elämän helpottajaa: sauna, kerhohuone, kuivaushuone sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Naapuritontilla sijaitsevan, Skanskan aiemmin valmistuneen kohteen Vennyn pesula ja kuivaushuone ovat myös Fannyn asukkaiden käytössä. Fannyn kummassakin talossa on vesipisteellä varustettu kuraeteinen. Fannyn erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa. Osa autohallipaikoista on lisätyönä mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä.

Visualisointeja Fannysta ja Kuninkaantammen aluevideo

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Molskotin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kuninkaantammen ilmavisualisointi

  Helsingin Fannyn ilmavisualisointi.

  Ekologista ja urbaania elämää    

  Kuninkaantammi on uusi, kutsuva kaupunginosa, jossa ympäristöystävälliset valinnat ja luonnonläheisyys nivoutuvat osaksi urbaania elämäntapaa.

  Hyvää elämää joka päivä

  Kuninkaantammi on urbaani ja vihreä asuinalue, valmiina noin 5 000 ihmisen kotikaupunginosa. Tiivis, ekologinen ja luonnonläheinen asuinalue muodostuu värikylläisestä, kerrostalovaltaisesta keskustasta, jota ympäröivät kaupunkimaiset pientaloalueet sekä Keskuspuisto kaikkine virkistys- ja harrastusmahdollisuuksineen. Alueen maisemasuunnittelussa hyödynnetään ekologisesti hulevesiä ja alueelta louhittua kiviainesta, ja niin taloissa kuin kaduillakin näkyy mielenkiintoisia arkitehtonisia yksityiskohtia.

  Esihistorian lehtien havinaa

  Vanhimmat Kuninkaantammen alueen asutukseen liittyvät löydökset ovat peräisin noin 2 500 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Aivan Kuninkaantammen tuntumassa, Malminkartanon rajalla, on useita esihistoriallisia muinaisjäännöksiä.

  Myöhemmin alueella on myös louhittu rautaa, kun Helsinki ympäristöineen oli parisataa vuotta taaksepäin Suomen huomattavinta kaivosseutua. Alueella sijaitseekin kaksi entistä rautakaivosta Hakuninmaantien ja Kuninkaantammentien tuntumassa.

  Nauti luonnosta kotikulmilla 

  Kuninkaantammen suunnittelussa yksi johtavista ajatuksista on ollut luonnonläheisyys. Alue rajautuu Helsingin keskuspuistoon, joten monipuolisten liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Kuninkaantammesta pääsee todella kätevästi keskustaan polkupyörän kyydissä – talvella matkan voisi vaikka hiihtää! Mukavan pyöräilymatkan etäisyydellä kotiovelta sijaitsee myös muita kivoja piipahduspaikkoja, kuten Haltialan kotieläinpuisto ja Pitkäkosken Ulkoilumaja, Paloheinän golf-kenttä, jäähalli ja Paloheinän ulkoilumaja. Tulevaisuudessa Kuninkaantammen asukkaat pääsevät myös pulikoimaan kesäisin omalla uimarannalla vesilaitokselta vapautuneessa Palettilammessa.

  Lue lisää Kuninkaantammen asuinalueesta »

   

  Asuinalue on saanut nimensä yli 300 vuotta vanhasta tammesta

  Asemapiirros Fanny

  asemapiiros_1140x800.png

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -