Helsingin Courtin kodit kätkevät sisäänsä laatua ja arvokkuutta

Courtin kotien sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin.

Skanskan sisustusarkkitehdit ovat valinneet Courtin koteihin tyylikkäitä ja laadukkaita materiaaleja, jotka korostavat kotien ainutlaatuista arkkitehtuuria. Suuret ikkunat ja hienot näkymät loivat hyvän lähtökohdan sisustussuunnittelulle. Courtin kodeissa arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus jatkuvat myös kodin materiaaleissa. Laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalivaihtoehdot ja nykyaikaiset varusteet tekevät kodista sekä kauniin että käytännöllisen. Selkeiden pohjaratkaisujen ansiosta kalustaminen on helppoa, olipa tyylisi millainen tahansa.

Kauniit, laadukkaat materiaalit

Courtin kotien materiaalit ovat laadukkaita ja arvokkaita. Aidosta puusta valmistetut Kährsin parketit luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. 1-sauvainen parketti istuu hyvin telakkamiljöön tunnelmaan. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat.

Puhdaslinjaista suomalaista muotoilua

Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Laadukkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat ja korkeatasoiset kodinkoneet ilahduttavat käyttäjää joka päivä.

Tervetuloa Telakkarannan Kotimyymälään!

1 / 4 - Telakkarannan Kotimyymälä on tyylikäs ja viihtyisä paikka valita uuden kodin materiaalit ja varusteet.
2 / 4 - Vinot katot tekevät uudesta kodista persoonallisen. Visualisointikuva
3 / 4 - Telakkarannasta löydät upeita kaksikerroksisia asuntoja, joissa on tilaa ja avaruutta. Visualisointikuva
4 / 4 - Materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja kauniita. Visualisointikuva

Sinulle mieluinen koti

Kun ostat asunnon jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset varmimmin vaikuttamaan uuden kotisi sisustukseen ja varusteluun. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, jotka on esitelty Sisustusesitteessä. Materiaalien sävyihin ja pintastruktuureihin pääset tutustumaan aitojen materiaalinäytteiden kautta Telakkarannan viihtyisässä Kotimyymälässä.

Lue lisää kotisi sisustusvalinnoista Sisustusesitteestä